Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 maltanka

metody odm艂adzania twarzy

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Tylko psie g****o tylko

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Moim zdaniem twarz skutecznie odm艂adza, a wiem to z autopsji :), zabieg mezoterapii z kwasem hialuronowym, tutaj mo偶ecie sobie poczyta膰: http://www.klinikasfera.pl/medycyna-estetyczna/45-mezoterapia. U mnie efekt by艂 widoczny i utrzymywa艂 si臋 kilka miesi臋cy, w lutym wybieram si臋 na powt贸rk臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Truflowelove
Venus Freeze to bardzo fajny zabieg. Termolifting, dzi臋ki kt贸remu opr贸cz efektu odm艂odzenia, sk贸ra jest uj臋drniona i bardziej elastyczna. Ja sobie zrobi艂am 3 takie zabiegi w Vici Clinic w Krakowie, jestem zadowolona z efektu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Triniti TM - genialny zabieg, poczytaj sobie o nim. W USA numer jeden. Ja go uwielbiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja jednak w pierwszej kolejno艣ci stawiam na kosmetyki a p贸藕niej na zabiegi. doskona艂e efekty daje linia EVENSWISS ( a szczeg贸lnie preparat do odm艂adzania okoilic oczu EVENSWISS Eye Rjuvenating System . Ca艂a linie i efekty mo偶na obejrze膰 na stronach fb sheartiscom

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dobry krem jest wa偶ny, ale w mojej ocenie warto t膮 codzienn膮 pielegnacj臋 wspom贸c od czasu do czasu w izyt膮 w salonie, aby kosmetolog profesjonalnie oceni艂, czego potrzebuje nasza sk贸ra. Trzeba jednak trafi膰 naprawd臋 na dobrego kosmetologa, bo inaczej zafundujemy sobie chwil臋 przyjemno艣ci i relaksu ( a mo偶e i nie), ale bez efekt贸w. Ja polecam salon Silk Touch w lublinie. Mi艂a i profesjonalna obs艂uga orz pi臋kny wystr贸j salonu s膮 ich atutami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wojowska85
Ja polecam karboksyterapie. Ten zabieg wyg艂adza zmarszczki, redukuj臋 cienie pod oczami, przepukliny t艂uszczowe. Ma jeszcze inne zastosowanie, ale o tym ju偶 nie b臋d臋 tu pisa膰, bo warto samemu poczyta膰 o dzia艂aniach tego zabiegu. Ja osobi艣cie na ten zabieg chodz臋 do instytutu urody http://instytut-urody.com/karboksyterapia.html

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja polecam krem przeciwstarzeniowy Luminesce, to kom贸rkowe serum odm艂adzaj膮ce, daje niemal偶e natychmiatowy i d艂ugotrwa艂y efekt. Likwiduje zmarszczki, cienie i worki pod oczami, a do tego wyr贸wnuje struktre sk贸ry. Jest naprawd臋 艣wietny, polecam ka偶dej kt贸ra szuka dobrego, efektywnego kremu przeciwzmarszczkowego. Tu strona na kt贸rej go kupi艂am www.mkap.jeunesseglobal.com/pl-PL

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na moj膮 sk贸r臋 twarzy bardzo dobrze podzia艂a艂 zabieg Scarlet Rf. Drobne zmarszczki poznika艂y i przy okazji pozby艂am si臋 tak偶e pop臋kanych naczynek w okolicy nosa i przebarwie艅. scarlet pobudza sk贸r臋 do naturalnej odnowy, dlatego nie mia艂am obaw o to 偶e efekt ko艅cowy b臋dzie wygl膮da艂 sztucznie. A ka偶da z Nas nie chcia艂aby "przerysowanej" twarzy jak z obrazka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moim zdaniem najlepiej jak zabieg b臋dzie dobrany do naszych potrzeb, 偶eby w艂a艣nie si臋 nie okaza艂o, 偶e wygl膮damy sztucznie. Jest ich sporo, ale niestety w wi臋kszo艣ci do艣膰 drogie, dlatego ja si臋 bardzo ucieszy艂am jak zobaczy艂am ten konkurs http://www.marekwasiluk.pl/konkurs-zabiegi-gwiazd/ wygrana mo偶e spe艂ni膰 marzenia o profesjonalnym odm艂adzaniu twarzy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 amimii
polecam 艣wietny gabinet http://karolinamartin.pl/ genialnie tam wykonuj膮 zabiegi i zajmuj膮 si臋 klientkami!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
prawda jest taka, ze o skore pod k膮tem anti age nalezy dbac dlugo przed tym nim zmarszczki sie pojawi膮 :) bo jak zmarszczki juz s膮 to bardzo ciezko jest przywrocic twarzy mlody wyglad. ja np. mam 35 lat,ale staram sie chodzic na zabiegi anti age, zeby za 10 lat miec skore w dobrej kondycji i bez bruzd ;) na razie korzystam z gabinetu Coco-time, bo kosmetyczka zawsze mi podpowie jaki zabieg wykonac ;) i mimo tego, ze decyduje sie na profesjonalne zabiegi to moj portfel tego nie odczuwa- ceny sa bardzo przystepne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
O tak, lepiej zapobiega膰 zanim zmarszczki pojawi膮 si臋 na dobre. Te偶 mam ulubion膮 kosmetolog, kt贸ra dba o moj膮 sk贸r臋. Polecam salon www.beautypremium.pl w Poznaniu - ogromny wyb贸r zabieg贸w odm艂adzaj膮cych: peelingi uj臋drniaj膮ce, mezoterapia dermapenem i fale radiowe z laserem biostymuluj膮cym, a dodatkowo na miejscu mo偶na zakupi膰 profesjonalne kosmetyki do stosowania w domu :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 JustynaKrysinska
Ja w艂a艣nie jestem po trzecim zabiegu odm艂adzaj膮cym w Klinice Miracki w Warszawie. Zabiegi odbywa艂y si臋 przy pomocy lasera Picosure . Po drugim zabiegu efekt ju偶 by艂 widoczny, zredukowa艂y mi si臋 blizny wok贸艂 oczu oraz sk贸ra sta艂a si臋 bardziej napi臋ta. Ja bardzo jestem zadowolona z efektu!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja polecam Intraceuticals. To bardzo efektywna metoda odm艂adzania sk贸ry. Dzia艂anie tlenu na sk贸r臋, powoduje jej dotlenienie, daje cerze efekt 艣wie偶o艣ci, poprawia koloryt, daje w艂a艣ciwe napi臋cie oraz zmniejszenie g艂臋boko艣ci i ilo艣ci zmarszczek. Polecam salon Esthetic SPA na Ch艂odnej! Genialne miejsce!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przecie偶 jest mn贸stwo bezinwazyjnych metod odm艂adzania w gabinecie medycyny estetycznej. A zabieg贸w jest od groma, najlepiej i艣膰 na konstatacj臋 do lekarza, kt贸ry dobierze zabiegi i piel臋gnacje. Bo kazdy ma inn膮 cer臋, problemy i predyspozycje, wiec takie polecanie na wiele sie nie zda. W moim wieku wystarczaj膮 zabiegi mezoterapii odpowiednio dobranymi koktajlami np. mieszanina witamin, aminokwas贸w, koenzym贸w , kwasu hialuronowego wzmocniona Vit C, co daje natychmiastowe nawil偶enie i rozja艣nienie sk贸ry. Stosuj臋 je raz na p贸艂 roku u dr Tyc-Tyki i zawsze wychodz臋 zadowolona :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
albo zabieg odm艂adzaj膮cy laserem frakcyjnym. Na blogu dra Marka Wasiluka mo偶na znale藕膰 szczeg贸艂y akcji promocyjnej. Ja ju偶 swoje zg艂oszenie wys艂a艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
MAM 50 LAT .WCZORAJ MIA艁AM LASER FRAKCYJNY.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dzisiaj twarz opuchni臋ta i czerwona. Za kilka dni opisz臋 jaka jest zmiana

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kuzynka mia艂a robiony laser frakcyjny, min膮艂 miesi膮c od zabiegu i nie zauwa偶y艂am 偶eby jako艣 lepiej wygl膮da艂a. Wol臋 kontynuowa膰 zabiegi z odm艂adzaj膮cymi kwasami pcaskin, te偶 si臋 musz臋 poukrywa膰 kilka dni zanim mi zejdzie sk贸ra, ale widz臋 r贸偶nic臋 - sk贸ra jest mlodsza, g艂adsza i bez zmarszczek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosiaczekk21
Ja miesi膮c temu robi艂am zabieg liftuj膮cy na twarz w klinice estetica w Krakowie. Efekt wyszed艂 naprawd臋 艣wietnie. Do kliniki estetica chodz臋 r贸wnie偶 czas od czasu na zabiegi oczyszczanie i maseczki na twarz. Polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kilka wpis贸w normalnych a reszta reklamy gabinet贸w... Darujcie sobie taka namolna reklam臋 bo to raczej zniech臋ca

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Najlepszy zabieg, zast臋puj膮cy botox, jaki mia艂am to "tox peel" - super g艂adka i napi臋ta twarz, zero zmarszczek. Salon znalaz艂am na stronie www.dobrakosmetyczka.pl

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋