Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orthogirl

Sex+ apart orto- wymiana spostrzeżeń

Polecane posty

Gość orthogirl

Witam wsyztskie dziewczyny z aparatami, bądź też partnerów takich dziewczyn... Zapraszam do wymiany zdań na temat plusów i minusów aparatów w kontekście wspólnego współżycia;) Jeśli ktos ma do opowiedzenia jakąś ciekawą historię- chętnie pcozytamy:)

Gość kattiiieee
No wreszcie cos dla mnie:):) Chciałam zaprzeczyć, jakoby aparat w czymkolwiek przeszkadzał, czasem wręcz przeciwnie....

Gość ej tej no
a powiedz mi, bo tak się kiedyś astanawiałam jak to jest oral z aparacikiem moja chora wyobraźnia podpowiadała mi obrazy włosów łonowych zostających w drucikach ;)

Gość pasza
WŁOSY OGOLIĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość orthogirl
No właśnie powiem szczerze, że sama sie tego obawiałam. Włosy to nic- można je ogolić, poza tym jakoś specjalnie nie przeszkadzają, natomiast ja bardziej obawiałam się pierścieni na 6-tkach- one wystają w stronę języka bardziej niż inne części aparatu... Okazało się jednak, że nie przeszkadzają... Teraz tylko myślę nad tym jak uczynić z nich atut....

lodzik byl bardzo sredni. czasami zdarzalo sie zawadzic kutasem o drucik co bylo bolesne. wlos w drucikach tez sie znalazl:D genralnie dziewczyna musi kontrolwoac penisa w ustach , ja nie moge go \"powsuwac\" bo sie konczylo źle.