Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znerwicowany-zdeperowany

wszystkie ladniejsze dziewczyny zwiazaly sie z cudzoziemcami

Polecane posty

Gość ala ma kota
przepraszam ale dobrze znam angielski,oraz srednio: wloski i rosyjski., wiec ciezko bardziej skomplikowane slowa zrozumiec. Nie czepiaj sie, ja tylko chce bronic polakow, czy to zle,POLKO?!

Gość Rafal89
24, przepraszam ale nie chcialem cie osobiscie obrazyc w zaden sposob. Znalazlasz kogos to dobrze, masz to co chcesz, nie bede krytykowac twoj wybor. Ja nie jestem z polski to patrze sie na to wszystko z innej perspektywy. Polskie dziewczyny maja cos do wlochow. Przyznaj ze nie jedna to chce wlocha tylko bo jest wlochem. Dlatego to denerwuje kazdego, bo kazdy facet musi pracowac nad tym zeby "poderwac" dziewczyne a wiele w polsce oddaja sie bo byl nic tylko ...... wlochem. Jak nie jest tak to powiedz, nie mowie o tobie ale ogolnie. Nie chcem wiedzic dlaczego, nie jest moja sprawa, nie interesuje sie. Ale tak jak autor tego topiku, nie chodzi o zazdrosc tylko napewno czuje sie odepchniety, wlasnie bo dziewczyny w polsce maja takie bledne podejscie.

Gość kawa kawa kawa
czy ja sie czepiam? do polakow nic nie mam. Nie przepadam za meska polska uroda, po prostu fizycznie Polacy mi sie nie podobaja, maja specyficzne rysy twarzy... Ale pewnie, gdybym spotkala Polaka, w ktorym bym sie zakochala, i ktory by mi sie podobal, to bym z nim byla. A tak... trafilam na RPA-nczyka. Uprzedzam sugestie: - nie jest bogaty - nie jest czarny (niektorzy tu sugeruja, ze Polki leca na ich duze... gabaryty :)) Moj kolega Polak chodzi ze Szwedka i nie widze w tym problemu. Bo niby czemu?

Gość rzeczywiscie
wszystkie pieknosci wyjechaly z kraju ,zostaly same brzydactwa. Chyba kogos nieco ponisło;)

Gość ala ma kota
Rafal89 zgadzam sie z Toba! masz w zupelnosci racje. Sama widze co sie w Polsce dzieje gdy tylko przejdzie wloch z zelem na wlosach, usmiechnie sie i do panny(czesto sredniej urody)powie: ooo, ciao bella, come stai? sono Marco, Fabrizio....i wszystkie na to leca! zreszta wlosi tez jak przyjezdzaja do Polski to tez jakby "wymagali": jestes Polka-musisz na mnie leciec bo jestem italiano. Bez pardonu pchaja rece tam gdzie nie wolna i bez zazenowania proponuja seks. Zeby nie bylo ze nie lubie wlochow, tak nie jest, mam kilkoro znajomych m.in. w Rimini i okol.Florencji, wiec troche ich znam. A ktora niedowartosciowana kobieta, gdy uslyszy: Tu sei bella nie poleci za tym wlochem z wywieszonym jezykiem?..a potem sie smieja ze Polki sa latwe, same sobie panie zgotowalysmy ten los....

Gość ala ma kota
kawa kawa kawa...no w RPA o ile sie orientuje malo jest ludzi w typie mieszkancow Kongo, czarnych jak wegiel. Najwazniejsze zebys byla szczesliwa, zakochana , a w czlowieku jakiej narodowosci to juz troszke mniej wazne,nie?:)

Gość kawa kawa kawa
moze Polkom imponuje to, jak je Wlosi adoruja??? Wlosi kojarza sie z szalonym romansem z Harequinu, goracym temperamentem... Ale w sumie z mojej obserwacji wynika, ze Wlosi sa tacy sami w stosunku do kazdej ladnej dziewczyny, niekoniecznie Polki.

Gość kawa kawa kawa
w RPA jest 40mln czarnych (od karmelu do wegla) i okolo 3mln bialych :)

Gość ala ma kota
z tego co ja widze to bardzo im imponuje. Trzeba przyznac ze to mile uczucie kiedy zaszepi cie na ulicy mezczyzna i powie ze mu sie podobasz..od razu sie humor poprawia, ale po co brnac w to dalej? Mieszkam w krakowie, tutaj jest duzo wlochow, na imprezach tloczno, wiele widac. oze wynika to z tego ze kobiety, nie szanujac wlasnego ciala, tracac godnosc chca zapracowac na swoja lepsza przyszlosc, ktora mysla ze beda mialy w ramionach poludniowego kochanka?hmm... Aha, spotykalam sie kiedys z argentynczykiem, ten to mial temperament

Gość 24
rafal, moj sie napracowal, za nim mu sie udalo mnie poderwac, nie chce krytykowac polakow, ale naprawde zazwyczj bywaja bardziej zamknieci, zimniejsi niz wlosi wiesz gdzie tkwi problem, ze wloch jesli mu zalezy bedzi cie traktowal jak ksiezniczke, polak bedzie udawal, ze mu nie zalezy

Gość ala ma kota
no tak, ale sa wlasnie i ci biali, i karmelowi i czekoladowi...a tych czarnych jest iles tam procent:) hmm..swoja droga ciekawe ile w tym prawdy ze murzyni maja duze...mm...gabaryty;)

Gość SASENKA
24 ..racja:(

Gość 24
a wiem to z wlasnego doswiadczenia mialam kolege, polaka, ktory mi sie podobal, i ktoremu i ja sie podobalam, smiem przypuszczac, ale wyszlo z tego wielkie zero z powodu braku inicjatywy z jego strony, dodam ze czysty byl ;)

Gość kawa kawa kawa
ale z drugiej strony jak facet za bardzo sie stara, to czesto kobieta zaczyna go traktowac jak stara wycieraczke...

Gość Rafal89
A czy to wlochom nie imponowalo gdyby istnial mit o Francuzow ze sa najlepszymy kochankami. Kazdemu bylo by zle. Tak wlasnie jest w polsce, mity bierzecie jako prawde tak na serio, kazdy wloch goracy, kazdy murzyn ma duzego czlonka itd.. Jak chcesz to sprawdz na internecie, juz dawno udowodnione ze wielkosc czlonka nie zalezy od rasy. Druga rzecz to chodzilem do szkoly z murzynami w anglii, po sporcie to na prysznic, byz byla zaskoczona kto ma duze a kto ma male, ale powiem ci ze nie jest prawda ze murzyn ma duzego. Wychodzi z tego ze wy swojich za bardzo nie lubicie i widzicie same bledy.

Gość 24
kawa,pozniej przychodzi normalnosc, zwiazek jak kazdy inny, bez wycierania nawzaje o siebie butow, bo po co?i przypuszczam ze nie ma w tym wielkiej roznicy pomiedzy polakami, a obcokrajowcami, wystarczy trafic na swojego ;)

Gość 24
rafal, wiesz, ze moi znajomi, wlosi, nigdy o tym mici nie slyszeli, albo udaj, ze go nie znaja. maja wlasne mity, miedzyregionalne, ale uwazam, ze z tymi miedzynarodowymi nie sa zapoznani

Gość kawa kawa kawa
kobiety bywaja okrutne.

Gość 24
kawa,nie sprawia mi przyjemnosci kiedy on sie zle czuje, i nawzajem, kocham go , ot taka romantyczna jestem ;)

Gość Rafal89
Dziekuje za krotka rozmowe, wycofuje sie z diskusji bo moja przerwa w pracy skoncyla sie. Powtarzam nie jestem z polski ale szkoda mi tylko jak widzicie swojich facetow. Dodam ze urodzilem sie w anglii i jestem taki bez-krajowy, mysle ze polacy urodzone w polsce powinna trzymac sie razem i byc dumny z kad sie jest i nie narzekac na swojich krajowcow.

Gość 24
na Sardynii, niedaleko Cagliari

eee to super !! a moge cie spytac czym sie zajmujesz ?

Gość chcę ci to wyszeptać sam na sa
to co ich ciągnie to inne zycie, pozycja, status. Nie czwarujmy sie kazdy obcokrajowiec ma wiecej niz ona i Polacy. Stad taki miód do nich:0 sex i te sprawy to drugorzędne, zawsze liczy sie czy cos ma:)

nie prawda!! dla mnie sex to sprawa ktora idzie daleko przed kasa!! ;)

Gość 24
w tej chwili pracuje jako kelnerka

Gość kawa kawa kawa
no nie wiem, czy taki (jak okreslaja ich Polacy) Ciapaty pacujacy na pol etatu w kiosku jest duzo bogatszy od Polaka.

O, widze, ze dyskusja rozwinela sie na dobre. Chcialam tylko jeszcze dopisac, ze wlasciwie to narodowosc nie ma az tak wielkiego znaczenia. Czy nie moze byc tak, ze po prostu kocham go (obcjokrajowca) za to, kogo soba reprezentuje, kim jest? Jest takim samym czlowiekiem, jak kazdy inny, czy czarny, zolty lub Indianin, a mimo to zdecydowalam sie z nim zwiazac. Nie widze w nim symbolu dolara, tylko faceta, z ktorym chce spedzic zycie. Milosc nie wybiera, bez wzgledu na charakter, osobowosc, wyglad i status materialny.