Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sayuri

gadu, gadu, gadu

Polecane posty

ruski rok Cie nie \"widziałam\" !!!! Juleczkę nawiedzam regularnie!!! zmalowałam pokoik :D

ja tez ruski oj ruski ....... ale teskniłam :P i pokoik wietrzyłam nasz kafeteryjny ..:D zmalowałaś ? na jakiego koloraaa ? ;) niech zgadnę .zielony ?.... hm,,,czuje ze nie trafiłam :P

zielony to mój ulubiony kolor, ale był poprzednio, teraz żółciutki sobie strzeliłam :D jak zdróweczko??? jak Maleńka?

Gość susel
witam to o czym gadamy dziewczyny??:)

u mnie zdrowko nie tęgie, do tego prowadzę zajęcia z dzieciaczkami w ramach półkoloni, a pogoda teraz zrobiła sie cudna :/

Say ja mam żółto - zileono w sypialni :) A malenstwo słodko chrapie tfu fuuuu :P Susel heloł ! tematyka dowolna byle ciekawie było ;) a gdzie iwonkanasza karolniki ? :(

Zapytaj się Kachny jak tam Jej odciski .po godzinie jęczała...... zastanawiałysmy sie .jakie te ludzie silne byc musiały kiedyś ,że tak kopały i kopały dzien cały ... a my po dwóch godiznach prawie zapłakane wróciłysmy:P

Asiu a ja mam troche opowiadania, ale chyba na maila sie skusze ;D nie wiem, co z dziewczynami ;(

dobra, komu w drogę, temu czas. zbieram sie- Asiek POJAW SIĘ ZNÓW!!!! dobranocka!

dobranocka :* do juterka(?) czekam na meilika mogę na jakąś focię liczyc ?:P;) A gdzie ten mój siostrzany zbanowany :Pbuahah dziadu się włóczy ? Sis !😘