Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem deską przegrałam zycie

oceńcie moje ciało i doradźcie.

Polecane posty

Gość ale dupeczka
a tak jeszce jak wygląda twoja cipeczka czy jest ładna rużowiutka z małymi motylkami

Nastko: Słodki owoc pożadania z Ciebie. Taką słodycz chciałoby się kosztować z rana, wieczora i dojadać w międzyczasie. Z tych fotek widać że jesteś stworzona do tego by namiętnie i dokładnie pieścić każdy skrawek twego ciała. Jesteś naprawdę piękną i bardzo seksowną kobietą (aż chciałoby się być kilka lat młodszym ;-) )

nastko: W Twoim przpadku komplementy aż krzyczą w człowieku by je uwolnić i przelać na klawiaturę. Tak ślicznie do nich inspirujesz. Więc cała przyjemnośc po mojej stronie.

Gość 6555
nastka gdzie kolejna fotka? calego ciala moze byc w staniczku i majtach

ja pierdolę, przecież to dziecko jeszcze jest, a już gołą dupę na necie wystawia.....dziecko, obyś miała więcej niz 15 lat, bo inaczej może być nieciekawie.... Do książek siadaj, a nie gołe zdjęcia wystawiaj.... na modelkę sie ne nadajesz bo przede wszstkim jesteś za niska. Podniecasz sie jakimiś anonimowymi wypowiedziami :o świat schodzi na psy. coś dla ciebie:http://www.wrzuta.pl/audio/BqVG5m6JFr/ascetoholix-suczki hehehehehhe

Gość pasożyt
wolał bym przód zobaczyc

Gość aaaachhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
publiczność domaga się kolejnych zdjęć !!!

ja dziękuję tobie dziecko.... twoje zachowanie/ i nick/ też świadczy o tobie... dziwczynko- pora iść spać. Jara mnie głupota naiwnych dziewcząt, jak ty.

\"tak, jest malutka i słodziutka\".... to mnie rozwaliłi. Co na to twoi rodzice powiedzą??? Heheheh :p ach te dzieci, gdybym ja miała taką córkę.....

Gość kkkkkkkkk
Nastka ja nie bede po Tobie jechał. Nie mnie Cie oceniac. Pokaz jakies dokladniejsze zdjecie! zrob nam te przyjemnosc

Gość oł fak nastka
ale jazda znam cie!!!! nastka dupe w necie pokazuje nono..ale sie znajom zdziwią:D:D

Gość dziewczynko
nawet gdybys byla najpiekniejsza na swiecie to czytajac twoje wypowiedzi po prostu odrzuca od ciebie. zero kobiecosci, klniesz jak szewc, jak jakas stara meliniara spod dworca. cos obrzydliwego! nie wystarczy miec ladne cialo, tym bardziej ze ty masz jeszcze figure dziewczynki, malo w tobie kobiecosci, duzo za to swiezosci, ktora pryska w konfrontacji z twoim obrzydliwym sposobem wyrazania sie.zajmij sie wiec moze dla odmiany swoim wnetrzem... fe! po prostu odrazajace sa te twoje bluzgi...

o jaaaaaaaa tez ją znam eheheheh postaram sie aby w szkole te fotki wszyscy zobaczyli ahahahahhahahahahah

Gość kldaswert
i ja ja znam! tzn po e-mailu poznalem nie po dupie;) stokrotka777@onet.pl hahaha

Gość oj wspolczuje Ci nastkaa
cos czuje, ze beda mieli teraz polew z Ciebie w Twojej szkole :(