Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce go miec juz dzis

concord fusion-opinie o wozeczku

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
heh, nastepna co chce kupic wozio dla swojego bejbusia.Tylko jak go juz kupisz to nie zapomniaj powiesic grzechotuni.

Gość chce go miec juz dzis
ciekawa opinia

Gość zatroskana
Poogadalam :) Dla mnie osobiscie troche za kosmiczny. Nie bardzo podobaja mi sie kolka. Zwlaszcza to, ze z przodu maja mniejszy rozstaw (ale to moje gusta - po protu takie mi si enie podobaja). Zawieszenie na amortyzatorach - niby regulowana miekkosc, ale obawiam sie ze i tak poki go nei rozjezdzisz to bedzie twardy. Nie mozna przelozyc raczki. Koszyk na zakupy ma tylko nosnosc 4 kg. Ale... Nie jest ciezki (choc bywaja lzejsze) Ma plynna regulacje oparcia. Ta oslona przeciwwiatrowa moze byc fajna rzecza. No i dostajesz grats parasolke. No i dobrze, ze kolka obrotowe maja mozliwosc blokady. Napisalam co dla mnei jest plusem, a co minusem. Szczerze troche szkoda byloby mi pieniazkow, bo nie urzekl mnie ten wozek jakos szczegolnie. No i jeszcze to, ze go nie widzialam na zywo. Ale jak Tobie sie podoba, to przeciez nic nie stoi na przeszkodzie, zebys sobie go kupila :D Trafnych decyzji zycze :D

Mnie się podoba, choć jak dla mnie jest bardzo drogi. Tak jak wymieniła plusy i minusy zatroskana pomyśl dobrze nad tymi kołami, często trzeba gdzieś wjechać wózeczkiem po podjazdach i w tym wypadku takie koła się nie sprawdzają. Ale plusem jest to, że są duże, dziecko nie będzie tak czuło wszystkich wybojów, krawężników itp. A po za tym kolorek ma fajny i parasoleczka na lato się przyda :)

parasolka do concord fusiona???? pierwsze słysze że dodają gratis? gdzie, jeśli można spytać. Też zakochałam się w tym wózku ale dalej cena mnie przeraża i jeszcze się troche zastanawiam. Ogolnie jest piękny i jak na takie gabaryty lekki. musze wchodzic na 2 pietro wiec troche mnie i tak waga 11 kilo przeraża. poza tym tylne koła sa szeroko rozstawione. ja czesto autobusami jezdze i obawiam sie rowniez tego. czy na pewno warto??? :( prosze o odpowiedz w sprawie tej parasolki do niego

Gość paulaner01
wózek całkiem fajny ale niestety zdarzyło się że musieliśmy go reklamować - przetarła się folia na budce i co ? ... IMPORTER PRZEZ 4 MIESIĄCE ZWLEKAŁ Z WYMIANĄ A PÓŹNIEJ "NAPRAWIŁ". Słowo naprawił celowo w cudzysłowie... zostało to delikatnie mówiąc spartolone na maksa !!! i budka jest zepsuta... co na to naprawiający? że się czepiamy. reasumując... wózek OK ale firma ze śląska - importująca wózki tej firmy PORAŻKA...

Gość witam2010
Mam ten wózek - wersja na 2010 - jest rewelacyjny. Powiem szczerze, że przejrzałam wszystko co oferuje rynek i wózek Concoed Fusion spełniał wszystkie moje oczekiwania: 1. 4 koła - jest stabilny i zwrotny - może go prowadzić nawet dziecko 2. koła amortyzowane - oczywiście nie polecam tego wóżka dla dzieci poniżej 6-go mies życia, zresztą takie są też zalecenia producenta 3. szerokie siedzisko 4. podnużek regulowany - jeżeli ustawi sie go równo z siedziskiem wózka, to śpiące nawet duże dziecko ma bardzo wygodne "łóżko" 5. płynnie regulowane oparcie, można to robić używając jednej ręki 6. bardzo profesjonalnie wykonany, naprawdę z najwyższej jakości elementów, dlatego ta waga 11 kg 7. podnużek ustawiony pionowo w dół, pozwala starszemu już dziecku oprzeć stopy na podstawce na stopy (w innych wózkach np niektórych Graco podstawka na stopy, w żaden sposób nie może być poprawnie wykorzystana, ponieważ podnóżek jest za długi i nie jest regulowany, przez co "wpija się" w nóżki dziecka) 8. bardzo łatwy w składaniu 9. duży pojemnik na zakupy, dla mnie wystarczający - ale oczywiście jak każda spacerówka nie jest to wózek bagażowy Cena jest znacząca, ale można go kupić trochę taniej na internecie np. 1650 zł, jeżeli założymy, że przez trzy lata dzień w dzień go używamy, to ta cena nie wydaje się taka straszna - polecam sklep TOSIA na Ursynowie - mają także sklep internetowy www.n90.pl

Miałam dwa te wózeczki, obecnie służą kolejnym Dzieciaczkom. Byłam MEGA zadowolona, i szczerze pryznam że płakać mi się chciało gdy się z nimi rozstawałam. Wózki super wygodne w prowadzeniu. Moja Córeczka miała często "foszki" i nie chciała w wózku a na rękach...........bez problemu na jednej ręce trzymałam Małą drugą prowadziłam wózek - i to PROWADZIŁAM a nie wózek prowadził mnie. Jeździłam nim m.in. po plaży nad morzem. Po suchym piasku tyłem szedł jak burza, brzegiem morza bez problemu dał się prowadzić przodem. Super łatwy montaż folii przeciwdeszczowej, która dodatkowo ma swoje miejsce w wózku, w folii okienko otwieane by Dzieć mógł sobie oglądać świat:) Osłona pzeciwwiatrowa też zawsze pod ręką, często używałam, super wygodna sprawa. Moje Dzieci jeździły w wózkach od 5-go miesiąca życia (jeszcze nie siedziały), na leżąco najpierw, później już na siedząco. Następnie wózki "poszły" do Rodzinek z całkiem małymi Dziećmi, Obydwie Mamy są zachwycone obszernością siedzisk. Maluszki też nie narzekały;) Mój Synuś od zawsze ma tendencje do obfitego pocenia się.......materiały w tym wózku powodowały, że nie był zlany potem totalnie - tak jak to miało miejsce gdy zmuszona byłam z Maluchami jeździć w wózku bliźniaczym......... Ogólnie powiem tak: Gdybym ponownie miała zostać mamą.............żaden inny wózek mnie nie interesuje, z zamkniętymi oczami inwestuję w Concorda!

ACHA Zapomniałam jeszcze dodać w sumie istotnej rzeczy! Otóż wózek rewelacyjnie się czyści! Materiał jest impregnowany, wystarczy mokra szmatka a potem na sucho i po sprawie. Tak czyściłam zarówno po wypadkach typu oklejenie materiału chrupkami, czy zalanie soczkiem, jak i po prostu z kurzu. Miałam kolor błękitny i seledynowy,także wózki jasne. I jeszcze jedna kwestia: BUDA! Przegina się do samego pałąka.........ja dokupiłam parasolki ale je wywaliłam. Korzystałam tylko z przekładanej budy. Co by tu jeszcze....... Och..........wózeczek jest doskonale obudowany ze wszystkich stron,także świetnie chroni przed wiatrem. Miałam też do kompletu foteliki ION, super łatwe mocowanie, choć same foteliki małe troszkę, w połączeniu z przechyloną do pałąka budką tworzyły (w razie wiatru/deszczu) swojego rodzaju kapsułę.

Witam Drogie Panie, mama jeszcze trochę czasu, ale jak to kobieta już spędzam godzin na necie w poszukiwaniu wózka;-) Concord wydaje się być rewelacyjny, niestety nie widziałam jeszcze na żywo, mimo iż byłam w obu sklepach, które rzekomo miały mieć je w ofercie, ale nie miały... Poszukuję opinii, ponieważ bardzo mi się podoba. Cena przewyższa moje oczekiwania o jakiś 1000zł, ale jeśli miałby naprawdę być strzałem w dziesiątkę, to byłabym skłonna dołożyć. Drogie Pani, proszę o kolejne opinie! Pozdrawiam

Gość paulaner01
Nie polecam. Oczywiście są plusy... moja Niunia wyleguje się w nim jak w Mercu, noga na nogę i "zimny łokieć" ;) jednak za tę kasę chyba nie jest to rewelacja. Kółeczka troszku skrzypią. No i niewątpliwy minus to serwis... jak już się coś stanie to poprostu masakra. Mnie pękła cerata w budce i niestety reklamacja przeciągała się 6 miesięcy i jak wymienili to na czarną a wózek błękitny... No ale oczywiście wyboru należy dokonać samodzielnie...

Gość Mopik3
A ja uważam ten wózek za rewelację. Zastanawiałam się nad zakupem wózka przeszło 4 miesiące. I mnie skłoniła przede wszystkim jego waga. Jest on bardzo lekki, zwrotny. Ja bez problemu wnosiłam go na 2 piętro. Przewieszone przez ramię miałam złożone podwozie, a w drugiej ręce dziecko w sztywnej gondoli. Wszystkie te funkcje co były wymienione w poprzednich postach potwierdzam. Odnośnie awaryjności to nawet najlepszej firmie zdarza się jakiś felerny model. Do mojego nie mam zarzutu. Co do ceny to nie ukrywam jest wysoka, ale zawsze można kupić używany za prawie połowę. Ja żałuję że jak swojego kupowałam to była nowość i nie było jeszcze używanych. Teraz z powodu pojawienia się rodzeństwa, jestem zmuszona kupić wózek podwójny dla dzieci rok po roku i na pewno kupię używany. Szkoda że concord nie wypuścił podwójnych wózków z tak wielkimi kółkami...

Gość Mopik3
Zapomniałam dodać, że siedzisko spacerówki jest ogromne. Moja 17 miesięczna córka przy podniesionym podnóżku nie dosięga do jego końca. A nie należy do małych dzieci. Do tego siedzisko jest bardzo szerokie i nawet 3 letniemu dziecku nie jest w nim ciasno ( siedział w nim 3-latek). Teraz mankamentem jest wielkość spacerówek. Niejednokrotnie słyszałam opinie o wózkach np chicco, że 9 miesięczne dziecko się w nim nie mieści

Gość Jag.log
Mam do sprzedania nowy wózek concord fusion quantum. W związku z tym, że zależy mi na czasie sprzedaję w cenie producenta 1535(za tyle kupiłam) przy odbiorze osobistym przewiduję jeszcze drobną negocjację ceny. Wózek jest firmowo zapakowany. Kolor dark night. Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy. Model o 2 kg lżejszy od starego concorda. Naprawdę super, gdyby nie to, że mam drugi taki sam na pewno zostawiłabym dla siebie:)

Gość bbbbbbbbelamamamewy
ja mam concord neo- nie polcecam!!!!! skrzypi, male przednie kola wogole nie sprawdzaja sie....porazka

Gość Jag.log
Concord fusion jest super używam od stycznia i nic się nie dzieję. Duży wygodny:) Drugi raz na pewno wybrałabym ten wózek.