Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem deską przegrałam zycie

oceńcie moje ciało i doradźcie.

Polecane posty

Wydaje mi się, że mogłabym mieć bardziej płaski i umięśniony brzuch oraz smuklejsze uda... zgadzacie się? Prosze o szczere wypowiedzi, co myślicie o zdięciu, od razu mówie że nie wstawiłam aby się dowartościować ani nic z tych rzeczy i osobom, które tak uważają od razu podziękuje i prosze o niewypowiadanie się bo interesuje mnie tylko opinia o moim ciele, szczera a nie złośliwa, bo wiem że takie były nieraz przy podobnych topikach, i uwzględnijcie, że mam \"naście\" lat. Pozdrawiam. http://server6.pictiger.com/img/13175/picture-hosting/-p-002-.php

Gość rabarbara
masz rece podniesionie wiec nie mozna ocenic obiektywnie ja tez z podniesionymi rekami mam super brzuch...gorzej jak je opuszcze :P:D

Gość -anka--
nieapetyczne ciało bleee

Gość do nastka
trudno tu coś ocenić, bo zdjęcie powinno być robione z większej odległości i uwzględniać "całość". Ale z tego co widać to nie jest źle:) Tylko majtasy beznadziejne:-O

Gość cert
?Nie widze tu nic co mogloby być nie tak z twoim ciałem.

Jak dla mnie masz śliczne ciało. Po co coś zmieniać?

Gość fdse
ciekawe są te naczynka na nogach .

Stań prosto a nie wyginasz się i pokaż stanik albo jakieś zdjęcie od tyłu to się ocenie jak dla mnie zapowiada sie b.d ale ostateczną ocenę podam po dodatkowych fotkach

no dokladnie ciezko cos powiedziec jak masz rece u gory!! Masz ladne cialko, tylko nie jest jeszcze takie kobiece... Ale to juz samo z czasem przyjdzie, nie masz co sie zastanawiac cialko spoko ;) a majtasy mi sie podobaja :P

Gość mi sie podoba
chciałabym mieć takie.. jak ty to robisz że nie masz żadnych podrażnień ani krostek w pachwinach? u mnie pachwiny wyglądają strasznie..

Gość sweetevil
hehe co to zdjecie ma przedstawiac? twoj brzuch? nie ma co oceniac, trzeba bylo pokazac cala figure z raczkami na dol hahahahahhaahahhhha

Gość madmłazel
ciała modelki to nie masz. poprostu przecietna nastolatka. jestem obiektywna ale nie wiem czy moja wypowiedz cie satysfakcjonuje, to zalezy od tego czego oczekiwalas, jak chcialabys byc wyrozniona to niestety , nie za twoje ciało, ale jezeli masz kompleksy i chcialas sie upewnic czy wygladasz ok to jak najbardziej wygladasz ok :)

Gość fdse
widać ze sie dobrze golisz bo ci nic nie wystaje spod majtek

Gość madmłazel
a teraz rada dla " mi sie podoba" skoro masz takie podraznienai to widocznie golisz sie jakimis zwyklymi maszynkami, radze zainwestowac w jakas porzadna markowa albo uzywac jednorazowych ( ale tlyko raz) i tez marowych , koniecznie z paskiem nawilzajacym.. jesli problem nie ustapi to kup krem clotrimazolum ( na recepte) i smaruj po goleniu ( gwarantuje ze krosteczki i podraznienia znikna) pozdrawiam

Gość sweetevil
a poza tym to cialo niczego sobie- zgadzam sie z moja poprzedniczka -> normalne cialo normalnej dziewczyny, ktora nie siedzi calymi dniami przed tv i obrzera sie czipsami. No modelka to niestety nie bedziesz;)

Gość mi sie podoba
gole się markowymi maszynkami z paskiem nawilżającym a potem smaruje sudocremem bo ktoś mi polecił. czy clotrimazolum to nie jest przypadkiem na grzybice?

Gość madmłazel
za gruba i za niska.. sama bylam modelka i z racji zawodu pozwolilam sobie oceniac takei rzeczy. po ksztalce ud od razu widze ze jestes niska i uda masz masywnie zbudowane. ale nei martw sie :) modelki musza byc chude ja musialam nosic rozmiar 36 przy wzroscie 175 wiec bylam chuda jak patyk :) teraz na szczescie nsoze 38-40 ale wciaz jestem szczupla, nogi mam szczupleksze od ciebie a brzuch mniej wiecej taki sam, no moze bardziej umiesniony bo cwicze 6 weidera ( polecam , znajdziesz cwiczenia w necie ) masz normlane cialo nastolatki wiec jest ok , glowa do gory :)

Przecież to młoda mewka a już jest bardzo zgrabna mimo że dziewczyny wcześniej nabierają kobiecości to ona jeszcze jej nie osiągnęła, ale już niedługo będzie OK mmm mniam, mniam.

Gość madmłazel
do "mi sie podoba" tak mieszy innymi na grzybice , ale ono jest na wszelkie podraznienia, ja wiem ze wiele moich kolezanek uzywa i zniknal im ten problem wiec tobie go polecam, nic nie tracisz ( no moze jakies grosze , on nie jest drogi ) a moze to zniknac .... wiec wyprobuj

Gość beznadziejna osoba..
niech zgadne masz ok 165 cm wzrostu?