Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kilkaaaaa

Balsam Eveline delikatnie brązujacy z kompleksem ujędrniajacym...

Polecane posty

Gość kilkaaaaa

dobry jest, miała ktors z Was go?

Gość kilkaaaaa
ja kupiłam wczoraj ale jeszcze go nie stosowałam, poczekam jaki bedzie u Ciebie efekt;) napisz jak sie sprawdził :)

Gość dziewczyny a ktore miejsca
smarujecie tym balsamem?albo moze inaczej ktorych miejsc nie smarujecie? bo nie wiem czy np.stopy całe tez smarowac, a jak z plecami, bo przeciez ciezko samej sobie wysnmarowac całe plecy, a twrz tez smaryjecie?

Gość pieguska 22
ja wlasnie dzisiaj kupilam sobie balsam brazujacy ale inny, i od razu kupilam sobie tez taka mala stu gramowa torebke kawy:P wlasnie zeby sobie zrobic peeling

Gość dziewczyny a ktore miejsca
smarujecie tym balsamem?albo moze inaczej ktorych miejsc nie smarujecie? bo nie wiem czy np.stopy całe tez smarowac, a jak z plecami, bo przeciez ciezko samej sobie wysnmarowac całe plecy, a twrz tez smaryjecie?

Gość pieguska 22
stop raczej sie nie smaruje takim balsamem:) a jesli chodzi o plecy, to troche samemu mozna posmarowac a jakby co zawsze mozna poprosic mame albo siostre jesli sie ma

Gość a dłonie
piersi tez smarowac?

Gość pieguska 22
dlonie trzeba umyc po nalozeniu tego typu balsamu bo bedziesz miec po prostu dziwnego koloru:P ja smaruje rece, piersi, szyje, brzuch, plecy tyle ile dam rady, uda, lydki i chyba nawet skusze sie na twarz