Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beatricek

Afirmacje

Polecane posty

Gość ulala kejan
Ale gdzie i jak to sie robi? I cczy to sie sprawdzi? A sa te sfery po smierci? jak mmyslisz Pole?

Gość ulala kejan
Ale gdzie i jak to sie robi? I cczy to sie sprawdzi? A sa te sfery po smierci? jak mmyslisz Pole? bedziemy sie rozwijac? i bede na zawsze ze swa polowka?

Gość dama.....
:P wiecie co, myślę że afiracje to nic innego jak naukowo wytłumaczone marzenia ponoć marzenia się spełniają, a dlaczego? jak marzymy to myślimy o czymś a im bardziej na czyms nam zależy tym częściej i intensywniej o tym myślimy.. i tu jak na mój gust wkrada się cała teoria afirmacji:P ja obecnie teraz juz tego nie potrafię, albo inaczej: nie mam na to czasu a i kłopoty jakoś nie pozwalają tak jak kiedyś zapomnieć o wszystkim i marzyć ale pamiętam jeszcze ileś tam lat wstecz marzyłam, przed snem, budząc się, w ciągu dnia...i marzenia się spełniały. a nie miałam pojęcia o czyms takim jak afirmacja, wizualizacja, sprawcza siła myśli czy magia wiary:P więc dajcież juz sobie spokój, pomarzcie lepiej..w marzenia negatywne emocje się nie wkradną więc...🖐️

Gość ulala kejan
To ja tak sprobuje :) i Wampirek wroci...ale co ze sferami po smierci?

Gość dama.....
szczerze mówiąc ulala to wątpię:P tak mi się właśnie przypomniało, jeden przykład: miałam kiedyś w głowie wymarzony sylwester i go wymarzyłam sobie:P był kropla w kroplę jak ten z marzeń a łącząc teorię afirmacji z marzeniami: wampirek nie wróci, marząc czy afirmując - jak zwą tak zwą - będzie ci się wkradać zwątpienie i niepewność a jak na mój gust to wtedy to nie działa i marzenia się nie spełniają:O

Gość ulala kejan
To jak mam zrobic by wrocil?:(

Gość dama.....
nie wiem:O jakbym wiedziała to bym miliarderką była :classic_cool:

Gość ulala kejan
kurcze :( ale on musi wrocic! a nie wiesz jak jest ze sferami po smierci?

Gość dama.....
po śmierci to ja wiem jedno: że popiół zostaje :D i tyle

Gość ulala kejan
czemu? przeciez sa sfery rozwoju....

Gość ulala kejan
sa te sfery czy nie????????????????????????musza byc!!!!!!!!!!!!i wampirek pupupupupupu :(

Gość poleobowiasskowe
Droga Ulala dr Raymond Moody pisze w Zycie po zyciu; Odwiedziny z zaswiatow o tego rodzaju sprawach ja za bardzo kocham zycie i tylko z koniecznosci mysle o tak smutnych sprawach. Jest tak gleboka tajemnica ze nigdy za zycia sie tego nie dowiemy bo i po coz ta wiedza nam potrzebna?

Gość dama.....
może chce wampirka zabic :D:P

Gość ulala kejan
po to by byc hPPYY Happy a ja ide chlac i tanczyc hula dla wamprika

Jezu ulala zwariowala i zepsula ten temat :( ale ja jednal mysle ze cos moze byc po smierci :)

Gość poleobowiass
lepsze jest rzucanie urokow a jeszcze lepszezdejmowanie klatw i urokow

Gość ulala kejan
mozesz mi pomoc rzucic urok? wiesz ze ja tanczylam hula z gola pupenka a on sie poplakal? i co teraz?

Gość poleobowiass
jesli jest nadmiar plynow w organizmie dobrze jest sie wysikac jesli niektorzy wola plakat to najlepiej jak krokodyl.....

Gość ulala kejan
hulelalalala prosze cie pomoz mi z wampirkiem...pupo

Posluchaj ulala! jestes idiotka! nie dziwie sie teraz ze Wampirek Cie nie chcial! jestes zboczona i w ogole siebie nie szanujesz! ani innych! nie masz u niego szans! i radze Ci stad isc spac bo ejstes pijana i nikt Cie tu nie bedzie szanowal! Spadaj!

Gość nfhfhf
upupupupuupup:)

Gość ijaaaajajajajajajaj

Gość mkkkkkknjjjjjjjjjjjjjb
kmkjnbhgvfcdxszawsedrftgyhu

Gość Metamorfoza Życia
Witam serdecznie! Ogłaszam nabór do grupy eksperymentatorek, do eskperymentu „ METAMORFOZA ŻYCIA” mojego autorstwa. Od lat interesuję się psychologią, pozytywnym myśleniem, nlp ... wcześniej moje życie było do niczego, teraz to ja kreuję swoją rzeczywistość i chcę się podzielić z innymi tą wiedzą. Eksperyment skierowany jest do kobiet w każdym wieku chcących poznać smak zwycięstwa oraz udoskonalić własne życie. Czas trwania eksperymentu to min. 12 tygodni. Będziemy obalać mity oraz wszelkie ograniczenia, które nie pozwalają nam się rozwijać. Konsultacje będą odbywały się drogą elektroniczną lub osobiście – w zależności od grupy uczestników. Każda z osób będzie miała indywidualnie dopasowany program. Nabór do grupy trwa do 13.12.09 r. (niedziela) . Ilość miejsc jest ograniczona. Proszę o składanie zgłoszeń na adres: metamorfoza.zycia@gmail.com W zgłoszeniu proszę zawrzeć informacje: Imię, wiek, miasto oraz odpowiedź na pytanie: Dlaczego to ja powinnam wziąć udział w eksperymencie? Pozdrawiam.

Gość misia123456789
Afirmacje działają, działają doskonale na Ciebie, kiedy ich słuchasz. Dzieki nim zmieniasz sposób myślenia, wiec powtarzając/słuchając/czytając/pisząc afirmacje "Przyciągam do siebie odpowiedniego partnera" w końcu zaczniesz rozglądać si za takim na którym bedzie Ci zależeć a jemu na Tobie :) Przykładowe afirmacje do słuchania na yt: https://www.youtube.com/watch?v=M9nVUhUI9S0