Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziecko - dziecko

Urodzic dziecko w wieku 38 - co o tym myslicie

Polecane posty

Gość dziecko - dziecko

Gość moja mama własnie
rodziła w wieku 39 lat,ale nie 1 tylko to było jej 2 dzeicko i nie widze w tym nic dziwnego :)

Gość ziiiumm
teraz coraz wiecej kobiet rodzi po 30-stce,i nawet pozniej,w wieku 40,41,a nawet 42 lat(np.Katarzyna Figura,obie corki urodzila po 40-stce):)nie wiedze nic nienormalnego w macierzynstwie:)Moja mama miala 36 lat,gdy mnie urodzila

Gość najlepiej urodzić do 30
później szanse na wady genetyczne są bardzo duże :O 🖐️

Gość moja sasiadka tez w wieku38lat
urodziła synku i jest zdrowy:)

mnie tez mama urodziła jak miała 38 lat a tata 40, tylko ze ja mam teraz 23, a oni są pod 60 - zero wspólnych tematów i praktycznie zero więzi. W angielskim to się ładnie nazywa \"generation gap\"

Gość to jakaś lipa jest
generation gap nie zalezy od różnicy wieku, tylko od mentalności i spojrzenia na różne sprawy. Między mną a moją mama jest 37 lat różnicy, ja urodziłam się zdrowa, a teraz jesteśmy najlepszymi kumpelami mimo iż mam 23 lata, a mama 60. Podchodzę do zycia poważnie, ona czuje się i wygląda młodo i jest ok. Więc nie ma reguły, że późne macierzyństwo=problemy. Trzeba tylko być pod stała opieką lekarza w czasie ciązy, ale to znowu jest wskazane niezależnie od wieku. I moja mam choruje na cukrzycę, a mimo to ciąża przebiegała normalnie.