Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beatricek

Afirmacje

Polecane posty

Jesli swoimi wizualizacjami, afirmacjami nikogo nie krzywdzimy to sie spelnieja, a jesli nie te konkretne, to i tak dostajemy cos lepszego :) Znam to z teorii wszystko, z opisow innych, sama zbieram sily, zeby przestawic sie na takie pozytywne myslenie :)

może i tak jak będziesz mu powtarzała 1000 \"Kochasz mnie, Kochasz mnie...\" albo jak nakłonisz go żeby codziennie 5 minut przed lustrem przez najbliższe 3 miesiące powtarzał \"Kocham beatricek, Kocham beatricek,...\" :classic_cool:

Mikunia z sa dwa ogromne topiki na kafe - pozytywne myslenie i sprawcza sila mysli . :) Cala masa informacji o afirmacjach. Polecam ksiazke \"potega podswiadomosci\" :)

Gość hemhem
Milo jesli to zadziala z kasa :) Moze cos wygram na jednorekim bandycie w kasynku :P

Gość hemhem
Bede uwazac...Ale afirmacje i tak mi pomoga jesli to bedzie dobre

Gość beatricek
A ja ruszam na podboj ksiegarni z afirmacjami :)

Probowalam wczoraj afirmacji ale nie wiem czy mi sie udalo :/ mozliwe ze tak ale ciezko jest nie miec zadnych negatywnych mysli

Gość belalalala
No ciezko ale jak czegos pragniesz naprawde to po jakims czasie sie ich pozbedziesz...przynajmniej ja tak sadze ;)

Gość łączenie
Afirmowanie ========== 10:26 beatricek Czy afirmacje i pozytywne myslenie naprawde moga pomoc nam sie wzbogacic i sprawic by facet ktory nie wie co do nas czuje sie zdecydowal? 10:29 może to i niezły pomysł http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=408761&st art=0 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3354831 ale pamiętaj, że zmienić możesz tylko siebie 10:29 ehaehay Hm...mysle ze to mozliwe ale trzeba dobrze znac te techniki...ale to moze byc fajne 10:32 beatricek Czyli na faceta nie wplyne by do mnie wrocil? 10:36 no wlasnie jak to jest z uczuciami? mozna wplynac by ktos nas pokochal? 10:40 beatricek Sa rozne opinie. Jedni mowia ze sie da drudzy ze nie. ale moze sie da. jak mysli reszta? 10:41 usaranieczka przeczytaj potege podswiadomosci 10:42 beatricek Juz kupilam,bede czytac. ale myslicie ze sie da? 10:42 owszem można zastosowac takie afirmacje .Można nawet uwieść chłopaka bez jego prawdziwej zgody tylko po co ????Przeciez to nie będzie prawdziwe uczucie ... on bedzie przez ciebie jakby uwięziony...i nie będzie szczęsliwy... -uwierz prosze ,że to nie jest zabawa .... lepiej staraj się naturalnie wzbudzic jego zainteresowanie -powodzenia.......

Gość poleobowiasskowe
Karolu* zgadzam sie prawie ze wszystkim. Ujelas to zgrabnie i pieknie podkreslenie "NIE WOLNO WPLATAC NICZEGO NEGATYWNEGO' pisze tak samo, by podkreslic wage problemu. Z tym wiaza sie tez pozytywne autosugestie, ktore przeciez moga byc afirmacjami. Postawa optymistyczna, to nawet w najgorszej sytuacji znalezc cos dobrego. Trudne to jak cholera ale mozliwe. Powrocmy do autosugestii. Cztery reguly 1 Zawsze w czasie terazniejszym np: zamiast: Splace moje dlugi. powtarzamy: Mam wystarczajaco duzo pieniedzy, aby wyrownac moje zobowiazania wobec banku. 2 Wyrazona pozytywnie np: Nie radze sobie z wychowaniem dzieci. powtarzam Doskonale radze sobie z dzieciakami. Zadnych zaprzeczen takich jak nie moge itp 3 Autosugestie nalezy powtarzac. Nie wystarczy powtorzyc raz, czy kilka razy. Kazde zdanie powtarzamy szybko 20 do 30 razy. 4 Autosugestia musi byc jednoznaczna i mozliwie krotka O negatywnej autosugestii pozniej. Przytoczona afirmacja JAM JEST FIOLETOWYM PLOMIENIEM JAM JEST CZYSTOSCIA JAKIEJ PRAGNIE BOG. Powtarzamy ja najlepiej polglosem minimum 9 razu albo wielokrotnosc dziewiatki. Ja mam koraliki po 9 sztuk. Powtarzamy zawsze gdy nachodza zle mysli, w chwilach zwatpienia, zdenerwowania. Nie zapominajmy nigdy podziekowac Bogu czy Opatrznosci za dobro ktorym nas obdarza. Kolor fioletowy jest kolorem mogacym zmienic przeznaczenie wiec dobrze miec cos po reka o tym kolorze. Polecam ksiazke Pozytywne myslenie autor Wolfgang Beier

Gość 11 11 11
Czy ma sens oszukiwanie sie? Mam mowic, ze mam kochajacego faceta, kiedy go nie mam? Ze mam pieniedze, aby pojechac tu i tam, kiedyich nie mam? Ze wiem co zrobic ze swoim zyciem, kiedy tak naprawde nie wiem? Jaki to ma sens?

Gość ulala kejan
To co? jak moj facet nie wie czy mnie kocha to mam mowic sobie ze to wie?

Gość bibua
Ale jak byc pewnym ze sie cos juz ma skoro sie nie ma?

Gość fioletowy cynik
mój umysł jest wystarczająco płytki, żeby uwierzyć we wszystkie głupoty - powtarzamy x30 sorry za złośliowść, ale czytam i nie wierzę, co wy tu wypisujecie???

Gość ulala kejan
To afirmacje dzialaja czy nie!!!???

Gość beatricek
Wlasnie???jest w tym prawda czy ni mo?:P

Gość fioletowy cynik
afirmacje jako powtarzanie pozytywnych twierdzeń na temat własnej osoby mogą wzmacniać poczucie własnej wartości itp - to może działać ale mówienie, że afirmacja da mi partnera - bzdura że Bóg czy Opatrzność wejdzie w jego głowę i spowoduje, że zakoch się we mnie - bzdura abstrachując od tego czy Bóg/Opatrzność istnieje - ni po to dał nam wolną wolę, żeby w nią ingerować

Gość ulala kejan
Czyli one nie pomoga??? :( ale ktos pisal z e mu pomogly!!! :(

Gość fioletowy cynik
abstrahując przez samo "h" - sorry pytanie: powinienem powtórzyć 30x "moja ortografia jest doskonała, piszę bezbłędnie" czy zajrzeć do słownika???

Gość ulala kejan
Ja chce by one dzialaly!!!!bububububub :(

Gość fioletowy cynik
ulala kejan - nie ma letko:( trzeba się wziąć do roboty, czary nie zadziałają:)

Gość ulala kejan
to co mam robic?:(

Gość poleobowiasskowe
Nie jestem zaskoczony wypowiedziamy negatywna autosugestia zrobila swoje i zbiera swoje zniwo. Fioletowy cynik- umysl moze plytki - nie wnikam, lecz takze wystrzegalbym sie od kpin z czegos czego sie do konca nie rozumie z calym szacunkiem. Prosze zapoznac sie z regula Emile Coue i dopiero zabierac glos. Zamieszczona jest w wymienionej powyzej ksiazce. Jesli ktos mysli ze wszysko odbywa sie jak za dotknieciem czarodziejskiej rozdzki to raczej niech zajmie sie bajkami dla dzieci, a nie zabiera glosu w powaznej dyskusji z calym powazaniem dla wszyskich.