Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina86

Zostawił mnie a dalej go kocham

Polecane posty

Gość baby22
Byliśmy razem 2 lata,wszystko było piekne do ostatniej chwili,oprocz moich głupich fanaberii :( Ustalona data slubu i obraczki oraz wielkie plany na przyszłosc.Mieszkalismy razem.Wyjechałam na wakacje on nie mogł bo niby miał prace,dojechał pociagiem na drugi dzien i to grom z jasnego nieba ! Koniec dwa dni przed slubem ! Spotykał sie z inna za moimi plecami i teraz z nia jest ! On nie miał nic jak sie do mnie wprowadzał,pochodzi z biednej rodziny,dałam mu wszystko a on to podeptał ! Zrozumiałabym gdyby zostawił mnie dla ładniejszej-zauroczenie,ale zostawił mnie dla grubej papucatej ciemnej laski ;( .Nie umiem sobie z tym poradzic bo wciąz go tak bardzo kocham :( Do tego okazało sie,ze jestem w ciazy.pomozcie :(

Gość gość
Spędziliśmy razem wiele lat a ja wciąż uwielbiałam patrzeć w jego oczy i słuchać jego głosu. Ale niestety on poznał inną i się w niej zauroczył. Moje życie zaczęło być katorgą. Nie wytrzymywałam bez niego. Codziennie ból. Wtedy trafiłam na stronę http://urok-milosny.pl i postanowiłam spróbować rytuału miłosnego. I ten rytuał zadziałał : ) jestem znowu przeszczęśliwa.