Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem deską przegrałam zycie

oceńcie moje ciało i doradźcie.

Polecane posty

Gość ja to bym
dała w mordę takiej małoletniej dziwce i kazała zabierać sie do nauki

Gość miedzy nami menelami
za pulchna jesteś jak dla mnie, na twoim miejscu schudłabym z 5kg, masz obleśne uda i tłusty kaban (a nie umięśniony). Na baaank codziennie ćwiczysz i masz tyle tłuszczu... Do tego zachowujesz się jak wiochmenka, która pierwszy raz w życiu weszła na forum i dla kilku komentarzy podjaranych kretynów jesteś gotowa pokazać c.ipsko. Od czytania wyznań trzepaczy masz kisiel w majtach, niee? Ja chociaż jestem od ciebie rok młodsza, nie zrobiłabym tego chociaż bynajmniej nie mam się czego wstydzić. Wiesz czym się różni szmata od kobiety? Kobieta się szanuje. Te zdjęcia wcale nie wygladają jak wklejone dla ogólnej oceny ciała. Gniesz się na nich jak kokota, podnosisz ręce żeby mieć bardziej charmonijną sylwetkę i zaznaczone żebra (które normalnie pewnie toną w sadle buehehehe) i r.ozjebała mnie ta dupa na koniec :( ale i tak zazdroszcze ci fajnego tyłka :P szkoda, że znaleźli cię znajomki i masz teraz kape :D

Gość 54654645654
pokaz w koncu swoja piekna rozowiutka cipeczkeee

Gość hehehhehehe
ale beda z Ciebie ludzie . . . . . . . . . . . . . . . . . . . się śmiali :classic_cool: :classic_cool: pewnie p. dyrektor już jutro zobaczy twoje zdjecia na biurku ehehehehehe

no nastkaaa- hahahahhahahahhahahahah to żeś dup.y dała!!!!! Widzisz nie tylko ja takie mam zdanie na twój temat... Ale mam z ciebie polew, masz we łbie pstro!

Gość medrzec życiowy
oj nastka, nastka- małointeligentna jesteś....echo w twojej głowie słychać. ale dobrze ci tak, człowiek się uczy na błedach; moze wiecej nie bedziesz wystawiała dupy dla komentarzy niewyzytych zboczencow... :o jestes zalosna i tyle!!!!

Gość nastkaa jesteś super
Masz cudowne, prawdziwie kobiece ciało, tzn. nie jesteś ani za gruba ani za chuda. Jesteś akurat taka, do jakiej każdy facet pragnie się przytulić. Masz również b.ładną buzię i włosy. Jestem oczywiście mężczyzną i pewnie zauważyłaś już, że każdy mężczyzna wypowiadający się w tym topiku na Twój temat robił to w samych superlatywach. Bo jesteś właśnie taką dziewczyną, która się podoba płci przeciwnej i jest przez nią pożadana i adorowana, czego pewnie już wkrótce zaczniesz doświadczać. I nie przejmuj się krytyką... Bo to niestety nie była prawdziwa i rzetelna krytyka, lecz brutalny i nie mający uzasadnienia atak na Twoją osobę dwóch lub trzech zakompleksionych i niedowartościowanych pań. Myślę, że przyczyny tego ataku są tak oczywiste, że nie muszę Ci ich wyjaśniać. Podam tylko dwa najważniejsze i powiązane bezpośrednio ze sobą powody: po pierwsze b.niska samoocena tych pań i drugie....zazdrość oczywiście (jakież to banalne). Jesteś jeszcze b.młodą osobą i dopiero się uczysz 'życia', a wiadomo, że najłatwiej czlowiek się uczy na własnych błędach... A Ty niestety popełniłaś duży błąd pokazując swoją twarz... I bynajmniej nie dlatego, że może się komuś nie spodobać, lecz przez to, że możesz być rozpoznana. Zauważyłaś chyba, że te mniej dowartościowane już Cie straszyły, że zdjęcia zobaczą w szkole itd.itp. Nie przejmuj się tym wcale. Zawsze możesz powiedzieć, że ktoś wrzucił te zdjęcie z Twoją twarzą bez Twojej zgody tak dla kawału albo po złości. A tamte rozebrane przecież nie sąTwoje...:P A w ogóle to Ty nie wiesz ci to jest Kafeteria.:D Jednakże ja w przeciwieństwie do niektórych, nielicznych przedmówców nie uważam wcale abyś była małointeligentna i nie zdziwiłbym się, gdyby zdjęcie twarzy nie było Twoje. I kilka słow jeszcze napiszę do tych zbulwersowanych. Drogie Panie to, że próbowałyście sponiewierać tą dziewczynę, obrażając ją i nazywając nawet d­z­i­w­k­ą to naprawdę najgorzej świadczy tylko o Was. Myślę, że również nie udało Wam się wpędzić jej w jakiekolwiek komleksy, co zresztą było Waszym wyraźnym celem. Nie byłoby to aż takie niesmaczne, gdyby nie to, że w zasadzie nastkaa mimo, że ma ciało pięknej kobiety to jest jeszcze dzieckiem, a wiele z Was mogłoby zapewne być jej matką. I w tym miejscu wyrażam ogromny szacunek dla tych, którzy potraktowali nastkee, tak jak powinny to zrobić mądre i dorosłe osoby, np. odradzając jej publikacji kolejnych zdjęć oraz obiektywnie bez jakiejkolwiek zazdrości oceniając jej sylwetkę. A tym, którzy tak sie dziwią i bulwersują tą prezentacją przypomnę tylko, że większość dziewczyn w jej wieku ma juz za sobą pierwsze doświadczenia seksualne i nie takie zdjęcia, czy nawet filmy z ich udziałem krążą wśród ich znajomych lub w necie. I jeszcze mnie rozśmieszyło czyjeś stwierdzenie, że nie powinna wystawiać dupy pod ocenę zboczeńców. To było naprawdę żałosne. Bo do oceny zostało wystawione piękne ciało młodej dziewczyny, które jak widać prawie wszystkim się bardzo spodobało i nie ma to zupełnie nic wspólnego z jakimkolwiek zboczeniem. A przypomnijcie sobie tylko Drogie Panie co się działo, kiedy jakiś facet obiecał, że wyśle na maila zdjęcia penisa. W ciągu godziny(?) było kilkaset wpisów w temacie i ogromna ilość podanych maili, na które błagałyście aby Wam wysłać zdjęcie penisa. O fotkach tłustego Idealisty lepiej w ogóle nie wspominać...:O Ale się rozpisałem...:D Reasumując, nastkaa jesteś wspaniałą dziewczyną i masz z­a­j­e­b­i­s­t­e ciałko, tylko poczekaj z wklejaniem fotek do momentu aż skończysz 18 lat a wtedy nikt Ci już nic nie zarzuci. Gdyby nie dość znaczna różnica wieku to już bym Ci słał miłosne maile... A wierz mi, że znam się na urodzie kobiet i w swoim życiu zawsze wybieram tylko te najpiękniejsze.;) Pozdrawiam i Wszystkiego Dobrego Ci życzę.

Gość super opinia
pedofila! hahaha. super kobiece cialo jakiejs 16 czy 17latki, no tak to przeciuez bardzo dobrze ze gowniara pokazuje dupe, jasne! mozesz sie pobawic koniobijco patrzac na mala dziewczynke hahahaha.

ale to jest dziwka :o ona na innym forum pisze, że miała 2 partnerów seksualnych :o sorry święta nie jestem, ale w wieku 16 lat to ja nie myślałam, żeby wystawiać swoje nagie fotki, aby ktoś je ocenił :o tym bardziej nie miałam ani jednego partnera seksualnego. :o :o :o czy osoba inteligentna się tak zachowuje? Chyba niee... Kobiece ciało? Człowieku ona ma typowe ciało nastolatki, ty chyba nie widziałeś kobiecego ciała nigdy. Ile masz lat? 15? Pewno jesteś jej rówieśnikiem...ach te dzieci

niektóre posty mnie powalają... :o \"Reasumując, nastkaa jesteś wspaniałą dziewczyną i masz zaj**iste ciałko, tylko poczekaj z wklejaniem fotek do momentu aż skończysz 18 lat a wtedy nikt Ci już nic nie zarzuci. Gdyby nie dość znaczna różnica wieku to już bym Ci słał miłosne maile... A wierz mi, że znam się na urodzie kobiet i w swoim życiu zawsze wybieram tylko te najpiękniejsze\" chcialbyś żeby twoja dziewczyma wklejała swoje zdjecia ne necie??? To żeś chyna gówno wart :o ->umując a widziałeś chociaż jedno jej zdjecie w całej okazałości, że już uważasz że jest \"najpiękniejsza\"?? wspaniała- no jeżeli uważasz rzucanie przekleństwami za wspaniałość :o NIWELACJA WSZECHOBECNEJ GŁUPOTY LUDZKIEJ

Paćka wyluzuj kobieto ;) nie z Ciebie będzie pośmiewisko w szkole tylko z niej w razie gdyby ;) ;) szkoda nerw :classic_cool:

Gość do paćka
paćka, czy Ty jesteś kobieto jakaś nawiedzona?? czemu z taką zawziętością atakujesz tego dzieciaka?? aż tak dały znać o sobie Twoje kompleksy?? wyobrażam sobie jak musisz sama wyglądać.:O jeżeli tak Cię to razi i boli to po cholerę wchodzisz na ten temat?? a jeżeli lubisz tak tyrać dzieciaków to idź na jakieś forum dla gimnazjalistów. tam jest takich dziewczyn sporo więc będziesz sobie mogła na nich używać do woli i pewnie baaaardzo Cię to dowartościuje.:O odpowiedz proszę na pytanie: ile TY masz lat??

Gość hfsfs
Nastka wczesnie zaczelas a masz dopiero 16 lat!!!!!!!!!!!!!

Gość gdfdgffdgd
w dzisiejszych czasach dziewczyny zaczynają znacznie wcześniej... nierzadko jest to 13 lat a nawet jeszcze mniej. takie czasy i nie nigdy nie wiadomo w jakim wieku zaczna to robić Wasze córki więc bądźcie troszkę wyrozumiali. łatwo jest oceniać i wyrokować kiedy to dotyczy innych. zupełnie inaczej, gdy sprawa dotyczy nas samych...

http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3261602 Polecam powyższy temat osobom,które twierdzą,że 16 lat i 2 partnerów seksualnych to norma. Nastkaa chciała,by ją oceniono i właśnie to miało miejsce. Nie prosiła o podbudowanie,bo nie radzi już sobie z kompleksami. I mądra nie jest. :p

Gość gdfdgdfdgd
Tylko, że ocena jej sylwetki i urody a ocena zachowania i moralności to zupelnie co innego. I napewno nie prosila o to, aby jej ublizano. A czy 16 lat to za mało na prezentowanie swoich wdziekow? A czy w Miss Nastolatek nie uczestniczą nawet młodsze dziewczyny? I jeszcze raz podkreslam, ze ocena to jedno a ublizanie, dokuczanie i szantazowanie wyslaniem zdjec do szkoly, czy znajomych to zupelnie co innego.

Gość do E-psik
Przytoczę tylko jeden post z pierwszej strony tematu podanego przez E-psik. Dla tych, ktorzzy uwazaja, ze ta dziewczyna zrobila cos tak 'niemoralnego' i innego niz robi reszta nastolatek. 27.08] 22:55 można i można ja mam 14 lat (prawie 15)i jeszcze nigdy nie uprawiałam seksu, a moje koleżanki już tak. Ale może już nie długo będę. Bo poznałam takiego fajnego kolesia, on jest ode mnie troche starszy (ma 22 lata) i powoli się do mnie dobiera. Pozwoliłam mu już włożyć rękę w moje majtki i wczoraj włóżył mi lekko paluszek tam (no wiecie gdzie - do c*pki). Ale było przyjemnie....

Szantażowanie,że się prześle zdjęcia,które sama sobie zrobiła i umieściła w miejscu ogólnie dostępnym? :D Miss Nastolatek pokazująca nagi zadek? Gdzie widziałeś? Forumowicze mieli też doradzić,prawda. Zmądrzej nastkoo .

do E-psik Przytoczę tylko jeden post (...) O trzeba było przytoczyć cały wątek z kafe ,bodaj forum o macieżyństwie) gdzie są linkli do wikipedii,a w niej,krótka notka o dziewczynce,która została matką w wieku 8 lat. Norma to coś innego.

Gość sefgmkr
to zdjęcie już było dane w innym topiku albo dziewczyna zalozyla kolejny, albo ukradla czyjas fote PROWOKACJA

Gość doE-psik
no a co powiesz na przytoczony tekst w dodatku z tematu, ktory wg. Ciebie mial pokazac, ze seks w tym wieku to cos nienormalnego? a w tym przypadku chodzi tylko o pokazanie gołej pupy, zreszta tak naprawde niewiadomo czyjej. i zapewniam Cie, ze we wszystkich tych konkursach pieknosci dziewczyny za kulisami paraduja nago nawet w obecnosci mezczyzn. a na pokazach mody b. czesto modelki paraduja czesciowo obnazone przed publicznoscia.

Gość do E-psik
Widocznie zupelnie nie masz pojecia o tym, co obecnie jest normąa co nie.:O

do E-psik Widocznie zupelnie nie masz pojecia o tym, co obecnie jest normąa co nie. Czy w takim razie mam rozumieć,że znasz wiele stron w necie gdzie nastki prezentują swoje nagie ciała i że to norma? Na jakich to konkursach nastki biegają nago wśród mężczyzn,masz na myśli Tajlandię? Skoro to norma to skąd obawa,że o fotach dowiedzą się w szkole?Tam też są tablice ogłoszeń,tam zdjęć pewnie nie przykleiła.Dlaczego?

Gość heheheheh
a czy wg Ciebie E-psik sex u doroslych to norma, czy nie? pewnie napiszesz, ze tak, choc nie wiem jak to jest w Twoim przypadku. ale, czy w zwiazku z tym, ze dorosli moga sie juz pokazywac nago i seksic, bo jest rzecz normalna to robia to w swoich szkolach, zakladach pracy i czy pokazuja tam swoje zdjecia lub gdziekolwiek indziej, gdzie mogliby ich zobaczyc jacys znajomi? no troszke powagi kobieto...:O Twoje argumenty sa naprawde powalajace ale nie tym, czym powinny.... Zrozum, ze ona jest strasznie mloda i myslala naiwna, ze bedzie mogla pokazac swoje fotki anonimowo rowniez anonimowym odbiorcom i nikt jej nie rozpozna. ale sie troszeczke zagalopowala, oczywiscie przy ogromnym udziale uczesticzacych w dyskusji osob, za namowa ktorych pokazala swoja twarz. i teraz jej wytykacie to do czego wczesniej tak ja namawialiscie. jezeli tak bardzo chcesz ja pognebic to wyslij te zdjecia do jej szkoly, rodziny, znajomych a nawet do TV i najwiekszych dziennikow a Twoja satysfakcja bedzie wtedy pelna...:O

Namawialiśmy? Pomyłka. Również myślę,że się zagalopowała i o tym napisałam. Właśnie nie uważam pokazywania swoich fot do oceny,za rzecz zupełnie normalną :o Zwłaszcza jeśli robi to nastolatka. Moja satysfakcja nie jest zależna od losów nastki.

Gość między nami menelami
ale ci koniobijcy demoralizuja małolatki :( "nastka jestes super" - pytanie za 100 punktów, a czy jak jakaś młodsza i ładniejsza od nastki pokaże swoje, bardziej hardcoreowe fotki to będzie jeszcze bardziej super? :D żałosny jesteś, tyle wazeliny za jedną gołą dupę :(

Gość między nami menelami
"heheheh.." - jak ktoś jest tak tępy, że pokazuje swoją twarz w temacie gdzie umieszcza zdjecia zadu na ogólnodostepnym forum to niestety musi się liczyć z konsekwencjami :P Nie mów że jakakolwiek inteligentna i dojrzała osoba tak by zrobiła, jakkolwiek by nie była namawiana, bo miałaby świadomość, że "przypadkiem" może zobaczyć to ktos nieodpowiedni... A co do współżycia to indywidualna sprawa każdego. Ja nikomu pod kołdre nie zaglądam i wymagam tego samego :P

Gość dacwrsfwrwf
między nami menelami >>>>> wyraznie czuc nute zazdrosci w Twoich slowach. nigdy nie uslyszalas od mezczyzny komplementu? no coz to przykre. dlaczego uwazasz, ze jezeli ktos ja ocenil zupelnie anonimowo to od razu "wylal tyle wazeliny"? zauwaz, ze zaden facet nie ocenil jej zle. a wszyscy nie moga sie mylic. i pytanie za 100 punktow do Ciebie: a co wylali ci, ktorzy ja zle ocenili?

mam 22 lata....na urodę nie narzekam, ale nigdy nie dojdzie do sytuacji, abym wystawiała swoje zdjecia do oceny etc. Mam prawo mież swoje zdanie i ty nie będziesz mnie za to opieprzać :o no proszę cię :o stwierdziłam pewien fakt i tyle. Dziwne, że nasza nastoletnia koleżanka już tu nie zagląda. Mój dobry znajomy pracuje w policji, takie laski jak nastka są głównymi ofiarami gwałcicieli---> pewne siebie, wulgarne, młode/naiwne,odsłaniające ciało, z tym że prawo potem nie jest po ich stronie i pozostanie tylko płacz... Nie moralizuj mnie, bo nie musisz....