Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pariskaaaaaaaa

Jutro Zaczynamy! start 07-05-2007. do wakacji 15kg mniej!

Polecane posty

milion dolarow to Ty ladnie pojechalas z tymi 20 kg :) Tylko adipex...powiem szczerze ze nie pochwalam oj oj :P ale nie bede tu sypac jakimis komentzarzami bo nie od tego tu jestem :) Powiem szczerze ze podziwiam za taki spadek wagi. Ja nigdy nie mialam takiej nadwagi i szczerze gratuluje. Ja w ciazy przytylam 7 kg a jak urodzilam to bylam szczuplejsza jak przed zajsciem. Rodzilam mlodo. Jestesmy rowiesnicami, moj synek ma 4 latka :) ide jezcze raz na rower.... z folią :P:P:P

olensja mamy taka sama wage do zrzucenia:) serdecznie zapraszamy :):) witamy w gronie :D

Dzięki dziewczęta:) sandrusia, ja tez byłam na SB i w sumie schudłam na niej prawie 5kg ale potem zaczełam wszystko jesc i kicha nie chudne dalej, ne wróciło mi tez wiec jest oki, chciałabym ważyc 55 kg i tyle by mi wystarczyło. Mam taki mały pomysł, bo jestem tez na topicu SB i tam dziewczyny zrobiły taka tabelka ze wzrostem waga itp, to bardzo fajna rzecz, bo mozna widziec ile kazda chudnie a przy okazji mieć motywacje, poleam!!! i mozna by sie wtedy wazyc raz w tyg kiedy by wam ppasowało, dajcie znac czy piszecie sie na taka tabelke:)

Olensja ja sie pisze jak najbardziej z tym,ze od początku miałam w planach ważyć sie co 2 tyg,już raz sie ważyłam ale teraz chyba dobiero za trzy tyg bo akurat termin okresu mi się zbiega z datą ważenia i nie chce się wkur..ić:P

dobra Kochane ja musze Was opuścić na czas jakiś,chce się wystawić na słońce i poćwiczyć.piszcie,piszcie...:)

olensja ja jestem po SB, niestety rzucilam ja po 2 tygodniach II fazy, żałuje....ale gdy sobie pomysle jak ja sie na I fazie meczylam to mnie szlag trafia. Wesz..ja naleze do nielicznych kobiet, ktore na widok slodyczy mówią bleeee...a gdy bylam na tej fazie I i wiedzialam,ze stanowczo nie moge to jaby diabel we mnie wstapil!!!!! co cukiernia to ja prawie z nosem przy szybie stalam i wachalam zapaszki ze srodka, kolezanka powiedziala,ze mi kupi smycz bo sie mnie upilnowac nie da, zawsze p drodze mi bylo do miejsc ze slodkosciami. Wytrwalam, ale... nie chce do tego wracac:) Wole wiedziec, że MOGĘ ZJESC, ALE NIE MAM OCHOTY niz NIEMOGE WIEC BARDZO CHCE :D ide sie uczyc 😭

one_breath ja w ciąży przytyłam 10 kg a po ciąży 15 :O więc taka waga olbrzymia była dla mnie szokiem.... teraz niby te 76 kg..nie wyglądam na tyle ale sama w sobie się źle czuję :O więc te 65 dla mnie będzie OK :) ...mój Filip skończył m-ąc temu dwa lata :) pozdrawiam ;)

dziewczyny ja już po opalaniu:)troche zła jestem,otóż musiałam nakarmić szwagra i chrześniaka jak i swoje dziecko...te zapachy mnie dobiły...matko ta pomidorówka i ten pachnącys sos z mięsem...szkoda gadać...ale zdążyłam się już przed lustrem od grubych świń wyzwać:)dodam,ze przed tym obiadem więc podejście odpowiednie do odchudzania mam jak najbardziej dalej:)kurcze dziewczyny prosze wyrazcie swoją opinie,otóż jestem na SB niby do środy na 1 fazie ale chyba ją przedłuże,jem trzy razy dziennie w małych ilościach,nie ma opcji abym się objadała,w miedzy czasie tez nic nie podjadam,wypijam ok 2litrów wody,ćwicze ok godz,do pół godz skakanka a pózniej wszystkie inne ćwiczenia które uznałam za wskazane dla mnie,od dziś dodałam do menu herbatki jakieś owocowo ziołowe typu wspomagające odchudzanie(chodzi mi o przemianę materii,zawsze miałam kiepską a teraz jak tak jem to już wogóle)jak myślicie jakie może być w takim przypadku tempo utraty wagi??ja musze schudnąć,póki co może troche na wariata,ale wyjścia nie mam...jak myślicie?

sandrusia 1 faze możesz przedlużyc nawet do 1 ms jesli Ci służy potem organizmowi moze zaczac brakowac węgli...mimo wszystko one tez sa potrzebne (nie zapominajac ze w wersji zdrowej oczywiscie:) ) na tej fazie chudnie sie najszybciej wiec jesli ci służy to nie ma problemu. Tak przynajmniej czytalam. Ja wycisnelam kolejne -200 kcal na rowerku i dzis jestem z siebie zadowlona. Wypilam w przeciagu godziny litr maslanki ( 22 kcal w 100 g) wiec dzis nawet zmiescilam sie w ok. 1000kcal :P tylko ze po tej maslance to jak po srodkach na przeczyszczenie biegam do wc :) Mam do was pytanie... czy wam po intensywnych cw. na brzuch rowniez podnosi sie obwod w pasie o ok. 1,5-2 cm? Czy tylko ja jestem jakas dziwna? wiem,ze gdy wlokna miesniowe pekaja podczas cwiczen to sie one rozszerzaja, ale zeby az tak?? odpowiedzcie prosze Sandrusia a karmilas piersia?? Jak to sie stalo,ze przytylas tyle po ciazy?

karmiłam całe 10 mcy....byłam też po cesarce więc tym bardziej nie mogłam jeść nie wiadomo czego,no a przedewszystkim to karmienie-zero smażonego tłustego,nie było tez gazowanego....przytyłam prawie 28kg jakos tak,i pozniej mnie zupełnie zablokowało na chudnięcie....raz tylko schudłam przez ten czas ale wtedy miałam straszne nerwy...straszne...

Hej no to robie tabelke, żeby się dopisać wystarczy tylko ją skopiować ze strony:) NICK WZROST BYŁO JEST BĘDZIE Olensja.........168cm.........64,1kg.......59,7kg.......55kg prosze wpisujcie sie:) buziaki

NICK WZROST BYŁO JEST BĘDZIE Olensja.........168cm.........64,1kg.......59,7kg....... 55kg sandrusia26....170cm........90 kg.........85 kg.........65 kg dodam,że do końca czerwca mam w planach 10 a pozniej całą resztę czyli też 10:)

AA i napiszcie kiedy by wam psowało się ważyc, mi jest obojetne, ale chyba nie po weekendzie bo wiecie jak to jest chyba w wekkend najwiecej sie grzeszy:) hihih.

nikt nie umie mi odpowiedziec na moje pytanie?? 😭 NICK WZROST BYŁO JEST BĘDZIE Olensja.........168cm.........64,1kg.......59,7kg....... 55kg sandrusia26....170cm........90 kg.........85 kg.........65 kg one_breath....170cm........62kg..........60kg..........55-57kg

no to i ja sie wpiszę najwyżej jutro cos ewentualnie poprawię (ponieważ zawsze ważę sie w ndz rano) :) NICK WZROST BYŁO JEST BĘDZIE Olensja...........168cm.........64,1kg.......59,7kg....... 55kg sandrusia26......170cm........90 kg.........85 kg.........65 kg one_breath......170cm........62kg..........60kg..........5 5-57kg milion_dolarów....166cm.......78,5..........76,5..........65 kg. dziewczyny skąd jesteście? ja jestem z ok. KrAKoWa :)

one_breath Ja choćbym chciała to ci nie odpowiem bo nie ćwicze za wiele :O a jak juz cos poćwicze to sie nie mierzę.

dzieki :) moze pariskaaa jak przyjdzie to odpowie bo ta to tam daje ladnie \"w miesnie\" :P ja jestem z okolic Poznania :)

one_ breath-----ale chodzi Ci o efekt zaraz po treningu?powiem tak,mój były jest kulturystą i zawsze po każdym treningu wracał o kilka centymetr ów szerszy w miejscu które akurat trenował,nie raz własnie z nim na ten temat rozmawiałam,ten efekt jest krótkotrwały ale może i kilka centymetrów przybyć,ale jeśli zaczyna się rozbudowywanie mięsni i ćwiczenia na rzezbe to też coś dochodzi do obwodów.

czyli jestem normalna :P chodzi mi o ten efekt krotkotrwaly wlasnie..rosne srednio o 2 cm ale potem to spada :) Dziekuje za odpowiedz

dziewcszyny moge sie do was dolaczyc bo tak czytam wasz topik i mysle ze mam ten sam problem co wy 20 kg do zrzucenia.Mam 158 cm wzrostu i 79 kg ,28 lat

a mam jeszcze jedno pytanie... czy podczas jazdy na rowerze stacjonarnym pracuja miesnie skosne odpowiedzialne za talie? bo jak ja siedze to nie nie opieram rak ale siedze prostu i wykonuje delikatne skrety w rymt pedalowania i wydaje mi sie, ze te miesnie \"chodzą\"... wiecie cos na ten temat?? Ja juz mam jadlospis na jutro = 1000 kcal śniadanko: jajecznica na cebulce z 2 srednich jaj, 2 kromki chlebka chrupkiego z cienkim plasterkiem sera, pomidor II sn. : jabłko obiadek: 200 g piersi z kurczaka z grilla i 300 g kapsuty kiszonek (z ziemniakow zrezygnowalam dawno) podwieczorek : 400 ml koktajlu z maslanki 0,5% z 25dag truskawek i slodzkiem :) full jedzonka a jak malo kalorii :)

dziewczęta moje drogie... Chodząc sobie tu i ówdzie po kafeterii znalazłam jakże przejmujący, przesiąknięty dramatyzmem topic, którego założycielka zapoczątkowała być może nowy nurt piśmiennictwa polskiego. Wgłebiając się w coraz to bardziej wyabstrahowane wypowiedzi forumowiczów naszły mnie doznania,... doznania, które do jasnej ciasnej bede czuć każdego dnia gdy podejme prace w zawodzie!!!!!!!!!!!!!!!!!! a oto link: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3466141

od poniedzialku pije slim figure ale bez zadnej specjialnej dietki mam zamiar stosowac diete 1000 kalori.Z wami mam nadzieje ze mi sie uda a tak ogolnie to dzieki za przyjecie fajnie jest wiedziec ze nie jest sie samemu w dazeniu do celu

widze ze wszyscy gdzies sie ulotnili w takim razie ja tez spadam do jutra

Widze ze jednak ktos jeszcze tu jest o tej godzinie.To praktycznie jedna z nie wielu chwil gdzie moge spokojnie po klikac na komputerze.Bo takto musze zajac sie moim synkiem ma 19 m.