Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kropeczka 23

Moja nadmierne owłosienie się zmniejszyło odkad przyjmuje te granulki

Polecane posty

Gość jak zdesperowane to idźcie
do lekarza !!!!!! a nie wierzycie w każdą bzdurę pisaną przez jakieś panienki !!! i bez konsultacji z lekarzem będziecie to ćpały !!!!!!

Gość ale te homeopatryczne
leki to chyba nie moga zaszkodzic... nie?

Gość sorry - homeopatyczne
a co sądzicie o oleju z krokosza? ma ponoc zmniejszac owłosienie nadmierne aż do prawie całkowitego zaniku...

Gość wszystko ale to wszystko
brane bez konsultacji z lekarzem może zaszkodzić :( nie siedźcie tu na tym głupim forum, tylko zasięgnijcie fachowej porady !!! kobiety, martwię się o Was :(

ja osobiście nie wierzę w żadne cuda, nawet po laserze włosy odrastają. Chodzę raz w m-cu do kosmetyczki na metodę woskową (gorący wosk) usuwam tak wąsik i włosy z brodawek sutkowych, jakoś się przyzwyczaiłam. Wybieram się też na badanie hormonów aby się upewnić czy to nie powód nadmiernego owłosienia. Powodzenia!! i kosmetyczki i dermatolodzy twierdzą że nie ma na to skutecznego sposobu ale może kiedyś w końcu coś wymyślą.....

a czy te granulki testosterone acetate można kupic bez recepty ????????????????????????????????????????????????????

Ale ciekawi mnie czy to można kupić bez recepty???? i czy jeśli te granulki powodują osłabienie owłosienia to czy wpływają również nagatywnie na włosy na głowie??? czy je także osłabiaja???????????????????????? Proszę o odpowiedź....

Gość można je kupić bez recepty
a co do wpływu na włosy na głowie, to nic na ten temat nie słyszalam

Gość Medb
Witam! Mam pytanie do Kropeczki.Ile CH ma ten lek Testosterone Acetate z Boiron? I czy działa on też na trądzik?