Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaradna mama

Siedzę w domu z dzieckiem i zarabiam

Polecane posty

Gość zaradna mama

Witajcie mamy, czy któraś z Was zdecydowała się na urlop wychowawczy i próbuje dorabiać? Ja po macierzyńskim postanowilam zostać z moim dzieckiem w domu. Wzięłam urlop wychowawczy, bo nie wyobrażałam sobie zostawić mojej małej córeczki z kimś obcym. Problemem zaczęły być pieniądze. Z jednej pensji nie było łatwo. Zaczęłam myśleć o dorabianiu w domu. Długo nie przychodzil mi żaden pomysł do głowy. Miało to być coś co nie będzie mnie za bardzo angażowało oraz coś gdzie nie wymagany jest kapitał. A wiec typowy własny biznes odpadał, bo nie miałam ani kasy ani tyle czasu. W końcu pomysł się pojawił. Jak ze wszystkim - całkowicie przypadkowo. Zaczełam leczyć moje dziecko u homeopatki. Lekarka ta leczy homeopatią i naturalnym suplementami diety. Pięknie wyprowadziła moje dziecko z alergii. Przywróciła koleżance okres (nie miala go 6 lat). Ja też się wzięlam za swoje zdrowie. Tak zainteresowałam się tymi preparatami naturalnymi. Okazało się , ze można je dystrybuować i zarabiać! Przyjrzałam sie firmie, sprawdzilam wszystko i ... weszłam w to. Musiałam się zapisać do klubu, poznalam preparaty i zaczęlam działać. Z miesiąca na miesiąc jest coraz lepiej. nie ukrywam , ze na poczatku nie są to kokosy. Ale każde 100 zł bez większego wysilku jest dla mnie ważne. Mam po prostu na pampersy. To dopiero początek, a z kazdym miesiacem jest wiecej.Najważniejsze , ze nie ma przymusu kupowania. Kupujesz u nich dopiero wtedy kiedy masz zamówienie. A więc nie angażujesz swoich środków. Na razie nie wracam do pracy, córcia ma 15 mies. Planujemy drugie dziecko. Po drugim wrócę do pracy i nadal będę to ciągnać. Jeżeli jestescie zainteresowane- słuzę pomocą. Ja przy okazji dowiedziałam się strasznie dużo o zdrowiu i o tym jak podreperować zdrowie bez wydawania na leki syntetyczne w aptece. Firma organizuje darmowe wykłady. pozdrawiam

Gość zaradna mama
nie jest to ani amway ani herbalife nie wiem dlaczego nie mogę się podzielić czyms czego sama szukałam ponad pół roku. Sa to suplementy diety: - praeparaty wit dla poszczegolnych grup krwi - zest wit dla dzieci - na odchudzanie - na oczyszczenie organizmu, detox - na grzybice organizmu - dla kobiet w okresie menopauzy - i wiele , wiele innych

Gość popieram poprzedni
post SPADAJ !!!

Gość a jaka jest
cena tych cudnych "LEKÓW"

Gość no ale ty nie jesteś
lekarką !!!! to jak rozpoznajesz objawy i skąd wiesz co ludziom podać

Gość serio
pytam o cene !!!!

Gość zaradna mama
Zależy oczywiście co, bo są ceny są rózne. Parę przykładów: - jako ze jestem uzalezniona od słodyczy zaczełam za namową tej lekarki brać chrom. Reguluje poziom glukozy we krwi i sprawia, że już nie mam takiej "chcicy" na słodkie. !00 kapsułek kosztuje 39zł. Czyli mam ten lek na 100 dni. - Dziecku podaję Multivit z wit D. (90 tabletek- kosztuje 34 zł. Nie kupuję juz vigantolu i Cebionu. Mam wiec tabletek na 3 mies. I co najważniejsze- cebion i vigantol to syntetyczne leki, gorzej wchlaniane a wiec dziecko ma z tego mniej korzysci. Leki o kt pisze sa tylko i wylącznie produkowane z naturalnych skladnikow. Nie badzcie od razu na nie. Ja niczego nie wciskam . Ja osobiscie jestem otawrta na nowosci i nie upieram sie przy dotychczasowym leczeniu. Dzieki temu moje dziecko nie ma alergii.

Gość zaradna mama
Nie jestem lekarka, ale przed urodzeniem dziecka 7 lat pracowalam w firmach farmaceutycznych. Tam to się dopiero wciska ludziom. Nawet nie wiecie czy lakarka ktora przepisuje lek waszemu dziecku robi to bo ma przekonanie do preparatu czy dlatego ze jest w ukladzie z firma. Zdiwilybyscie sie. dlaczego lekarze tonami sapisuja antybiotyki??? Bo sa takie swietne?? Czasami dlatego, ze maja w perspektywie tropiki z firma. a propos badań. Te suplementy (to nie leki) sa produkowane w USa i są zarejestrowane przez FDA. Zostaly dopuszczone do sprzedazy we wszystkich krajach.

Gość serio
ale chwila vigantolu i cebionumulti nie można zastapic twoimi cudownymi lekami bo,to tabletki a małe dzieci dostają KROPELKI !!!! i co !?

Gość zaradna mama
dla niemowlakow jest Infant formula w kropelkach

Gość tak tak oczywiście
firmy farmaceutyczne są be, a instytucja, która cie wciągneła oczywiście nie jest nastawiona na zarobek, pewnie działa charytatywnie, hhahahahahahaha :D

Gość serio
moje dziecko ma parwei dwa lata i odpukać nioe musiało jeszcze brać antybiotyku takze mam w/g twojej opinii dobra pediatre bo te co przepisuja antybiotyki w/g ciebie sa złe OCH KOBIETO !!!! podaj mi definicje marketingu bo to tutaj właśnie uprawiasz albo ja ci podam MARKETING TO ROBIENIE BABCI W TRĄBKĘ

Gość zaradna mama
Ja nie ukrywam, że nie tylko dystrybuuje te praparaty ale rowniez namawiam innych do robienia tego biznesu. Taka jest struktura tej firmy. nie ma tu żadnego wpisowego jak w innych firmach, wiec osoba decydująca się na to nie ryzykuje absolutnie niczym. Mnie wprowadzila ta lekarka. I tez mialam podobne watpliwosci jak wy. Dlatego rozumiem Was. Postanowilam sprobowac , bo niczego nie musialam inwestowac. I byla to trafna decyzja, bo przynajmniej mam jakies swoje pieniadze. Nie muszę np prosic meza o kase na fryzjera! Zawsze mozna wrocic do pracy. ale dla mnie teraz priorytetem jest coreczka. Ja mialam potrzebe zarobienia paru wlasnych groszy. Inni moze nie maja. a poza tym dla mnie jest to tez jakas odskocznia. Ile mozna zyc tylko pieluchami i zupkami.

Gość zaradna mama
Te ataki sa zupelnie niepotrzebne. Jezeli nie jestescie zainteresowane to czemu podejmujecie temat? Jedną z form mojej dzialalnosci jest wlasnie internet, docieranie do takich osob jak ja.

Gość zaradna mama
I jeszcze konczac- czasami niestety trzeba podac antybiotyk. Moja corka miala podany, bo miala zapalenie oskrzeli z podejrzeniem zapalenia pluc. niestety inaczej sie nie dalo. Ale i tak uwazam, ze antybiotyki są o wiele zbyt czesto zapisywane. I takich lekarzy uwazam za zlych.

Gość serio
oczywiście masz prawo w taki sposób czyli przez internet szukac osób podobnych robiących to co ty ja stoje na stanowisku ze to "pawdziwy" jezeli mogę tak powiedzieć lekarz powinien decydować o sposobie leczenia a nie osoba która poczytała sobie o preparatach i proponuje je innym mam tylko nadzieję że gdy juz komus spzredasz dany specyfik nakazujesz mu dodatkowo takze wizytę u lekarza, bo jest grono osób które kusza się na takie suplementy i rezygnuja z leków które naprawde ich leczą !!!!!!

Gość zaradna mama
dlatego są to suplementy czyli cos czym trzeba uzupelnic diete. Oczywiscie preparat na odchudzanie sama mogę polecić. Oczyszczenie organizmu czy detoks kazdemu mozna polecic, kto odzywia sie czy odzywial w srednio zdrowy sposob. Jest pelno ludzi z kandydozą i tez siwtenie znaja swoje objawy. Mamie bez watpienia polecam manopausal formule aby lykala sobie fitoestrogeny a nie syntetyczne hormony. Osoby mające problem z watroba moga spokojnie przyjmowac preparat liver aid , aby odtruc watrabe i zwiekszyc jej regenracje. Starszym osobom, zwlaszcza kobietom, ktore maja labsze kosci i sa narazone na osteoporoze polecam stron Bones na kosci. Widzicie wiec ze sa to takie grupy lekow, ktore latwo komus polecic. Oczywiscie korzystam z pomocy lekarki ktora bada, doradza, wysyla wlosy do analizy pierwiastkowej.

Gość zaradna mama
przepraszam za literowke , ale to juz zmeczenie daje sie we znaki. a tak swoja droga- gratuluje,ze udalo sie bez antybiotykow.

Gość ile mozna zarobic

Gość vavavavavava
spadaj stad i nie naciagaj ludzi oszustko

Gość dobrze sytuowana
Oj panie, panie... ale kultura z Was bije.... aż przykro czytać. Dziewczyna nikogo nie namawia, chciała się podzielić z innymi dobrą radą, a tu co? Można przecież było odpisać: dziękuję, nie jestem zainteresowana. Albo wcale się nie wypowiadać. Ale niestety, na tym forum jest liczne grono zajadłych, ziejących nienawiścią do wszystkich i wszystkiego sfrustrowanych bab Tak, bab, bo słowo kobieta przez gardło mi nie przechodzi, kiedy czytam takie wpisy. Mnie uczono, że kobieta, to dama. A wy koło damy nawet nie stałyście, niestety. A, i jeszcze jedno: prosze się odczepić od amwaya - ja sobie tam od dawna używam i mam się bardzo dobrze z tej okazji :) pozdrawiam serdecznie szczeólnie te z was, którym na pampersy nie starcza, a jeśli starcza to za cenę ciężkiej harówy od świtu do nocy i podrzucania dziecka, jak kukułcze jajo. Zarad na mamo, lepiej odpuść ten temat, bo jak widzisz tak sie tutaj popularnie reaguje na życzliwość. Pozdrawiam Cię.

Gość zaradna mama
dobrze sytuowana- dziękuję za jedyne dobre słowa. Rzeczywiscie na wielu topikach nie brakuje zawistnych i złośliwych uwag. Zastanawiam się dlaczego. Jestesmy kobietami, matkami i jedziemy na tym samym wozku. Dlaczego kobieta kobiecie zawsze musi byc wrogiem? Przeciez mamy te same problemy. Kazda liczy kazdy grosz, kazda sie zastanawia jak wydawac zeby starcxzylo na wszystko. Moglabym kombinowac, naciągać ZUS itd. Ale nie chcę. Wole zarobic inaczej.Moja kolezanka dorabia Avonem. i co? Tez oszukuje ludzi? A to jest ten sam system. pozdrawiam wszystkie mamy- nawet te zajadle. moze mialy gorszy dzien

Gość zaradna mama

Gość kolejna naciągaczka
sekciarka się znalazła... albo nasza "mamusia" próbuje podeprzeć swoje stanowisko wpisując sie po raz kolejny pod innym nickiem nas tu nie naciagniesz!!!

witam,jesli autorka ma na mysli preparaty calivita,to powiem wam ze wyciagneły mnie w ciazy z anemii w dwa tygodnie,oczywiscie po konsultacji z ginekologiem zaczelam brac bo po dwoch dniach zazywania aptecznego hemoferu czulam sie strasznie.do dzis przyjmuje tez new life dla kobiet karmiacych oraz omege 3 ,wszystko firmy calivita i powiem wam kazde miejsce,zwlaszcza to jest dobre,by zaproponowac ludziom cos dobrego.Naskoczylyscie tu na autorke az przykro

Pochwaliła się, bo wiele z Was już nie raz pytało jak można dorobić w domu bez rezygnacji z opieki nad dzieckiem/dziećmi. To jeden ze sposobów. Kto chce skorzysta. Miałam kiedyś styczność z amway..i chyba więcej bym się nie zdecydowała:D Ale każdy ma prawo wiedzieć/mieć szansę się dowiedzieć, że są takie możliwości. Niepotrzebnie się puszycie:)

Gość glowonóg
jesli mozesz podaj szczególy na maila. na czym dokładniej to polega jakies konkretniejsze informacje na temat tych preparatów żeby mozna bylo się zapoznac i ewentualnie zdecydowac cos. dziękuje.

Gość dobrze sytuowana
mamo trójeczki, rozumiem Twoje podejście. Ja uważam, że w Polsce Amway jest bardzo źle zorganizowany i nie tyle przypomina sektę, co jakąś finansową piramidkę, w której naprawdę ciężko coś osiągnąć. To nie jest system na polski rynek i polskie zarobki. W innych krajach to wygląda zupełnie inaczej i wynosi ludzi na szczyty finansowe. pozdrawiam!

Do amwaya samego w sobie nic nie mam. Byłam chyba swoją najlepszą klientką:D Moja rodzina, znajomi też bardzo chętnie używali:) Problem był w jakości:D Te środki są tak wydajne, że wystarczały na bardzo długo, a warunkiem była regularna sprzedaż/zakupy:D Wolę dać zarobić innym i nie zawracać sobie tym głowy:D