Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TooMos

Czy kobieta bawi sie włosami moze to cos oznaczac?

Polecane posty

Gość TooMos

JEsli kobieta na spotkaniu bawi sie wlosami, to jest jakis znak? Nie wiem czy dobrze rozumuje, ale wiem ze kobiety maja jakie sokreślone znaki swoje. Czy ktos mi odpowie na to pytanie ?

Nie to oznacza że jesteś nudny gość. I ona z nudów nie wie co robić, więc kręci włosy. :o

Gość raviadorka
Chyba tylko tyle ze sie nudzi........

Gość brava nie jest już produkowana
jak nie ma co robić z rękami to się bawię włosami :P ale bynajmniej znaków żadnych do mężczyzn nie wysyałam :P

Gość TooMos
Ogólnie czekałem na jakieś inteligentniejsze odpowiedzi ale widać wybrałem sie z motyką na słońće dlatego ze nie jestem nudny :]

wlasnie ze nie jak wlosami kreci to jest zainteresowana i chce sie podobac

Gość TooMos
ooo to jedna normalna odpowiedz - brava

Gość koc
zalezy jak to robi może kokietuje ?

Gość TooMos
Nie chodzi mi ze cały czas kreci wlosami, jesli byłbym nudny to bysmy nie przegadali 5 godzin :) a wiem ze kobiety mają swoje "sygnały" i "znaki" mowie o tych inteligentnych :]

{ a wiem ze kobiety mają swoje \"sygnały\" i \"znaki\" mowie o tych inteligentnych :] } Po prostu kocham kafeterie. :D:D:D

Gość TooMos
Myrevin, szału nie robisz. A jeśli sie coś nie podoba to nie wpisuj się Tu, wolny kraj mozesz robic coc chcesz. Jak chcesz pokazać jaki jestes "gosć" to idź pogadaj z mamą.

Gość urtica
A z nudno kobitką da się przegadać 5 godzin na gg ? Bo może nudna jetem a o tym jeszcze nie wiem .... Bo przyszło mi do głowy, że istnieje opcja, że koleś tak się potwornie nudził że wolał nawet gadać ze mną niż tak się po prostu nudzić sam...hmmmm ale wypieprzyłam pytanie, co ?

Gość koc
hahahahahahahahah- popieram !

Gość merkonia
tak, jak najbardziej, to jest naturalne - może to robić nawet nieświadomie. Włosy są ozdoba kobiety, kiedy w pobliżu znajduje się obiekt zainteresowania, kobieta pragnie zwrócić na siebie uwagę, a najlepiej na swoją najatrakcyjniejszą część :) to bardzo dobry znak :) pozdrawiam

Gość urtica
Ja tam kręcę jak jestem zdenerwowana albo się zamyślę a potem mam dreda....

{ A z nudno kobitką da się przegadać 5 godzin na gg ? } Nie wiem, nie mam gg. :o

Gość TooMos
Urtica, jezeli gadasz tylko na gg to radzę naprawdę zalozć klamki w domu i wyjsc na dwor.. pogadać w swiecie realnym, o czym jha wlasnie mowie.... Polecam!! przy piwku naprawde cos miłęgo. Sama zobacz

Gość urtica
a może odpowie inny facet, taki co ma gg i zdarza mu się gadać 5 godzin z nudnymi laskami.... niech odpowie, bo muszę wiedzieć i już !!!

Gość pain au chocolat
ja mam taki tik ze bawie sie wlosami :D:D:D:D i co na to powiesz ;) zapewniam Cie ze nie uzywam takich tajemnych znakow hahahahha no przynajmniej nie w takiej formie :P

{ a najlepiej na swoją najatrakcyjniejszą część } Hmmm... nie widziałem, aby któraś kręciła cycem. Albo bardziej ekwilibrystycznie dupcią. :o

Gość urtica
nie lubię i piwa a już na pewno nie na dworze wolę winko w domu, najlepiej z niebieskookim brunetem jakbym takiego miała to ani gg ani klamik nie były by potrzebne (no włąśnie, bo jeszcze by uciekł...bo ja taka nudna chyba jestem .....) :-(

Gość TooMos
merkonia- o takie odpowiedzi chodziło, normalne, interesujaące a nie od ludzi ktorzy sobie robią "zwałe" . Myslicie ze jestescie przez to widoczniejsi? haha

Gość merkonia
pain au chocolat ----> może jesteś urodzoną flirciarą i kokietką :)

Gość urtica
Wcale nie robię sobie jaj ani zwał czy jak to zwał, pytam, odpowiadajcie, no już, chybcikiem

Gość merkonia
Myrevin, to przecież nie musi być koniecznie kręcenie - ale wycięte bluzki, opiete na pośladkach spodnie - to przecież czemuś służy

Gość TooMos
Jak siedzisz 20 lat w domu przed kompem, to nie dziwne ze nie chce Ci sie nigdzie wychodzic :)

Gość urtica
Niektóe kręcą tyłeczkiem jak tańczą a inne specjalnie jak siadają zakąłdają nogę na nogę....a jeszcze inne jak mają dekold to się pochylają do rozmówcy, że niby niedosłyszały...... ja tak oczywiście nie robię, ja kręcę dreda i strzelam oczami

Gość TooMos
JEsli odpowiadasz, to przeczytaj pytanie bo tam nie bylo mowy o gg ... no ale przemilczmy to !

Gość TooMos
Mimo iż jestem chlopakiem lubię przynajmniej raz w tygodniu zwędzić z szafy mojej babci Józefiny jej obszerne barchanowe gacie oraz modną sześćdziesiąt lat temu kreację wieczorową po czym przywdziać ją