Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konWaliaaaa

Załowałbyscie takiej roboty??

Polecane posty

Gość konWaliaaaa

Praca w sklepie spożywczym za 550 zł on poniedziałku do niedzieli,własnie tam skonczyłam dzisiaj swoja "karierę" .Dziwnie sie czuje,bo znowu trza szukac roboty a u mnie w miescie o nią jest ciężko. Studijue zaocznie i musze cos robić!!!!! zal by wam było czy olalibyscie to???

Gość ztgotyg0ti-0ew5r9erfjighuiwy
ja pracowałam w Anglii za 7 funtów za godzinę.Po dwóch miesiącach ją rzuciłam,żaluje jak cholera;/ ale przynajmniej zarobilam na dobry samochód ;)

Gość abcdcba
bzdura to powyzej!!!!!!!!!!!

Gość konWaliaaaa
Prosze niech sie ktoś jeszcze wypowie,bede wdzieczna :)

Gość konWaliaaaa
??????????????????

Gość a co powiesz na...
ja w takim sklpeie spozywczym 1 tydzien wytrzymalam, masakra, poza tym mnie oszukali, ale to inna bajka. nigdy bym juz nie chciala pracowac w spozywczaku

Gość spożywczak
nigdy!!!!!!!!!! obrzydliwa robota jak dla kobiety!!!!!!!

Gość ja pracowałam 2 lata -760 zł

Gość ja pracowałam 2 lata -760 zł
zrobiołas dobrze !!!!mieszkam nad morzem więc możesz sobie wyobrazic co sie działo latem !!!Praca zmianowa np.do 22 o wychodziłam grubo po 24 rzuciłam w cholere ....po roku założyłam własny interes co prawda sezonowy ale nie żałuje....

Gość mała nieczarna
a najagorzej jest jak pracujesz w taki sklepie u prywiaciarza,pomiata Toba jak chce i mysli,ze jest PANEM, a g***o prawda!!!!!!!dorobkiewicze, niech sami sobie siedzą za 500 zł na zmiany i zero życia!!!!!!!co z tym krajem sie dzieje????????

Gość nie nie nie

Gość filudpa
a ja robilam w knajpie za 350 zeta od poniedzialku do czwartku od godz 15 do ostatniego kilenta...bywalo ze bylam nad ranem w domu...po miesiacu rzucilam to gowno

Gość aikooo
Paskudne wykorzystywanie ludzi :(

Gość kot killer
bzdura. o pierwsze nie mozna pracowac 7 dni w tygo po 8 h. pracuje sie 5 dni po osiem lub inaczej 12 h i 4 dni wolen. inaczej pracodawca lamie prawo. w tygodniu max 48h mozna pracowac razem z nadliczbowymi

Gość wszyscy łamią teraz prawo
a zwłaszczcza prywaciarze!!!!!!!!!wrrrrrrrrrr

Gość 25 latka
kot killer tak jest napisane w kodeksie pracy,ale pracodawcy tego nie przestrzegają o czym wiemy

Gość ujarany miś koala
Dobrze zrobiłaś. Wszyscy spier... do Anglii więc na Twoje miejsce za tę kasę nie znajdzie nikogusieńko. A Ty spokojnie znajdziesz nową pracę i powoli na rynku można zacząc dyktować swoje warunki.

Gość konWaliaaaa
Dzięki za odpwoiedzi:) czyli nie mam co sie zamartwiac,jedynie zaczac szukac pracy,choc byłam dzis na rozmowie i oferowali mi 3 zł na godzine,a w dodatku praca w terenie 10 godzin dziennie,i gdzie czas na nauke i na swoj prywatne zycie???ech :(

Gość Nooo taaaaak
W sumie dobrze zrobilas, ale zalezy tez jakie masz wykrsztalcenie, czy bedzie Ci latwo cos znalezc. Moja matka pracuje 7 dni w tygodniu - 5 dni po 9 godzin, a 2 dni po 5.

Gość konWaliaaaa
jeszcze studiuje,ale chciałabym miec prace, w której bede sie rozwijac,a nie uwsteczniac jak w sklepie!

Gość Nooo taaaaak
Rozumiem Cie, czuje tak samo. Tylko moja matka przez to, ze jest niewyksztalcona osoba by mnie wpakowala do sklepu. Mowi mi zawsze, ze jakbym znalazla prace stala nawet w sklepie to powinnam dziekowac Bogu i sie jej 3mac rekami i nogami, stwierdzila kiedys "po co Ci te studia, po co w ogole na nie poszlas, lepiej robote znajdz i siedz", ale jak juz siora konczy szkole to uwaza oczywiscie za smiesznych tych co mowia "po co komu studia" i siostrunia musi isc na dobra uczelnie, aja musialam sobie sama zapracowac na moje studia.