Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katennka

dlaczego kazdy z moich facetow chce i go to kreci

Polecane posty

Gość katennka

jak w momencie robienia mu loda patrze mu w oczy.... Każdy się wkurza jak patrze na penisa a nie na oczy.. O co biega w tym patrzeniu?

Gość nommm
moj też lubi

nie wiem, nie znam sie, zarobiony jestem :P

Gość Spytam dzisiaj mojego
bo tez lubi jak sie wtedy na niego patrze

Gość facccet
nie pytaj tyko patrz wte oczy czy to az takie poswiecenie?!?

Gość no bo lubi czuc wladze nad
toba

Gość popieram to o wladze
chodzi dlatego ja sie nie patze i nie daje tej satysfakcji

moi faceci lubili jak sie na nich patrze bo wtedy mogli wyczytac z moich oczu ze naprawde mi dobze jak to robie.. ale takie patrzenie to niewygodne bo jak na przyklad facet lezy czy siedzi a ty ejstes nisko i mu robisz lodzika to dosyc ze ci buzie zatyka to jeszcze masz wysoko oczy zadzierac.. mozna zeza dostac.. to niewygodne

Gość chodzi o
DOMINACJE

Gość Koksuu
ja lbie jak moja kobieta patrzy mi w oczy mając go w buzi a ja siedze albo stoje ona kleczy nademna i popieram kreci mnie jej uleglość dlatego lubie ten kontakt wzrokowy

Gość o dżizys...
ale wy z tymi lodami to pojebani....tylko suka tak robi,....na kolana i patrz w oczy...czy czasem nie przypierdoli ze zle robisz....suki nic wicej

Gość majkkaaa
Co ty taka sfrustrowana ty na gorze Nie masz komu robić?? Ja tak robie na kolanach i patrze woczy mnie to krci mojego faceta też i to sie liczy!a ty poszukaj sobie faceta bo widac ci brakuje

Gość oooooo mój też
tak kocha...Faceci nie są oryginalni uwielbia jak ja klecze a on stoj i to patrzenie w te oczy... Wiem o czym mowisz... Jeszcze się tak nieraz lekko cynicznie uśmiecha ale mi to nie przeszkadza wcale

Gość zazdroszcze facetaa
wszyscy faceci są tacy sami.........

Gość ciolo
Jak kobieta patrzy w oczy podczas robienia loda to znaczy że oddaje się mu bez reszty,jak nie patrzy-to tak jakby robiła z przymusu

wiecie co to zmience facetow .. moj kiedy robie mu lodzika prosi zebym niego patrzyla a jak tak gleboko sobie patrzymy w oczy on jeczy i mowi jak bardzo mnie kocha.. a jak wasi chca patrzenia zeby widziec w was suke to znaczy ze sukami ejstescie .. sory ale taka prawda ja bym nigdy nie kleczala przed facetem i robila loda jakbym wyczula ze on chce mnie upodlic.. dodam ze moj tez czesto kleczy i mnie lize wiec jak sie kocha to kleczenienie ejst zadnym upodleniem .. ale do tego trzeba dojrzec zarowno kobiety jak i mezczyzni musza dojrzec

ciolo.....> gówno prawda . spróbuj tak potrzymać głowe chociaz przez 3 minuty to pogadamy

Gość młoda dziewczynnaa
moj też chce abym patrzyła ale ja nie patrze bo się wstydze wtedy mu patrzec woczy jakoś tak nie mogę

Gość ejjj a moze tak jakiś
facet sie wypowie bo narazie same baby a baby to tak naprawde nie wiedza..tylko moga tak sobie domniemiewać!! Faceci o co naprawde chodzi w tym patrzeniu? O dominacje czy bladzimy?

Gość faceet33letni
ja sam nie wiem dlaczego mnie to podnieca ale mnie podnieca. I lubie jak wtedy na mnie patrzy. nie pomoge bo nie wiem dlaczgo tak mam

Gość olaFK
zaraz mnie panny feministki zjada ale powiem. Ja uwielbiam wlaśnie ten kontakt wzrokowy i klecząca nademna partnerke..Ale to nie wystarczy cie pusto patrzeć ona musi się patrzeć z takim ODDANIEM uległością.. Lubie też ja nakierowywac trzymajac i delikatnie ciagnac wtedy za włosy... moja kobieta nie ma nic przeciw i tez to lubi wiec nie moge sobie nic zarzucc. Co do pytania.TAK To chodzi o uległość i dominacje

Gość wtakim razie jestem
wg was zwykła SUKA?? Jak robie to MOJemu podkreslam Tylko i wylacznie MOJEMu facetowi to się mu patrze w tedy w oczy i kleczę... nie wiedziałam,że tak to tylko suki robią.....

Gość zazdroszcze faceta
O czywiscie że panom chodzi o poczucie wladzy i o to by kobiete upokozyc

ja patrze w oczy np. w pozycji na jezdzca , i to na mnie dziala a podczas pieszczenia oralnego zamykam oczy i delektuje sie tym co robie i jak robie a wzrok mi do tego nie jest potrzebny ani moj ani jego , za to wzmacnia sie sluch i wiem , ze mu jest dobrze , a czy on patrzy ( a wiem , ze patrzy) czy nie to jego sprawa , jak dotad skarg zadnych nie uslyszalam :classic_cool:

Gość ja jako facet powiem
ze to patrzenie w oczy wzmacnia doznania

Gość wisienkaaa
kiedy ja patrzę partnerowi w oczy podczas robienia lodzika ,to nie on się uśmiecha cynicznie tylko jaaa...uwielbiam to robic z takim uśmieszkiemmm ;)

Gość bueheheh hahaha heheh
robic loda z usmieszkiem hahaha dobre ahahaha moze w przerwie fajka palisz albo popijasz woda hahaha suki nic wiecej no... na kolana suki na kolana nidgy nie stalam pod facetem i nie bede stala nie jestem psem ani podmiotem zeby skamlec u jego stop. istnr suki no tak wyglada zbita suka albno pies ktory stoi na dole i patrzy dla pana w oczy laskawym wzrokiem.... suki

Gość ahhh to trzeba miec
normalnego faceta :) mój nie ma takich kretynskich wymagan :) no i robie mu tak dobrze, ze koncentruje sie na odczuciach z tego nie na jaraniu sie "władzą nad kobieta" patrząc sie czy ta aby napewno patrzy sie mu w oczy :P

Gość nowanalato
ale jakby mowil przy tym,ze mnie kocha i glaskal po wloskach to czemu nie:) co inego gdyby sie cynicznie usmiechal... :o