Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qqrrss

Czy to grzech, że chcę mieć reprezentacyjnego faceta???

Polecane posty

Gość qqrrss

Z byle kim się nie zadaję. Facet musi być i inteligentny i przystojny, żebym zwróciła na niego uwagę. Tacy faceci istnieją, trzeba tylko chcieć, żeby ich poderwać!!!

Gość qqrrss
Ja??? Ja nie jestem sama!! Mam fantastycznego faceta, z którym mogę się pokazać w towarzystwie. Moi poprzedni faceci też byli boscy i do pozazdroszczenia!!

Gość oczywiscie nie grzech
moj facet swiadczy i mnie, Z tym,ze kazdy co innego moze ozumieć pod pojeciem przystojny i inteligentny.

oczywiście masz rację... nie zadawaj się z niereprezentacyjnymi facetami... popsujesz sobie image... omijaj także: niskich, nieśmiałych, małomównych, nie noszących modnych ciuchów, siedzących na kafeterii, noszących okulary, nie chodzących na siłownie i dużą grupę innych pokracznych i nie męskich indywiduów bo jak się z takimi zadasz to PRZEGRASZ ŻYCIE :D 🖐️

Gość koookos
a co on ma reprezentowac?

Gość można i tak ..........
będziesz miała potem duuuużo koleżanek........

Gość pamietam
'Z byle kim się nie zadaję. Facet musi być i inteligentny i przystojny, żebym zwróciła na niego uwagę. Tacy faceci istnieją, trzeba tylko chcieć, żeby ich poderwać!!!" jesli musisz takich podrywac, to nie jest z toba za dobrze ;P

Gość pamietam
moze oni lubia madre dziewczyny i dlatego musisz sie tak bardzo starac, zeby zdobyc ich wzgledy... ;)

Gość qqrrss
To, że piszę, że chcę mieć reprezentacyjnego faceta, nie znaczy wcale, że go nie mam. A ostatnie zdanie "Tacy faceci istnieją, trzeba tylko chcieć, żeby ich poderwać!!!" kieruję do innych dziewczyn, które nie mają wiary w siebie i zadają się z burakami, podczas gdy mogłyby, tak jak ja, umawiać się z przystojniakami. A to, że miałam już kilku facetów też o niczym nie świadczy. Po prostu nie wypaliło a ja mam dość wysokie wymagania co do faceta (i uważam, że mam do tego prawo), więc jesli mi w czymś podpadnie, to po co mam się z nim dłużej męczyć? Zresztą dobrze zrobiłam, że z poprzednim zerwałam bo teraz mam naprawdę świetnego faceta. Ma własną firmę, jest przystojny a do tego wierny! I nie piszcie mi tu, że pewnie zaraz mnie zdradzi! A co, porządnych facetów już nie ma na świecie??

Gość qqrrss
A poza tym to on mnie poderwał, a nie ja jego. Dodam, że wielu chciałoby się ze mną spotykać, ale niestety... Nie nadają się...

Gość viviannn
qqrrss-- bardzo podoba mi się Twoje podejście, tak 3maj!!!:classic_cool:

Gość www www
Dlaczego te kobiety, ktore sa najbardziej przecietne rozpisuja sie w internecie jakie to one piekne i jak faceci je podrywaja, ogladaja sie za nimi i chca sie z nimi umawiac??

Gość jeśli traktujesz
partnerstwo jak kontrakt, a faceta jak przedmiot tego kontraktu...

Gość rekompensują sobie....
fajnie pomarzyć... a każdy ma marzenia szyte na swoją miarę... ot co......

Gość viviannn
www www- a dlaczego faceci robią z siebie takich macho??:P

Gość z tego samego powodu

Gość kiniuś86
A ja się zgadzam z Tobą. Bo miałam wcześniej faceta, mimo że był inteligentny i dobry bez wątpienia, to co do urody pozostawiał wiele do życzenia, między innymi dlatego z nim zerwałam. I nie chodzi mi o to, żeby był najpiękniejszy na świecie, ale jednak żeby jakoś się prezentował, nie garbił się, nie chodził ciągle w jednym i tym samym bo nie ma nic innego, był męski itp... Bo chociaż wygląd nie jest najważniejszy, jednak aby ktoś się komuś spodobał, musi jakoś wyglądać bo, wiadomo, pierwsze wrażenie liczy się najbardziej :) Kto się ze mną zgadza?

Gość mysle ze kazdej opodoba sie
inny typ urody i charakteru. Podejrzewam,ze twoj facet nie podobalby sie mnie , a moj tobie. Bo co dla kogo reprezentacyjne ,to rzecz wzgledma. Wiadomo,ze kazdy wybiera dla siebie najlepszego, to raczej oczywistosc, nikt sie nie bedzie umartwial, Na szczescie mamy rozne gusta i nie musimy sobie wchoidzic w droge

tak tlusciochy mozecie sobie tylko pomarzyc o imprezkach i fajnych laskach/przestancie juz sie mansturbowac ogladajac jpegi