Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ochotka76

Sex z obcym mezczyzna

Polecane posty

Gość gość
Edward i Ty w to wierzysz, ze miała trzech bez penetracji? Ja w to nie wierze, a wynika to z Twoich postów. Generalnie kobiety nie lubią przyznawać sie do swojej przeszłości seksualnej, a Twoja żona jak widac bardzo lubi seks i ma spore libido. Opowiedziała Ci bajkę o tym braku penetracji. Kafemen@wp.pl

Gość Edward 1980
Jestem na 99,99% pewny że nie miała tam przede mną penisa. Nie wiem jak 19 letnia kobieta musiałaby umieć i chcieć udawać obawę, przestraszenie, itp. przed pierwszym stosunkiem a tak u niej było. Już pisałem że moja żona należy do kobiet które kłamią wyłącznie w sprawie że każdy nowo kupiony ciuch jest stary i przecież go kiedyś już widziałem tylko nie pamiętam ;) . W końcu jak się wydało że mnie zdradzała to nie kręciła że to było a to po ciemku a to szybko a to tylko może raz i bez jej aktywności, zadowolenia a opowiedziała mi z takimi szczegółami o których wolałbym chyba nawet nie wiedzieć. Jednym słowem nie ukryła że się solidnie bzykała i osiągała satysfakcję. Inna sprawa że to pozwoliło mi inaczej patrzeć na jej potrzeby seksualne. Ona i chyba wiele pań w pewnym momencie łóżkowym podczas kochania się z facetem nie chcą delikatnego męża, kochanka, a byka który zerżnie jak sukę (sorry za dosłowność) i da orgazm.

Gość gość
Edek jesteś chyba dość naiwny. Radzę obserwować żonę bo z tego co widzę może nie myśli każdego dnia o bzykaniu się z obcym ale jeśli już raz doświadczyła solidnego rżnięcia z kochankiem to po jakimś czasie przy okazji kolejnego szkolenia może dać d.upy znów i niekoniecznie temu samemu.

Gość gośćAga
jeśli Edek da jej to czego ona chce - nie będzie oglądać się na innych. Pytanie raczej - czy on tego też chce, bo może się okazać, że jednak mają odmienne spojrzenie na pieprzenie..

Gość Edward 1980
gośćAga dziś jeśli Edek da jej to czego ona chce - nie będzie oglądać się na innych. Pytanie raczej - czy on tego też chce, bo może się okazać, że jednak mają odmienne spojrzenie na pieprzenie.. Mamy jak sądzę takie samo spojrzenie. Robię wszystko w łóżku a wcześniej w trakcie dnia aby pokazywać żonie że ją kocham, staram się ją jak najlepiej zaspokajać. Nawet przystaję na jej wyznania podczas penetracji jak ją tamten brał co ją wyraźnie podkręca. Zmieniamy pozycje wg jej chęci. Wtedy najczęściej ma orgazm ale bywa że ja za szybko kończę widząc jej podniecenie i wtedy pozostają inne sposoby bez wykorzystania mojego małego. Ale to dla niej nie to samo co penetracja i to w finale ostra.

Gość gośćAga
Edek dlaczego mam wrażenie, że jesteś nieszczęśliwy? Cały czas piszesz o niej, co lubi,jak i gdzie ale co z tobą?

Gość Edward 1980
Źle mnie odbierasz po prostu zdecydowałem się napisać co myślę o seksie mężatki z obcym mężczyzną na podstawie własnego doświadczenia tzn. seksu mojej żony z 2-tygodniowym kochankiem.

Gość gość
Taki seks z obcym przy pierwszym stosunku jest wiele bardziej podniecający niż z mężem. Dodatek podniecenia jest ta świadoma że jestem obserwowana przez męża często pieszczona przytulana podczas seksu z kochankiem.

Gość Edward 1980
@gość ja nie piszę o trójkącie 2M+K Nigdy bym się na to chyba nie zgodził.

Gość gość
Edward to kwestia czasu tak samo myślałam. Obecnie mamy seks we czworo z wymianą partnerów jest wspaniale

Gość Edward 1980
Znam zachowanie żony kiedy jest bliska lub dostaje orgazmu. Nie byłbym w stanie kochać się z inną kobietą słysząc co się dzieje z moją żoną w wyniku seksu z innym mężczyzną.

Gość KASIA 50
Dlatego nigdy nie zgodzę się na seks z kimś innym w obecności męża, to są indywidualne reakcje na bodżce seksualne z innym partnerem, a obecność męża i jego reakcje na to co ja przeżywam mogłyby tylko zaszkodzić naszemu związkowi.

Gość gość
Edward 1980, lubię takie porządne, ostre dymanie. Jakbyście mieli wspólnie takie same fantazje, to napisz do mnie, a chętnie zajmę się Twoją żoną. Kafemen@wp.pl

Gość gość
Kasiu, a seks z innym mezczyzna bez obecnosci meza?

Gość gość
Bez męża to zwykła zdrada

Gość KASIA 50
Nie uważam za zdradę seksu bez wiedzy i zgody męża, seks to jest tylko seks, odprężenie i relaks, a miłość do męża to zupełnie co innego i nie wolno mieszać tego.

Gość Edward 1980
gość dziś Edward 1980, lubię takie porządne, ostre dymanie. Jakbyście mieli wspólnie takie same fantazje, to napisz do mnie, a chętnie zajmę się Twoją żoną. Kafemen@wp.pl Raczej to nas nie zainteresuje. @Kasia Seks mężatki z obcym mężczyzną bez wiedzy męża to jest zwyczajna zdrada. Kobiecie samo rżnięcie się nie jest łatwo oddzielić od uczucia a przynajmniej przywiązania do kochanka. On inaczej pieprzy i z racji nowości najczęściej kobieta odbiera to jako dużo lepszy seks jak z mężem. Tak było z moją żoną niestety.

Gość gość
16.17 tylko prostytutką tak robią by zdradzać męża !!!! Gdy mąż będzie cię zdradzać to szok. Obłuda i zakłamanie! !!!

Gość Iza rocznik 1982
Niestety prawda jest taka że wiele moich znajomych kobiet po 30tce qrwi się z nadzianymi facetami lub szefami dla ciucha lub lepszej pracy. Wątpię czy mają z tego satysfakcję seksualną, raczej materialną. Dla mnie to prawdziwe d***** zwłaszcza te mające mężów.

Gość gośćwymagajaca
Nigdy nie zdradziłam, ale zdarza mi się o tym myśleć. I to właśnie musiałby być ktoś nieznajomy :-) poznany w barze, klubie, na szkoleniu itp. Z tym że od takiego przypadkowego partnera oczekiwałabym spełnienia moich najskrytszych, najdzikszych fantazji :-) seks musiałby być na najwyższym levelu :-) 200 % normy albo więcej :-)

Gość gość
"Nigdy nie zdradziłam, ale zdarza mi się o tym myśleć. I to właśnie musiałby być ktoś nieznajomy usmiech.gif poznany w barze, klubie, na szkoleniu itp. Z tym że od takiego przypadkowego partnera oczekiwałabym spełnienia moich najskrytszych, najdzikszych fantazji usmiech.gif seks musiałby być na najwyższym levelu usmiech.gif 200 % normy albo więcej usmiech.gif" x Tutaj Cie rozumiem, bo mam liberalne podejście do seksu. To prawda, ze seks z ładna i obca kobieta lubiąca seks, to cos wspaniałego... Kafemen@wp.pl

Gość Jarek 29
mężatki w okolicy 35-40 lat są o niebo lepszymi kochankami niż 20 kilkuletnie panny.Mą je traktuje jak własność, zmęczony , zero komplementów. Rozchyla nogi i po 2 minutach spuszcza się i śpi. Zwłaszcza w wakacje miło jest poznać taką laskę, skomplementować a potem solidnie zerżnąć bo tego łącznie w domu nie mają. Ostatnio trafiła mi się okazja na Sylwestrze. Mąż zajęty był towarzystwem i konsumpcją alkoholu, poszliśmy na górę i błyskawiczny seks jedynie z zsuniętymi majtkami. Nie mieliśmy nawet czasu podmyć się, moja pani wytarła c.ipkę chusteczką i szybko z powrotem na parkiet. Panowie dbajcie nie tylko o kasę ale o samopoczucie waszych żon. komplementujcie ich urodę i atrakcyjność a nie będą dawać d.upy tym którzy to potrafią robić.

Gość KASIA 50
Masz prawie rację JARKU, ale ciekawość i chęć przeżycia z kimś innym przygody też trzeba wziąć pod uwagę.

Gość Jarek 29
Tylko trudno mi pojąć jak kobieta która się ze mną solidnie choć na stojąco i w pośpiechu bzykała po godzinie wtulona w męża w tańcu bawiła się do rana rzucając mi jedynie ukradkowe spojrzenia błyszczącymi ciągle oczami po niedawno doznanym orgazmie.

Gość gość
Seks bez wiedzy męża to tylko Seks? ???!!!! zwykłe chamstwo i zakłamanie. Nie dziwię się że potem mąż ma was w d***e i rznie inne potem każdy z nich nabędzie jakiś syf!

Gość doświadczony mąż
Kobiety rzadziej od mężczyzn myślą o skoku w bok ale jak już skoczą to d.upczenie się w poszukiwaniu akceptacji która jest warunkiem ich orgazmu odbiera im rozum angażując nie tylko c.ipkę ale i głowę.

Gość DOŚWIADCZONA 40
Ale zawsze po seksie z obcym wracam do domu i jest wzorową żoną i matką, a mąż wcale nie musi o niczym wiedzieć, najważniejsze jest to że kochamy się sercem.

Gość gość
Patologia :O

Gość DOŚWIADCZONA 40
Nie patologia tylko zdrowe podejście do życia

Gość Jacek39
cyt. DOŚWIADCZONA 40 dziś Ale zawsze po seksie z obcym wracam do domu i jest wzorową żoną i matką, a mąż wcale nie musi o niczym wiedzieć, najważniejsze jest to że kochamy się sercem. To że jak widać mąż nie potrafi cię solidnie zerżnąć abyś nie musiała szukać orgazmu u kochanków nie oznacza że to co robisz ciebie usprawiedliwia. Takie postępowanie odsuwa cię coraz dalej od seksu z mężem a stajesz się równocześnie coraz większą może nie dziwką bo chyba pieniędzy lub prezentów od twoich *****czy nie bierzesz ale mężatką do walenia. To że mąż cię nie potrafi skutecznie z