Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa...........

jak zaktualizowac czas na kompie????

Polecane posty

Gość nowa...........

od paru dni mam zły czas na komputerze co go włacze to pokazuje inna godz,np teraz mam 5:50, próbowałam aktualizowac ale raz sie udaje a raz nie nawet jesli sie da ustawic to ponownym właczeniu komputera znowu jest przestawiony. nie znam sie za bardzo wiec jesli ktos jest kto moze mi pomoc bede wdzieczna.

Gość musisz wymienic baterię w
komputerze

Gość nowa...........
dzieki:) hahaha:(

jeśli sie nie znasz na komputerach, to poproś kogoś kto otworzy ci go i wyciągnie baterię. idź z nią do zegarmistrza lub sklepu komputerowego i kup taką samą. ja niedawno wymieniałąm baterie bo juz mi nie trzymała i teraz jest ok. ta bateria jest taka jak w zegarkach - plaska okrągła ale bardzo duża :)

i niemysl, że żartuje. tam naprawde jest bateria która trzyma ustawienia czasu

Gość nowa...........
ale powaznie prosze doradzcie cos

Gość seven_days
wszystko zalezy od tego jak bardzo sie znasz na komach :) powody moga byc rozne od wirusa po zuzyta baterie w biosie najpierw przeskanuj jakims antywirem moze byc nawet sieciowy .. czyli panda albo mks_vir (wpisz to w googlach od razu powienien znalezc) a jak to bateria to czeba wylaczyc komputer zdjac obudowe i na plycie glownej - to takie duze pionowo postawione :P do ktorego sie inne podpina powinna byc mala srebrna okragla bateria i idziesz z nia do sklepu komputerowego i prosisz o taka i powinno grac pozdrawiam

Gość nowa...........
słuchaj ja wiem myslisz ze jak napisałam ze nie nie znam to mozesz sobie robic jaja-nie znam sie na systemie-kumasz ktos kto w tym siedzi powie gdzie mam wejsc i co zrobic zeby czasd był dobry jesli taki madry jestes to ty w swoim wymieniaj-powodzenia

Gość nowa...........
sory p[rzepraszam was własnie kolega mi powiedział ze z ta bateria to prawda-ciemna masa ze mnie-uklony

człowiek chce być dobry, doradzi a jeszcze go zwyzywają. miła jesteś i to bardzo :P ale dobrze, że potrafisz sie przyznać do niewiedzy - wymień baterię, powinno załatwic sprawę :)