Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Życie niczego nie uczy ludzi

Czemu panny z dziećmi są takie łatwe? Dalej szaleją, pomimo bachora

Polecane posty

Poznałem jedna dziewczyne. 22 lata. Momentalnie się ze mną przespała. I się okazało, że to samotna mamusia.... Czy życie jej niczego nie nauczyło? Jest matką, powinna się szanować i tymbardziej, że jest panną z dzieckiem powinna dbać o opinie i nienaganne prowadzenie. A ona jest łatwa i puszczalska

Gość lo matko i corko
i ty na podstawie tej jednej dziewczyny oceniasz wszystkie samotne matki? no to gratuluje inteligencji!

Gość ejejej
ocenił jedną laske to smutne że nie szanuje się pomimo bycia samotną matką ale niektórzy tak mają i nie użyje adekwatnego slowa pasującego do tej pani

no ja tez gratuluje:o hm... a robi ci to roznice czy laska z ktora idziesz do lozka po jednym wieczorze jest juz matka czy nie? moze warto pomyslec o tym, czy z toba wszystko w porzadku? rownie dobrze ona moze napisac o tobie, ze poznala gogusia ktory momentalnie sie z nia przespal - jak sie okazalo jest latwy i sie puszcza, ot, taka meska dziwka:) zalosny jestes:o

Gość Małe serduszkoooI
dobrze wiecie ze to nie oto chodzi;) samotna ale nadal kobieta. Potrzebuje sexu itp tylko nie podoba mi się, ajk potem obwiniaja takie innych:)

On jest matką. Powinna się wzorcowo prowadzić, a nie uprawiać przygodne stosunki. Już raz wpadła. A one dalej robi rzeczy średnio ostrożne

Gość Małe serduszkoooI
no własnie o tym mowie:) ze sama wie co robi i nie powinna obwiniac innych, za swe czyny:)

Gość czytelniczka forum
o koledze ktory zalozyl topik swiadczy juz wyrazanie sie o dziecku jako bachor. ale co ma piernik do wiatraka?? moze to ONA chciala jego wykorzystac bo majac dziecko nie chce zachodzic w zwiazek i przedstawiac dziecku mezczyzne i wybrala te droge bo tez ma prawo prowadzic zycie sexualne.

To po co się puszcza i zaciąga mnie sama do łóżka?

Skoro już ma bękarta to niech lepiej szuka sobie męża i "ojczyma" dla bachora, a nie się łajdaczy

Gość jasne......
boze bo potrzebowala sexu a nie kolejenego kolesia co to bedzie jej ukladal zycie. moze ona wcale tego nie chce. tylko sex - i na wiecej jej nie jestes potrzebny. ja nie widze nic w tym zlego. jesli jest dorosla....

Gość jasne......
a ty dlaczego sie ladajczysz???

Po prostu się puszcza. Jak się jakaś małolata nie szanuje to jeszcze jej sprawa, ale ona jest matką. Powinna się dobrze zachowywać. Porządne kobiety sexu bez miłości nie uprawiają, tylko się wzorcowo prowadzą. A nie szekszą bez związku

Gość jasne......
bbeeeeeeeeeeeeeeehhhh. tak jak twoja (przyszla) zona.

Z kobietę, z którą zdarzył mi się przypadkowy sex nigdy bym nie chciał być w związku :)

aaaa, jaki moralny facet z ciebie, nie ma co...:o a ty poprosisz ja o reke ze taki czysciutki jestes?

a z twojej strony to nie byl przygodny sex? no tak, samiec moze, przepraszam, jak moglam zapomniec:o

Gość Już raz wpadła
Niech się teraz zacznie zachowywać i prawidłowo prowadzić, bo tymbardziej nikt jej nie zechce. Nie dość, że z bękartem to jeszcze puszczalska

a jak facet zalicza na prawo i lewo to jest fajny koleś a jak dziewczyna ma ochote tylko na seks to zaraz ma etykietke puszczalska-autorze topiku-kretyn jesteś -jakbys nie chciał to by seksu nie było

Gość kobiecie sie nie odmawia

Gość autorze tematu
"Momentalnie się ze mną przespała." Jesteś puszczalski i łatwy. Dlaczego się nie szanujesz? :) :) :)

Gość kwaśna kapusta
Bo chciała wpaść teraz z Tobą licząc na to, że zostaniesz tatusiem jej teraźniejszego i przyszłego dziecka. :)

Gość Jak ktos wyzej pisal
Na zony to nadaja sie tylko te co sex potrafia uprawiac tylko z milosci

Gość czytelniczka forum
autor topiku jest prostakiem. o kobiecie po jednej nocy mysli najgorsze a jej dzieciak jest od razu bachorem? a gdzie ten wspanialy tatus dziecka? tez jestes ladakiem i tyle. twojej przyszlej wspolczuje. ze takiej latweij nie chcesz nie znaczy ze kobieta ktora zechcesz komus innemu nie dawala od razu. jestes naprawde prosty.

Gość XYZV
Przykro mi,ze jeszcze istnieja takie plytkie osoby jak autor topiku.Jestes zalosny koles!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Chodziło mi, że młoda dziewczyna powinna mieć coś z dziewczęcej niewinności i odczekać napewno dłuższy okres. Normalne dziewczyny w tym wieku to powinny nawet parę mięsięcy odczekać. Ale ona jest na dodatek matką, a kobieta, która jest matką tymbardziej powinna wzbudzać szacunek. Miałem kiedyś taką dziewczynę co w wieku 22 lat to dopiero dziewictwo straciła, po półtora roku bycia razem

Dlaczego kompletnie dziewczynom nie zależy na tym by wzbudzać w nas szacunek?

Gość mroczka1974
Co by nie powiedzieć o tej dziewczynie, to autor tego topiku absolutnie nie wzbudza mojego szacunku. Blee