Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VIKTORIA.19.

REGULON - KTORA Z WAS BRALA?JAKIE OPINIE?

Polecane posty

Gość VIKTORIA.19.

Slyszałam wiele negatywnych opini o tabletkch-logest, harmonet, mercilon, minulet,jeanie czy yasmin... Chce sie dowiedzieć jak to u Was było z regulonem, jak się czułyście?Jak dotąd spotkałam się z jedną pozytywną opinią, negatywnych nie słyszałam

Gość Kasiulek28
Biore je 4 lata...wszystko w porządku oprócz jednej sprawy - fatalne samopoczucie:-(..na granicy depresji..postanowiłam je zmienić na yasminelle, co prawda to nowość..baardzo wychwalają jak narazie producenci , sprawdze..zobaczymy...powiem Ci szczerze, że próbowałam już kilku rodzajów tabletek i.. chyba nie ma idealnych...ech..coś za coś

Gość jacobska
jaki jest sklad tego regulonu????

Gość moooooooonika
a ile kosztują???

skład- estrogen 0,03 mg i progesteron 0,15 kosztuja ok 22-30 zł

Gość amelia81
jabrałam regulon 4,5 roku. Byłam z niego zadowolona, ale mój poziom libido obniżył się prawie do zera w końcowej fazie brania.

Gość havanka
ja odstawiłam...bóle głowy, straszne samopoczucie,senność

Gość Nataliia
U mnie samopoczucie super. Moze przy pierwszym opakowaniu bylam troszkę bardziej senna, ale minęło i od tamtej pory wszystko ok.

Gość malaola
Wczensije bralam yasminelle, ktory kosztuje ok45, i wiecej, a samopoczucie takie sobie, w regulonie, t6ylko na to nieszczesne libido narzekam, ale ale ewentulane stosunki ok. cena w upatrzonje aptece 23, wiec super.

Gość Sinistra8989
Ja też odstawiłam - brałam przez rok i przez cały czas miałam problemy z infekcjami intymnymi. Stan nawilżenia był zerowy...przez te nerwy, ciągłe wizyty u lekarza, globulki, antybiotyki miałam fatalne samopoczucie. Libido było zerowe...do seksu się po prostu zmuszałam. Pozytywne strony były takie, że oczywiście ta metoda antykoncepcji była skuteczna, skończyły się problemy z cerą i nie miałam nudności czy krwawień.