Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maxx

Najbardziej seksowny zawód...

Polecane posty

Tak, Maryla, zgłoś się i spróbuj, nie uda Ci sie teraz to będziesz wiedziała na co stawiać i co poprawić :-) A czy w Centralu są takie różowe mundurki? Bo chyba cos kojarzę ;-) U nas tez angielski perfekt, ja jeszcze znam niemiecki, rosyjski, no i czeski. Uczę sie teraz słoweńskiego bo bardzo mi się podoba. A studiuję...hmmm..na ASP :-D :-D W ogóle jakaś pokręcona jestem, wiele srok chwytam za jeden ogon.

Gość stewardesa 25
najlepiej zajrzyj na strone lini tambedzie wszystko napisane ja latam od 2 lat w Alitalia i po malu mysle o angielskich liniach choc mam na oku tez austrackie , niemiecki znam tez wiec nie bedzie problemu :) ja juz znikam . i do zobaczenia w powietrzu :)

Gość stewardesa 25
w central sa czerwone .. ale widzisz robisz tak jak kazda stewardessa .. najlepsze znaja po 5-6 jezyków. tylko tak mozna sie utrzymac w najlepszych liniach ja jak poszłam znałam angielski perfekt w mowie pismie i rozumieniu włoski , niemiecki i troche hiszpanski .. ale teraz juz naprawde znikam :) ciao

O matko, jakieś limity są w polskich? Na pralnię i buty? Paranoja, mysmy miały wszystko za darmo, oni bardzo stawiają na stewardessy bo to ich znak rozpoznawczy, nawet jak wchodzę na czeskie fora inaternetowe, to ludzie bardzo sobie chwalą holky z CSA :-) Maryla--->tak, angielski w mowie i piśmie

Gość Maryla
ale jezeli nie jestem po studiach to tez moge startowac ?? mam 23 lata..

Marylko, nie wiem równiez jak jest z tymi studiami. Ja wtedy miałam rok dziekański więc sama widzisz, że nie miałam i nie mam jeszcze ukończonych. chyba przymykają na to oko, ale co kraj, to obyczaj.

Gość czy aby na pewno
stewardesa to nie jest seksowny zawód , raczej obciachowy , a seksowny ..hmmm asystentka prezesa :P prawie wszystkie sa młode i ładne i zawsze dobrze ubrane ;)

Gość Maryla
hymm nic tylko brac sie do roboty ;-)

Gość hihihi podniosę

Gość maxx
...?

Gość ciekawe nawet