Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem deską przegrałam zycie

oceńcie moje ciało i doradźcie.

Polecane posty

Gość sweetevil
do nastkaa-> modelka nie bedziesz bo modelka musi miec najmniej 174 cm wzrostu i nosic rozmiar ubran 34-36 czyli XS albo S, a z tego zdjecia nie wynika abys sie nadawala. Po prostu masz taka budowe ciala i watpie aby Ci sie udalo. Nie widac twarzy, jezeli dasz fotka to moge oceniac czy nadajesz sie na fotomodelke:)

Gość tez nastka
masz normane cialo, nie odchudzaj sie, jedz zdrowo i uprawiaj jakis sport, moze biegaj albo cwicz w domu, bedziesz miala ladnejsze :) wiem co mowie bo mam podobne cialo i gdy przez kilka tygodni nie cwicze to mi sie nie podoba, a jak cwicze chociaz raz na 2 dni to juz jest roznica, duzo sie naciagaj po cwiczeniach to sie wysmukli a nie bedzie "rozrastac"

Gość gdzie kupiłaś takie fajne
majty, czy to są stringi?? ciało masz normalne, nie musisz się wstydzić na plaży, możesz wskoczyć w biodrówki... na brzuch proponuję 6 weidera aby go wymodelować -niewiele musisz robić aby mieć płaski brzuch

Gość fdse
to nie cwicz .KObieta wyglada jak ma miekkie uda i ciało.

eee po co ta twarz. jeszcze Cię wywalą ze szkoły :P pewnie Twój trener na kafe siedzi

Gość fdse
TO nie ćwicz kobieta lepiej wyglada jak ma miekkie uda i ciało

Gość sweetevil
do nastkaa --> no twarzyczka ladna , mozesz pobawic sie w fotomodeling z takim wzrostem jedynie:) a ze kolezanka z Grudziadza:) prawie jak sasiedzi bo mieszkam 20 km od G-dza. pozdrawiam w takim razie:)

Gość czy dostałaś spowrotem
nastka już nie wrzucaj zdjęć swojej twarzy, szanuj się dziewczyno

A dlaczego zdjecie w majtkach. Pruderią trochę idzie. I piersi brak. A tak to biodra za wąskie i dlatego nogi sprawiają wrażenie masywnych. Ciałko ładne, ale biodra za wąskie. Nie odchudzaj się. Link wyżej nie działa.

Gość chodzisz na solarium

90 w biodrach, a ile masz w talii??? Żaden pilates nie pomoże, jedynie masaż jak ci chłopak zrobi, albo dziewczyna.

Gość karolla7
madmlazel, widze, ze leczysz kompleksy krytykujac innych. Niekazdego marzeniem jest byc chudym wieszakiem. Nastka jestes szczupla i masz normalne ladne cialo.

Gość ooo w talii 164 no
to niezle ahahahahhahahah :D

Gość zajebista talia
heheheheh dobre dobre

Gość taa biodra 90 talia164
:D fajne wymiary :D

Gość madmłazel
karola ja zadnych kompleksow nie lecze.. a tak mowiaz to chyba ty masz jakis komplex ja jestem szczera .. co mam zachwalac dziewczyne pod niebiosa jak widze ze jest normlana? albo mam powiedziec ze ma grube uda i zeby poszla na liposukcje ?? daj na luz jak juz powiedzialam dla mnie ma cialo normlanej nastolatki .. wybacz ze nie zachwalam jej jako modelki ale taka jest prawda.. skoro dla ciebie mowienie prawdy to komplex to zastanow sie nad sobą :)

Gość TAPETA
szczupła ale mogłabys troche poćwiczyć.. nie żeby zmniejszyc obwody ale żeby utwardzic ciałko ;)

Gość madmłazel
i jeszcze jedno skad u ciebie taka swiadomosc ze cialo modelki to synonim pieknosci?? dla jednych ciala modelek sa za chude, dla innych cialo ten dziewczyny z tego postu bedzie za grube.. to zupelnie inne pojecia pamietaj ze cialo modelki ma byc szczuple by kolekcje sie lepiej prezentowały.. a dziewczyny na ulicy wcale nie msuza tak wygaldac.. ale naprawde moim zdaniem powinnas sie nad soba zasanowic karola