Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Użytkownik

Kosmetyki Oriflame

Polecane posty

Gość Monika...
Hej mam do sprzedania tanio wody toaletowe oriflame, są naprawdę w atrakcyjnych cenach oryginalne i zapakowane w folie: Lovely Garden 34,90 Rock Angel by Ewa Farna 29,90 Enigma Dare to Dream 39,90 i męska Woda toaletowa Signature 34,90 plus koszty wysyłki 7 zł zainteresowane osoby zapraszam do pisania na gg 37873617

Zarabiaj z TianDe! Zostań konsultantką/em i kupuj tanio wysokiej jakości kosmetyki. Z TianDe zyskujesz możliwość zarabiania dodatkowych pieniędzy lub pracy na stałe. Firma dopiero wchodzi na polski rynek dlatego możesz zostać jedną z pierwszych osób u której można kupić wspomniane produkty! TianDe to nie tylko kosmetyki- to szansa na duży zarobek, który może diametralnie odmienić Twoje życie. Dlaczego warto zostać dystrybutorem TianDe? - jesteś całkowicie niezależny , ty decydujesz z kim pracujesz w korzystnym dla Ciebie wymiarze czasu - firma nieustannie się rozwija ,z myślą o nas tworzy nowe programy motywacyjne, dzięki temu nasza praca jest dodatkowo wynagradzana - brak limitu zamówień i obowiązku comiesięcznego ich składania - prowizja z obrotu struktury od 5% do 37% - możliwość otrzymania dodatkowych premii do 15% - zarabiasz 54% na marży, co daje spory zysk na produkcie - produkty TianDe ze względu na jakość pozwolą Ci osiągnąć sukces - budujesz swoją grupę dystrybutorów, nie tylko w kraju ale i poza jego granicami - dysponujesz licznymi materiałami marketingowymi, niezbędnymi do pracy - wypisując się do firmy TianDe nie ponosisz żadnych kosztów - firma weszła na rynek w tym roku dlatego warto spróbować swoich sił w czymś nowym! Współpracując z TianDe masz 3 możliwości: - oszczędzasz kupując taniej produkty dla siebie i rodziny z 35% zniżką - zarabiasz na sprzedaży- zysk bezpośredni 54%- polecając produkty znajomym i klientom - budujesz swój własny biznes zapraszając innych do współpracy, dzięki czemu masz możliwość osiągać zarobki rzędu kilku, kilkudziesięciu tysięcy złotych. Jeśli jesteś zainteresowany współpracą z firmą TianDe, napisz Chętnie pomożemy Ci w budowaniu Twojego biznesu, odpowiemy na wszystkie pytania i doradzimy. Spróbuj ! Przekonaj się, że warto i ciesz się osiągniętym sukcesem, dlatego nie czekaj i zdecyduj już dziś! Czym szybciej się zgłosisz tym większa szansa na Twój sukces!

Gość Magdalena Achtelik
Lubisz kosmetyki Oriflame? Kupujesz je w cenach katalogowych? ZMIEŃ TO! Teraz masz prawo wykupić sobie za jedyne 1zł kartę rabatową Oriflame dającą Ci zawsze rabat -23%! Zamawiasz kiedy chcesz i ile chcesz, nie musisz zamawiać z każdego katalogu. Po rejestracji na http://pl.oriflame.com/recruits/online-registration.jhtml?_requestid=2414042 otrzymasz swój indywidualny numer i hasło do składania zamówień, a pocztą wysyłamy do Ciebie zestaw startowy GRATIS! Jeśli Twoje zamówienie będzie na 80punktów i więcej, czyli na ok.280zł masz szansę na dodatkowe prezenty o wartości ponad 300zł! Od nas DODATKOWO woda toaletowa o wartości 89,00zł. Jeśli chcesz możesz nasze kosmetyki odsprzedawać innymi zarabiać 30% marży,możesz uczestniczyć w szkoleniach on-line i zbudować swój biznes - wówczas zarabiasz jeszcze od 3 do 21% z obrotu handlowego swojej grupy. Oriflame to nieograniczone możliwości i nieograniczone pieniądze. Zacznij spełniać z nami swoje marzenia już dziś! Masz pytania? Zadzwoń, napisz! Zawsze chętnie wyjaśnimy, pomożemy! Twój KOD PROMOCYJNY: 1670799 Magdalena Achtelik Tel.665-279-165 lub 518-605-292 E-mail:magdalena_achtelik@gazeta.pl

Gość weddddolka
Ja sie ciesze z tego ze ten świąteczny katalog był tak bardzo bogaty we wszystkie promocje. Spokojnie mozna było skompletować wszystkie prezenty dla całej rodziny.

Gość monisiaaakkk
Oriflame - Dołącz już dziś ! To naprawdę się opłaca Zarabiaj na sprzedaży produktów z katalogu i nie tylko Nic nie ryzykujesz, nic nie tracisz, zamawiasz kiedy chcesz, za ile chcesz, za darmo, nie ma limitów składania zamówień, ani wymogu składania zamówienia z każdego katalogu, możesz np. robić to co 2 katalog, jak tylko chcesz. Podpisanie umowy, nie jest wiążące, ponieważ jeśli będziesz chciał ją zerwać nie ponosisz żadnych konsekwencji, umowa też sama wygasa jeśli przez okres 2 katalogów, nie będziesz składał zamówień Zamówienia można składać poprzez internet bez wychodzenia z domu, sam decydujesz kiedy pracujesz, dostawa do domu przez kuriera po 3 dniach od złożenia zamówienia, za zamówienie, możesz zapłacić aż w ciągu 14 dni od daty otrzymania paczki, więc spokojnie zdążysz zebrać pieniądze od swoich klientów. Zarabiasz 23 % na produkcie. Dużo prezentów od Oriflame za składanie zamówień w ciągu roku. Możesz kupować również kosmetyki tylko dla siebie, po co masz przepłaca konsultantce. Jak wyliczyć Twój zysk ? Twój klient kupuje kosmetyk za 16,90 zł z katalogu, ty płacisz za niego 13,00 zł, więc Twój zysk to 3,90 zł DODATKOWO : Możesz zarobić na prowizji od sprzedaży. Każdy produkt ma przypisaną ilość punktów promocyjnych tzw. PP Produkt za 16, 90 ma przypisaną wartość 4 PP Jeśli uzbierasz zamówienie za 200 PP OTRZYMASZ DODATKOWO 3% od sprzedaży. Tabela prowizji : 200 - 449 pp - 3% 450 - 899 pp - 6% 900 - 1799 pp - 9 % 1800 - 2999 pp - 12% 3000 - 4999 pp - 15 % 5000 - 7499 pp - 18 % 7500 - X - 21% Nie musisz zbierać tych pkt. sam, ponieważ jeśli zapiszesz nowe osoby do Oriflame to pkt. zebrane przez te osoby zasilą Twoje konto. Np. TY - 120 pp 1 osoba, którą zapisałeś - 200 pp 2 oosoba - 40 pp 3 osoba 260 pp 4 osoba 110 pp Razem uzbierałeś więc : 610 PP, więc Twoja prowizja wyniesie już 6% Jeśli namówisz osoby, które zapisałaś by te zapisały kolejne osoby itd, to wszystkie pkt zebrane przez te osoby zasilą Twoje konto, więc Twoje zarobki mogą być naprawdę duże, wszytsko zależy od ilości osob które zostaną zapisane w Twojej grupie, im więcej tym większy zysk. A to nie wszystko : Przez pierwsze 3 katalogi, możesz zdobyć nagrody o wartości ponad 200 zł, za jedyne 3 zł. Wystarczy, że w katalogach pierwszych złożysz zamówienie za 80 PP, TO NAPRAWDĘ ŁATWO ZROBIĆ ! Uwierz Mała konkurencja, więc stosunkowo łatwo zdobyć zamówienia. Pozdrawiam, proszę o kontakt i zapraszam. monika-adamska22@wp.pl 516317046- odpowiadam na smsy GG-43906783 http://pl.oriflame.com/consultants/php/php-show.jhtml?nameInUrl=pl_monika-zapisy&_requestid=997240 - zajrzyj i zapisz się bo naprawdę warto!!!!!!

Gość monisiaaakkk
Oriflame - Dołącz już dziś ! To naprawdę się opłaca Zarabiaj na sprzedaży produktów z katalogu i nie tylko Nic nie ryzykujesz, nic nie tracisz, zamawiasz kiedy chcesz, za ile chcesz, za darmo, nie ma limitów składania zamówień, ani wymogu składania zamówienia z każdego katalogu, możesz np. robić to co 2 katalog, jak tylko chcesz. Podpisanie umowy, nie jest wiążące, ponieważ jeśli będziesz chciał ją zerwać nie ponosisz żadnych konsekwencji, umowa też sama wygasa jeśli przez okres 2 katalogów, nie będziesz składał zamówień Zamówienia można składać poprzez internet bez wychodzenia z domu, sam decydujesz kiedy pracujesz, dostawa do domu przez kuriera po 3 dniach od złożenia zamówienia, za zamówienie, możesz zapłacić aż w ciągu 14 dni od daty otrzymania paczki, więc spokojnie zdążysz zebrać pieniądze od swoich klientów. Zarabiasz 23 % na produkcie. Dużo prezentów od Oriflame za składanie zamówień w ciągu roku. Możesz kupować również kosmetyki tylko dla siebie, po co masz przepłaca konsultantce. Jak wyliczyć Twój zysk ? Twój klient kupuje kosmetyk za 16,90 zł z katalogu, ty płacisz za niego 13,00 zł, więc Twój zysk to 3,90 zł DODATKOWO : Możesz zarobić na prowizji od sprzedaży. Każdy produkt ma przypisaną ilość punktów promocyjnych tzw. PP Produkt za 16, 90 ma przypisaną wartość 4 PP Jeśli uzbierasz zamówienie za 200 PP OTRZYMASZ DODATKOWO 3% od sprzedaży. Tabela prowizji : 200 - 449 pp - 3% 450 - 899 pp - 6% 900 - 1799 pp - 9 % 1800 - 2999 pp - 12% 3000 - 4999 pp - 15 % 5000 - 7499 pp - 18 % 7500 - X - 21% Nie musisz zbierać tych pkt. sam, ponieważ jeśli zapiszesz nowe osoby do Oriflame to pkt. zebrane przez te osoby zasilą Twoje konto. Np. TY - 120 pp 1 osoba, którą zapisałeś - 200 pp 2 oosoba - 40 pp 3 osoba 260 pp 4 osoba 110 pp Razem uzbierałeś więc : 610 PP, więc Twoja prowizja wyniesie już 6% Jeśli namówisz osoby, które zapisałaś by te zapisały kolejne osoby itd, to wszystkie pkt zebrane przez te osoby zasilą Twoje konto, więc Twoje zarobki mogą być naprawdę duże, wszytsko zależy od ilości osob które zostaną zapisane w Twojej grupie, im więcej tym większy zysk. A to nie wszystko : Przez pierwsze 3 katalogi, możesz zdobyć nagrody o wartości ponad 200 zł, za jedyne 3 zł. Wystarczy, że w katalogach pierwszych złożysz zamówienie za 80 PP, TO NAPRAWDĘ ŁATWO ZROBIĆ ! Uwierz Mała konkurencja, więc stosunkowo łatwo zdobyć zamówienia. Pozdrawiam, proszę o kontakt i zapraszam. monika-adamska22@wp.pl 516317046- odpowiadam na smsy GG-43906783 http://pl.oriflame.com/consultants/php/php-show.jhtml?nameInUrl=pl_monika-zapisy&_requestid=997240 - zajrzyj i zapisz się bo naprawdę warto!!!!!!

Gość Everesteam
Witajcie, stosowałam kosmetyki Avon, jednak moja wrażliwa cera domagała się bardzo łagodnego kremu. Moja koleżanka zasugerowała mi krem, który sama używa Optimals Nutri Calm do skóry wrażliwej firmy Oriflame. Po przez koleżankę nawiązałam kontakt z Konsultantem Oriflame... Oriflame pomogło mi nie tylko dobrze wyglądać, ale zamieniło się w moją przygodę życia! Zapraszam Cię serdecznie na mojego bloga, który poświęcony jest mojej współpracy z Oriflame www.everesteam.pl Pozdrawiam cieplutko, Joanna

Gość Menager Oriflame
ORIFLAME zdecydowanie! Jeśli chcesz kosmetyki sprawdzone, nietestowane na zwierzętach, testowane klinicznie, laboratorycznie i dermatologicznie oraz takie które możesz bezproblemowo zwrócić w razie potrzeby(otrzymując przy tym zwrot pieniędzy oczywiście) - wybierz ORIFLAME. Jeśli chcesz mieć kosmetyki tej marki o 23% taniej , zostań klientem VIP klubu ORIFLAME. Jeśli chcesz mieć kosmetyki Oriflame za darmo - zostań konsultantem ORIFLAME. Jeśli chcesz korzystać z bezpłatnych kursów, szkoleń i seminariów kosmetycznych - zostań konsultantem ORIFLAME. Jeśli chcesz mieć możliwość korzystania z imprez okolicznościowych, wyjazdów i ciekawych wycieczek - zostań konsultantem ORIFLAME Jeśli chcesz otrzymywać atrakcyjne prezenty i bonusy kosmetyczne bądź rzeczowe - zostań konsultantem ORIFLAME Jeśli chcesz zarabiać kasę, być samemu swoim szefem i korzystać ze wszystkiego co powyżej zostało zapisane - dołącz do ORIFLAME. Jeśli chcesz dołączyć do ORIFLAME, dowiedzieć się więcej i otrzymać niezbędne do rozpoczęcia współpracy materiały i próbki - NAPISZ DO MNIE. ori_praca_uroda@interia.pl

Gość julka20014
Hej! Mam do sprzedania Dancing Lady Hipnotic Night - 50ml- 35,90zł Delicacy - 50ml - 39,90zł Zapraszam do zakupu ;))

Gość mikaori
Praca w Oriflame- To naprawdę się opłaca WPISOWE 1 ZŁ Zarabiasz na sprzedaży produktów z katalogu od razu na wstępie 23% i nie tylko. Nic nie ryzykujesz, nic nie tracisz, zamawiasz kiedy chcesz, za ile chcesz, za darmo, nie ma limitów składania zamówień, ani wymogu składania zamówienia z każdego katalogu, możesz np. robić to co 2 katalog, jak tylko chcesz. Podpisanie umowy, nie jest wiążące, ponieważ jeśli będziesz chciał ją zerwać nie ponosisz żadnych konsekwencji, umowa też sama wygasa jeśli przez okres 2 katalogów, nie będziesz składał zamówień Zamówienia można składać poprzez internet bez wychodzenia z domu, sam decydujesz kiedy pracujesz, dostawa do domu przez kuriera po 3 dniach od złożenia zamówienia, za zamówienie, możesz zapłacić aż w ciągu 14 dni od daty otrzymania paczki, więc spokojnie zdążysz zebrać pieniądze od swoich klientów. Zarabiasz 23 % na produkcie. Dużo prezentów od Oriflame za składanie zamówień w ciągu roku. Możesz kupować również kosmetyki tylko dla siebie, po co masz przepłacać konsultantce. Jak wyliczyć Twój zysk ? Twój klient kupuje kosmetyk za 16,90 zł z katalogu, ty płacisz za niego 13,00 zł, więc Twój zysk to 3,90 zł DODATKOWO : Możesz zarobić na prowizji od sprzedaży. Każdy produkt ma przypisaną ilość punktów promocyjnych tzw. PP Produkt za 16, 90 ma przypisaną wartość 4 PP Jeśli uzbierasz zamówienie za 200 PP OTRZYMASZ DODATKOWO 3% od sprzedaży. Tabela prowizji : 200 - 449 pp - 3% 450 - 899 pp - 6% 900 - 1799 pp - 9 % 1800 - 2999 pp - 12% 3000 - 4999 pp - 15 % 5000 - 7499 pp - 18 % 7500 - X - 21% Nie musisz zbierać tych pkt. sam, ponieważ jeśli zapiszesz nowe osoby do Oriflame to pkt. zebrane przez te osoby zasilą Twoje konto. Np. TY - 120 pp 1 osoba, którą zapisałeś - 200 pp 2 oosoba - 40 pp 3 osoba 260 pp 4 osoba 110 pp Razem uzbierałeś więc : 610 PP, więc Twoja prowizja wyniesie już 6% Jeśli namówisz osoby, które zapisałaś by te zapisały kolejne osoby itd, to wszystkie pkt zebrane przez te osoby zasilą Twoje konto, więc Twoje zarobki mogą być naprawdę duże, wszystko zależy od ilości osób które zostaną zapisane w Twojej grupie, im więcej tym większy zysk. A to nie wszystko : Przez pierwsze 3 katalogi, możesz zdobyć nagrody o wartości ponad 300 zł, za jedyne 3 zł. W tym: - 1 katalog współpracy zamówienie na 80 pkt- puder w perełkach Giordani Gold - 2 katalog- 80pkt- oszałamiający zapach Rose of Dreams NOWOŚĆ! - 3 katalog- 80 pkt- stylowa biała torebka Produkty do zebrania widoczne będą na mojej stronie od 8 kwietnia (wtedy chodzi nowy katalog) : ZAPRASZAM ZAINTERESOWANE OSOBY: http://pl.oriflame.com/consultants/php/php-show.jhtml?nameInUrl=pl_monika-zapisy&_requestid=122524 Wystarczy, że w katalogach pierwszych złożysz zamówienie za 80 PP, TO NAPRAWDĘ ŁATWO ZROBIĆ ! Uwierz Mała konkurencja, więc stosunkowo łatwo zdobyć zamówienia. Pozdrawiam, proszę o kontakt i zapraszam. monika-adamska22@wp.pl 516317046- odpowiadam na smsy GG-43906783

Gość EwelinaO
Przedstawiam ofertę pracy w fajnym zespole abc Net-Work. Działamy w znanej firmie na zasadzie marketingu sieciowego. Oferujemy szkolenia, narzędzia pracy. Jeśli zainteresowała Cię oferta pracy wejdź na www.abc-work.pl/ewelina pobierz instrukcje i sprawdź jak możesz zarabiać dodatkowo.

Zostań KONSULTANTEM MARIZY ciesz się tanimi i dobrymi kosmetykami Zawsze otrzymasz rabat 30%, Zamawiasz ile chcesz, Zamawiasz kiedy chcesz, Brak wpisowego, Możliwość darmowej przesyłki, Program: „Twój Pewny Start z Marizą dla nowych konsultantek Zapisz się już dziś : https://strefamariza.pl/?m=partner&tab=register&Sponsor=004856 Rejestrując się poprzez moją stronę otrzymujesz dodatkowo za darmo: - stronę internetową, - katalogi, - próbki, - materiały pomocne do pracy, - moją pomoc i wsparcie na każdym etapie współpracy z Marizą, - darmowy dostęp do Akademii Sukcesu w Marizie, - darmowe szkolenia online, Obejrzyj film prezentujący możliwości jakie daje Mariza: W razie pytań służę pomocą GG : 9969257 Każda Osoba która sie u mnie zarejestruje Otrzyma Prezent Niespodziankę i jedend armowy katalog Zarejestruj się u mnie Warto : https://strefamariza.pl/?m=partner&tab=register&Sponsor=004856 jesśi chciał by ktoś porozmawiam zapytać się o coś lub chciał zobaczyć najnowszy katalog w wersji pdf zapraszam meil : bartek_m24@wp.pl GG : 9969257 Bardzo dobre kosmetyki a przede wszystkim upust lepszy niż w avon czy oriflame dodatkowo znakomita jakość kosmetyków

Gość gość
Witam, zainteresowanych kosmetykami Oriflame serdecznie zapraszam.mania151@gazeta.pl

Gość gość
Witam, zainteresowanych kosmetykami Oriflame serdecznie zapraszam.mania151@gazeta.pl

Gość gość
Chcesz sobie dorobic albo kupywac taniej kosmetyki oriflame dołącz do mojej grupy a pomoge ci na start, chcesz wiedziec ile mozna zarobic i jakie czerpac korzysci napisz edyta4786@wp.pl ja bez wiekszego wysilku dorabiajac sobie do pensji zarabiam okolo 400-500 zl na katalogu a jestem w tym od 4 miesiecy i dopiero sie rozkrecam ty tez mozesz sprobowac to nic nie kosztuje, mozesz w kazdej chwili zrezygnowac bez zadnych konsekwencji nie sprubujesz nie dowiesz sie .pozdro

Gość gość
witaj jeśli chcesz wstąpić do klubu oriflame i kupować kosmetyki z 23% zniżką ,bez zobowiązań i konieczności zamawiania, bez żadnych konsekwencji finansowych. Bedąc w klubie możesz też rozprowadzać kosmetyki i na tym zarabiać wybór należy do ciebie w każdym bądz razie nic nie tracisz, jedyne co możesz to zyskać kupując taniej kosmetyki dla siebie. jesli chcesz wiedziec wiecej napisz andzia4786@wp.pl porozmawiamy pozdrawiam

Gość gość
Hej, jeśli szukasz konsultantki z Wrocławia to skontaktuj się ze mną lunka272@o2.pl :))

Gość turaga
ja w obecnej chwili jestem juz na 12% i musze powiedziec ze nigdy sie nie spodziewalam podpisujac wniosek ze bede kim kolwiek w tej firmie a jednak sami sie nie znamy dzis czuje sie pewnie i stabilnie zarabiam juz calkiem nie zle pieniadze traktujac oriflame jako prace dodatkowa na swoim koncie w ciagu 6 katalogow zdobylam wiele nagrod drobnych oraz jedna wieksza zatem laptopa . moja grupa rozrasta sie szybko wszystkim nowym osobom staram sie pomoc za wszelka cene gdyz i MI KIEDYS KTOS POMOGL wszystkie osoby chcace sie dowiedziec cos wiecej zapraszam oriflame ma cudowne kosmetyki i znakomity plan marketingowy gdzie pozwala zarabiac wszystkim tym bardziej aktywnym i tym mniej. niesamowita propozycja za 1zł nadal aktualna! w nowym katalogu nr 11 zapraszam do zakupów z kartą rabatową Twój specjalny link sponsorski: www.oriflame.pl/recruits/online-registration.jhtml?sponsor=1712813 aga_tur@amorki.pl potrzebujesz pomocy!? pisz!

Gość gość
A ja, pomimo tego, iż jakiś czas jestem konsultantką Oriflame, jakoś nie umiem powiedzieć, żeby były to kosmetyki dające pełne zadowolenie. Po pierwsze- małe opakowania, nieadekwatne do ceny, po drugie-nietrwałe, po trzecie-co niektóre pakowane w Polsce, więc może i dlatego jakość gorsza, od tych szwedzkich. Myślę, że jeszcze znalazłoby się "po czwarte, piąte i dziesiąte..." Jedyny plus-według mnie, to, że nie podrażniają. Dla mnie puder, tusz do rzęs i cienie do powiek, to podstawa, natomiast nic z wymienionych rzeczy nie dało mi zadowolenia, dlatego też zamierzam zrezygnować z członkostwa i zaprzestać mydlić oczy znajomym, bo to wbrew mojej naturze. Jestem zawiedziona :(

Gość TwojaSzansa
Cześć wszystkim, Od jakiegoś czasu zarabiam pracując przez internet zapraszam do obejrzenia mojego bloga i skontaktowanie się ze mną Zptrzyjemnością odpowiem na wszystkie pytania http://twojaszansaori.blogspot.com/ twojaszansaori@gmail.com

Gość ZA ORIFLAME
ja rowniez jestem zadowolona z kosmetykow ori:) jak dla mnie sa dobrej jakosci a ceny czasem duze ale da sie upolowac promocje na dany kosmetyk;) kilka razy zawiodlam sie na avonie:/ po podkladzie dostalam czerwonej swedzacej wysypki na twarzy, po szamponie lupiezu, a po kremie na wypryski nie zauwazylam zadnej poprawy! tyle udalo im sie naciagnac mnie na avon. od 6 lat jestem konsultantka ori i nie narzekam,moje klientki takze sa zadowolone i milo mi slyszec kiedy rezygnuja z avona za rzecz oriflame:) polecam jak najbardziej;)

Gość kasia111104
witam ja rówież jestem konsultantką oriflame, osobiście jestm bardzo zadowolona z tych kosmetyków, wcesniej Malawiam je u koleżanki, po jakimś czasie wstąpiłam do klubu orflame żey kupować kosmetyki taniej, jeśli jesteś zaineresowana zostać konsultantem tej firmy zapraszam na moją stronę www.kasiam.mojeori.pl z której możesz pobrać darmowe vademecum lub do kontaktu mailowego kasia111104@op.pl

Gość Marta666
Witam! Sprzedaje paczki z kosmetykami znanej firmy lub pojedyncze sztuki. Są to różnego rodzaju kremy, pudry, pomadki, wody toaletowe czy dezodoranty lub cienie do powiek lub tusze. Odpiszę jak najszybciej się tylko da w przeciągu 24 godzin. W razie zainteresowania proszę o kontakt. W razie zainteresowania proszę o kontakt e-mail oriflame_marta@wp.pl Kosmetyki dostarczam w umówione miejsce na terenie Warszawy i okolic, Grochów, Anin, Wawer, Radość czy Usynów oraz Mokotów, nie wysyłam pocztą!!! Zapraszam ciepło i miło. Pozdrawiam serdecznie Twoja konsultantka – Marta

Gość Mariolabie
Ja również jestem konsultantką Oriflame i jestem zadowolona z kosmetyków, więc jak najbardziej Oriflame. Moim zdaniem są dobrej jakości w przystępnych cenach. Natomiast uważam, że każdy powinien znaleźć dla siebie odpowiednie kosmetyki i nie chodzi mi o to, żeby za wszelką cenę kupował tylko i wyłącznie kosmetyki Oriflame, ale jak je kupuje to zawsze staram się dobrać je do potrzeb indywidualnego klienta a w razie czego daję gwarancję zwrotu na zakupiony towar. Którą udziela również Oriflame i to moim zdaniem jest najfajniejsze ponieważ, aby stwierdzić czy dany kosmetyk jest odpowiedni dla nas czy nie trzeba go wypróbować i samemu ocenić. Co ważne to klientki tego nie nadużywają a firma też nie robi problemów. Unikamy w ten sposób zbędnych zapasów, które nam się nie przydadzą. W razie pytań proszę o kontakt 602616006 Pozdrawiam Mariola z Radomia

Gość gość
Ja jestem konsultantka ori od niedawna, kilka tygodni. Zdecydowalam sienbo chcialam miec te kosmetyki taniej dla siebie i nid kiec wreszcie problemu ze znalezienkem konsultantki.... bo nie mam takowej w moim otoczeni, ponkewaz ori niewiedziec czeku nie jest oopularne wsrod moich znajomych:) moze nie pasowaly im te kosmetyki a moze wola avon no tanszy...lub lubia sie przechadzac alejkami drogerii i ogladac dziesiatki kosmetykow:p Mnie poki co zaden kosmetyk ori nie uczulil, ale nje mowie ze sie to nie przytrafi w przyszlosci. Avon uczulal mnke jak szalony, najgorszy koszmar zafundowal mi tusz do rzes (skonczylo sie okulista) i maseczka ktora skonczyla sie wizyta u dermatologa, po szamponach mialam na glowie strupy... ale to u mnie czesty pronlem, ze szampon uczula-tych z ori jeszcze nie Probowalam, bo mam juz sprawdzone bezpieczne szampony innej firmy;) niech kazdy dobiera sobie to co jest dla niego odpowiednie, to ze jednego uczula avon nie znaczy ze dla kazdego jest grozny, to ze pasuje nam krem z ori nie znaczy ze mozemy w ciemno uzywac wszystkich kosmetykow firmy. Po to chyba w katalogowych firmach sa konsultantki zeby nam powiedziec co powinmo byc dla nas dobre a w drogeriach po to sa teladne panie w bialych fartuszkach... pamietajmy jednak ze one(konsultantki i doradczynie) tez nie sa nieomylne

Gość gość
Witam , mam do zaoferowania kosmetyki firmy Oriflame, taniej niż w katalogu Wszystkie kosmetyki sa nowe Zapraszam bardzo serdecznie.

Gość gość
Dołączając do Klubu, otrzymasz: - Kartę VIP - zniżka -20% na wszystkie zakupy robione w e-sklepie Oriflame -Dostęp do wyprzedaży internetowych - rabaty do -90% -Możliwość uczestnictwa w różnych konkursach z atrakcyjnymi nagrodami -Dodatkowe promocje dla Klientów VIP -Subskrypcję - informacje o wyprzedażach i promocjach na maila Pamiętaj, że możesz: -Składać zamówienia, kiedy chcesz -Robić zakupy na dowolną kwotę - zawsze ze zniżką -20% -Korzystać z Gwarancji Satysfakcji - każdy zamówiony produkt możesz zwrócić bez podania powodu w ciągu 30 dni (zużycie nie może przekroczyć 30%) -Zrezygnować w każdej chwili Konto w e-sklepie nie zobowiązuje do składania regularnych zamówień ani do zamówień na określoną kwotę. Magdalena Achtelik Menadżer Klubu Oriflame Tel.665-279-165(Plus) lub 537-521-538(Play) E-mail:magdalena_achtelik@gazeta.pl www.oritwojsukces.pl

Gość gość
Dołączając do Klubu, otrzymasz: - Kartę VIP - zniżka -20% na wszystkie zakupy robione w e-sklepie Oriflame -Dostęp do wyprzedaży internetowych - rabaty do -90% -Możliwość uczestnictwa w różnych konkursach z atrakcyjnymi nagrodami -Dodatkowe promocje dla Klientów VIP -Subskrypcję - informacje o wyprzedażach i promocjach na maila Pamiętaj, że możesz: -Składać zamówienia, kiedy chcesz -Robić zakupy na dowolną kwotę - zawsze ze zniżką -20% -Korzystać z Gwarancji Satysfakcji - każdy zamówiony produkt możesz zwrócić bez podania powodu w ciągu 30 dni (zużycie nie może przekroczyć 30%) -Zrezygnować w każdej chwili Konto w e-sklepie nie zobowiązuje do składania regularnych zamówień ani do zamówień na określoną kwotę. Magdalena Achtelik Menadżer Klubu Oriflame Tel.665-279-165(Plus) lub 537-521-538(Play) E-mail:magdalena_achtelik@gazeta.pl www.oritwojsukces.pl