Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko Magda.

mam ochote z kims pogadac.. jak ktos chce tego samego to niech sie tu wpisze!

Polecane posty

a mozecie sprobowac wymyslic cos innego... naprawde wolalabym nie zaczynac od takiej propozycji... nie mam odwagi... z reszta juz dwa razy zle to sie dla mnie skonczylo....

albo inaczej wymyslcie sposob jak sie dowiedziec czy ma kogos.... jezeli nie ma to juz na wszystko sie zdecyduje...

Q.. stanczyk nie denerwuj mnie to ze tobie nie wychodzi to nie znaczy ze musisz sie wyzyzwac na innych...

przeczytalm wlansie, sorki, mmialam goscia na chwilke.. hmmm..... 1. faceci nosza pierscionki, sygnety jakies, i to nie oznacza ze sa zonaci 2.jest toba zainteresowany :) skoro patrzyl na palce:) 3.Monika, ja bym napisala mu smsa takiego jak wczoraj Ci wymyslilam... napisz mu. \"witaj ponownie... myslisz ze dobrze wygladam w tych oprawkach? jakos nie moge sie przyzwyczaic do nich..\"

Pewnie ze nosza sygnety.. studiowalam kiedys na typowo meskim kierunku i wierz mi ze nosza!! ;) I to wcale nie jakies buce tylko przystojni chlopacy :D

Gość minia minia
hej, poradzicie mi coś, jak Was spytam?:)

Gość minia minia
........przepraszam, ze tak prosto z mostu....... ;)

Madzia to jest ok... ale ..... 1. musi tam byc cos zebysmy wkoncu przeszli na ty 2. pretekst do spotkaniua 3. dlaczego nosi ten sygnet na prawej rece na palcu serdecznym???

Gość minia minia
Monika_19-->spekulowanie nic nie da, zapytaj go o to, rany..kobito, bo jak niw Ty to inna spyta...:o

MOnika, ale poczekaj, najpierw napisz tego smsa co Ci mowie, a potem zobaczymy co odpisze, i potem bedziemy myslec co ze spotkaniem.. :)

Kumpel mi powiedzial kiedys, ze on nosi sygnet bo taka jest u nich w rodzinie tradycja. Zawsze najstarszy syn go dostaje... w sumie fajny zwyczaj ;)

ale on go w piatek nie mial! ok umowmy sie ze nie jest zonaty ale to prezent od jego dziewczyny... i co wtedy??? dobra wysle tak jak mowicie ale moze nie juz bo wyjde na idiotke ... jak mozna sie do czegos przyzwyczaic w godzine....?? co myslicie???

bo moze sobie kupil.. na wyprzedazy;) oj moze dostal od kogos z rodziny... jakby mial dziewczyne to by nie dawal Ci numeru... a jak ma dziewczyne to jest beznadizjenie glupi... daj znac jak odpisze Ci

no w sumie... a pisac mu normalnie na \"ty\"??? bo tak jak mowilam juz nie zdazylam zejsc z per pan...

Gość od zawsze wiedziałam
...że stańczykowi sprawia przyjemność atakowanie innych:P