Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pariskaaaaaaaa

Jutro Zaczynamy! start 07-05-2007. do wakacji 15kg mniej!

Polecane posty

czesc dziewczyny :) Chciałabym sie do was przyłaczyć...znajdzie sie dla mnie jeszcze troszke miejsca:P.Bym chciała troszke schudnąc..to znaczy OPANOWAĆ SIE w stosunku do jedzenia...próbowałam pare razy i NIC:( Od jutra bym chciałą zacząć:) czytałam troszke to forum i pewna dziewczyna znalazła fajnąstronke z ćwiczeniami ( sandrusia26 ) http://wdziek.info/fitness.html . Pare ćwiczonek już \"zapamiętałam\" ...wydrukowałam harmonogram i od jutra zaczynam:). Widze że sie tu wspieracie...mam nadzieje że moge na was liczyć...potrzebuje waszych rad:) bede bardzo wdzieczna:)

8 minutes arms(ramiona),legs(nogi),buns(posladki),abs(brzuch) i stretch(rozciaganie).... to zestawy cwiczen ktore jak sama nazwa wskazuje trwaja 8 minut na kazda partie ciala, mam je na komputerze... Pan w pasiakach wymiata :) bardo fajne treningi, w dziale fitness czasem ktos rzuca do sciagniecia...ja niestety nie wiem jak je umiescic na serwerze, pewnie gdybym przyasiadla to by sie udalo... postaram sie dziewczyny wrzucic je jutro o 20

------->>>>> Aska_89_ Witaj! Dlaczego zaczynasz od jutra? Zacznij juz dziś po co marnować tyle czasu? Napisz coś o sobie, ile masz lat, jaki wzrost ile ważysz, a ile chcesz ważyć, no i jaki masz plan na osiągnięcie tego rezultatu?

one_breath czesc :) truskawka-791 czesc:) Mam 18 lat:) mój wzrost to 170 a waga 55kg....wiem może to i prawidłowa waga...ale mój brzuch...JEST OKROPNY:/ jak coś zjem to sie od razu robi jak BALON:) w sumei to nie wiem jaka waga by mnie zadowoliła..ale nei wiem jak sobie poradzić z tym brzuszkiem:/ może wy wiecie:)?

Aska napewno Twoim probl;emem sa dolne miesnie proste... zmora wiekszosci kobiet :) Nie stawiaj tu na ostra diete, sprobuj odzywiac sie zdrowo postan na trening skupiajac sie na tej partii ciala. Pamietaj,ze tluszcz najszybciej spala sie podczas cwiczen aerobowych (bieganie,rower,skakanka,aerobic,plywanie) tkanka tluszczowa zaczyna sie spalac po ok 30 minutach od rozpoczecia treningu, wiec rozgrzewka jest tu niewatpliwie najwazniejsza a np po tych 30 mintach aerobow zrob cwiczenia na brzuch... znajdz jakies w necie a ja jutro postaram sie wieczorem przeslac je tutaj :)

i pamietaj, ze jedynie brzuszki bez rozgrzewki tylko pogorsza problem bo rozbuduja miesnie a tkanka tluszczowa pozostanie...wiec bedziesz jeszcze bardziej okraglejsza... ehh...co ja bym dala za twoja wage ;/

one_breath dziękuje...ale ja juz sobie znalazłam ćwiczonka i od jutra chce je stosować:)chciałam też biegać ale nie mam z kim:):) i w ogóle to nie mam gdzie biegać:) bo mieszkam w bloku:) wiec gdy wyjde w dresie to wszytkie stare babcie zaczna obgadywać:) tak to u mnei na blokach jest:):P

wzrost jak Ty waga 60kg , i te 60 kg to moj punkt krytyczny, waga staje i dlugi czas nie chce sie ruszyc :( nie wiem ile bede musiala walczyc, czy dam rade... gdyby drgnela choc 30 dkg...i pokazala sie magiczna \"5\" na przodzie dodaloby mi to sily...a waga stoi i stoi... rozpacz...to juz tydzien od zastoju :(

one_breath nie martw sie na pewno szybko Ci waga zmaleje:)trzymam kciuki:):)....ja kiedyś ważyłam 65 kg i słudłam 10kg..ale to była \"mordęga\" oktropnie sie męczyłam....robiłam nawet 1000 brzuszków dziennie...i stosowałam diete...ale od niedawna znowu zaczełam dużo jeśc...najgorsze jest to PODJADANIE pomiędzy posiłakami...chce z tym skączyć ...ale nie daje rady:(

Aska no nie jest to proste ja dlugo z tym walczylam zeby nie podjadac i znalazlam sposob ktory dziala akurat na mnie... kupuje pollitrowy jogurt ktory bardzo lubie i gdy mam ochote na podjadanie to racze sie jogurtem :) mi pomaga zaczelam pakowanie plikow na serwer... to potrwa jeszcze,wiec postaram sie jutro wieczorem je przeslac wszystkie :)

Dobrze dziękuje bardzo :* Ja juz muszę uciekać... bo sie troszke muszę pouczyć:) i poćwiczyć:) bo jutro niestety sie nowy tydzień zaczyan:( To ja jutro wejde wieczorkiem :) Mam nadzieje że jutro popisaemy:) Jeszcze raz dziekuej za wszystko:) Do jutra:)

no ja tez wlasnie uciekam do kumpeli z konspektem projektu... a jutro wieczorem jesli wszystko pojdzie dobrze beda cwiczonka :) to moj pierwszy raz w tego typu przesylaniu wiec w razie wu prosze na mnie nie krzyczec :P

ufff... jeden dzien za mna... pewnie nastepne beda gorsze bo jak przystalo na lasucha a takim jestem :) mam okropne ciagotki na slodkie. Ale wytrzymam i nawet w pracy nie dam sie niczym pokusic, zreszta obiecaam to mojemu mezowi ktory we mni wierzy a nie moge go przeciez zawieść :P wiec jutro jem nastepujace: rano: musli z jabłkiem , obiad warzywa z brazowym ryzem , a na kolacje sałatka z pomidora i ogórka. a na przekaske mam kalafiora i rzodkiewke :) calkiem apetyczne no nie ??

ja na ciagotki pije jogurt owocowy, wiem ze ma cukier ale to niz slodycze. W sumie to nie przepadam za slodkim, czekolada...ciastkami... i zauwazylam,ze odkad codziennie na uczelni zabieram jogurt w wygodnym opakowaniu zakrecanymi go popijam to na slodkie nie mam ochoty juz od dawna a nie jadlam slodkiego od kilku ms i wcale nie mam na nie ochoty. A do tego jogurt ktory pijam ma Lcasei i jest bardzo tani

Gość pariskaaaa
no niestety dzisiaj uleglam :-( tak na serio to nie jestem na siebie az taka zla :-) zdaza sie :-) tak na serio zawsze pisalam tak "od jutra znow zaczynam", ale przeciez ja nie przerwalam diety tylko zjadlam no troszke szkodzace ze sie wyraze produkty ;-) jutro sobie chyba zrobie jakis post, ale musze sobie wyznaczyc co, kiedy i w jakich ilosciach jem, bo inaczej jak sobie zaloze ze na kolacje jablka- to bedzie ich az 5, wiec musze sobie to powyznaczac :-)

chciałabym tak jak ty nie jesc slodkiego... ale zawziełam sie i nie popuszcze....nie moge bo sobie to obiecalam :) tyle razy juz próbowałam i zawsze cos mnie pokusilo ale teraz nie dam za wygrana !!

Gość pariskaaaa
no to tak, moim pierwszym malym kroczkime bylo 80kg, doszlam do niego, teraz chce osiagnac 78kg, zasada malych kroczkow w moim przypadku sie sprawdza :-) polecam ja :-) no nie wiem cyz tą diete od dietetyka stosowac czy jakas sama wymyslec, tak mysle i mysle i wymyslic nie moge :-( musze ograniczyc jednak produkty, o duzo ograniczyc :-) moze zrobie tak, ze rano tzn na sniadanie bede jadla 2 jablka?2 grjpfruty?2 pomarancze-do wyboru, obiad to miesko ale w niezbyt duzych ilosciach a do tego surówek duzo, cozywiscie malo kalorycznych :-) no i kolacja jogurt naturalny ale ta kolacja to o godzinie 17, moze bedzie dobrze, jesli to bedzie za malo, bo cwicze i sie boje ze moge nie miec sily, wiec sie potem pomysli, wiec od jutra z tym startuje :-)

jesli masz zamiar jesc duzo owocow to zajrzyj do ksiazki Ewy Dąrowskiej \"ciało i ducha ratowac zywieniem\" naprawde madra ta ksiazka chociaz powstałam na podstawie audycji w radiu maryja ale to tylko mankament

Gość pariskaaaa
Nietykalna niezalezy mi zbytni na jedzeniu samych owockow ale slyszalam cos o tym :-) dzieki za checi:-) no mam nadzieje ze wszystko pojdzie po mojej mysli i za tydzien bedzie 2 kg mniej a chociaz 1kg :-)

Kochane,mam do Was takie zapytanie odnośnie picia wody.a wiec ja jakoś nigdy za taką wodą mineralną niegazowaną nie przepadałam,wolałam jakąś cole ewentualnie soki,no ale teraz wiadomo woda przedewszystkim.wypijam 1,5-2 l dziennie bo i tyle jestem w stanie w siebie wlać i tu mam takie pytanie,czy obojętnie o jakiej porze ta woda jest pita to i tak ma korzystny wpływ?bo często mi sie np.zdarza pić również przed samym snem w pewnych ilościach....jak to właściwie jest?

Cześć Dziewczynki🌻 i właśnie zaczynamy nowy tydzień,kolejny tydzień odchudzania:)jak widzę pogoda chyba dopisze więc może i energii bedzie w związku z tym jeszcze więcej.u mnie właśnie mała kawka i zaraz synka odstawiam do szkoły.Miłego dnia Wam Wszystkim życzę:)

Gość Babeczka Jogurtowa
Podsumowanie ubiegłego tygodnia.Nic nie schudłam ale to wyłącznie moja wina.W sobotę zjadłam 2 babeczki jogurtowe, które uwielbiam.No, ale od dzisiaj obiecuję nie oszukiwać.Wczoraj przejechałam 30 km na rowerku.Od dzisiaj jeżdzę codziennie a nie co drugi dzień jak dotąd. Pozdrawiam i witam wszystkie nowe dziewczyny.

widzę,że kobitki zapracowane:)ja zaraz zaczynam tez szykowanie do pracy.Dziewczyny mam taka propozycje i prośbe zarazem,piszcie jak pielęgnujecie skórę,co robicie aby była w dobrej kondycji.piszcie jakie skuteczne preparaty używacie a może macie jakieś inne sztuczki na ujędrnianie skóry i ten paskudny celulitis.tak właśnie sobie wczoraj myślałam,że to też poważna sprawa z tą pielęgnacją i trzeba jeszcze bardziej się do tego przyłożyć.piszcie dziewczyny jakie macie sposoby:)

Czesc dziewczyny! Cwiczenia dla was sie zgrywaja :) Pamietajcie by sciagnac je w przeciagu tygodniu bo znikna z serwera. Ja wlasnie wrocilam z uczelni...bilans dwa banany jablko parowka drobiowa i oczywiscie popijanie jogurtu na wykladach :) dzis robie dietetyczna pizze potem chrupki chlebek i finisz:) czekaja mnie dzis jeszcze cwiczenia... zaczynam kolejny trening...wiec bede juz ciagnela 4 treningi na raz,ale ten jest prosty :) A jesli chodzi o skore i cellulit...to ja uzywam z eveline 3D,przetestowalam tez loreal perfect slim pro...cos tam:P ten z masazerem i ocena srednia, pod prysznicem masuje szorstka gabka z olejkiem z ziaji na cellulit i to chyba daje najlepsze efekty, pobudzam masazem mikrokrazenie a potem nakladam serum z eveline :)

chyba zaczynam wpadac w jakas manie. W niedziele mam wazenie i ciagle mysle, czy w kolejna w koncu minie zastoj, czy go pokonam :( walcze z nim od prawie 2 tygodni...powoli trace cierpliwosc, trzyma mnie przy diecie i cwiczeniach tylko moj brzuch, ktory wyglada coraz lepiej...

Asiunia, cześć : ) Witam się tylko i zaraz uciekam na zajęcia. Jak dzień Wam mija? Jedyne, czym mogę się pochwalić, tak zwróciwszy uwagę na nowy wątek, to to, że nie mam cellulitu. No zero :D Śmiać mi się czasem chce, bo patrząc na moją wagę coś niby powinno być. Ja dzisiaj ostatni dzień kopenhaskiej :P one breath, nie dajmy się zwariować. Waga się ruszy. Musi. :) Ale muszę Ci przyznać rację, wystarczy, że ubędzie chociaż 100 g... i człowiek od razu sobie myśli \"no to już jest prawie 1 kg mniej\" : ) I to strasznie budujące.

ja wlasnie wrocilam ze szkoly, ostatni mialam w-f, bylo tak strasznie gorącoooooo ze myslalam ze padne........ a gralismy w noge, tragedia, chociaz ja lubie ten sport wole jak jest chlodno :-) a dzisiaj zjadlam 2 jablka, 2 kawalki miesa teaz jem i salatke z ogorkow i pomidorow, a wieczorkiem jogurt naturalny. mam dzisiaj strasznie duzo nauki, w koncu to koniec roku a ja oceny mam nie za specjalne, wiec musze to teraz nadrabiac, za chwilke ide sie uczyc. mam nadzieje ze znajdzie sie czas na bieganko :-) napewno....... TAK!!!!!!