Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem deską przegrałam zycie

oceńcie moje ciało i doradźcie.

Polecane posty

Gość czeekamy
czekamy:)

Gość lakzer
no niezle.szczeka opadła

Gość piekna pupa
wow

Gość czeekamy
ale wrzuc zdjecie calej sylwetki, w majtkach i staniku albo koszulce (tylko zeby bylo brzuch widac) tak to ciezko ocenic. teraz pokazalas pupe ale tez lekko wypieta

Gość amost
nie zrobilas tego za blisko?

Gość obient
na taki tyłek mozna patrzec godzinami i sie nie znudzi

nastka jeszcze dasz rade cycki sobie zrobić, są z przodu i łatwo je sfotografować w łazience.

Gość jak nie cycuchy
to zapodaj fotkę piczuchy ! ;)

Gość nastka a ile ty masz lat
?

a ja Ci powiem kolezanko tak: sama jestem modelka i wiem jak roznie moga wychodzic fotki z bliska, choc sama mam rozmiar 34, to na takim zdjeciu jak Ty zrobilas wyszlabym podobnie, co nie znaczy,ze grubo,ale nie b.chudo. Moim zdaniem jestes zupelnie szczupla, fajna dziewczyna i cale szczescie,ze masz wycwiczone nogi, bo nie ma nic gorszego niz 2 kije modelki, ktore czasem wygladaja jak pozal sie Boze 2 tyki z roznej parafii.Nogi umiesnione sa piekne i na pewno lepsze takie niz 2 chude i niewycwiczone, na ktorych niedl.pojawilby sie cellulit i zwisy. Faktycznie ciezko ocenic z takiego zdjecia cala sylwetke,ale moim zdaniem mozesz wlasnie miec jak najbardziej modellingowa figurke i dod.wysportowana, wiec super.Reszta co pisze ze jestes za gruba albo na modelke(fotomodelke) sie nie nadajesz po prostu w ogole nie ma wyobrazenia o zdjeciach i figurze, a przede wszystkim o tym,ze z takiej perspektywy nawet kij moglby wygladac za grubo!!! jestes b.ok, nie sluchaj opinii sfrustrowanych :)

Gość agegghae
nastkaa jak bedziesz miala mozliwosc to zrob zdjecie cipki, do walenia potrzebuje fajna dupa z ciebie pozdro

nie słuchaj ich, nie wysylaj zdjęć c...ki ani biustu, jak będziesz mogła zrób sobie poprostu jakiejś zdjęcie całej sylwetki w majtkach i staniku

Mniam, mniam dupeczka jest ekstra jest za co złapać i pomasować widać że jędrny tyłeczek 9 w skali do 10. A teraz pokaż całą sylwetkę łącznie z cycuszkami.

Gość i nawet kiedy
bede sam.

Gość tak mi cię szkoda

Gość ale dupeczka
jesteś super laska a tak apropo biust jeśli masz taki to jest to biust bardzo fajny bo te duże to tracą urok i nie są takie fajne pokaż pokaż będzie na co popatrzeć bo figure masz wspaniałą