Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Biłgoraja.

Dla tych którzy lubią jeździć rowerem

Polecane posty

lubiś -szkoda że jesteś chora ale mam nadzieje ze szybko wyruszysz na wycieczki rowerowe. Andrzej ta trasa nie ma żadnych rozgalęzień,jak będę cały czas jechała droga asfaltową to dojadę do Górecka? zaskrońce nie są groźne,nie mają nawet zębów jadowych,wiec niektórzy biorą je do ręki ale ja bym się nie odważyła. U mnie na łąkach jest dużo żmiji,zawsze im się przyglądałam i omijałam ale ta była jakaś wredna.Dobrze ze mialam rower to uciekłam.

Od tej szosy odchodzą ważne drogi np do Aleksandrowa,do Bukownicy,asfalt nie jest położony do końca,potem jest tłuczeń,droga główna doprowadzi Cię do Tereszpola Kukiełek. zeby skrócić drogę do Górecka trzeba na ostrym zakręcie jakieś 200 metrów przed końcem asfaltu skręciec w prawo, po lewj ręce na drzewie zawieszona jest kapliczka ,przez pierwszy kilometr jedzie się po drodze wysypanej żwirem,potem jest gruntowa,przejeżdza się przez rzeczkę i trzeba się trzymać szlaku niebieskiego a dojedzie się do Górecka;)

Gość jazda rowerem
jest niebespieczna:(

poziomka....w jaki sposob zabierasz ze soba psa...? biegnie..luzem przy rowerze...czy moze na smyczy?:)

200 metrów na smyczy przy rowerze,na łąkach wypuszczam go i biegnie w kagańcu przy rowerze. Ostatnio pogoda nie dopisuje wycieczkom rowerowym :O

pogoda...i u mnie okropna...do poniedziałku ma padac i wiac...niestety... swojego psa nie nauczyłam w pore biegania na smyczy przy rowerze... a w puszczy jest zakaz puszczania psow luzem... nie moge wiec swojego zabierac na rower... pozdrawiam:)

chciałam jutro pojechac do Górecka,ale chyba nici z moich planów.Może uda mi się w niedziele

Nigdzie,siedzę w domu bo wiatr jest za mocny.Musze sobie to odrobić na tygodniu,bo wstyd się przyznac ale trochę sadełka przybyło

Ja byłem przed chwilą na festynie,poszedłem z bratem na pewną górkę gdzie stoi kamień upamiętniający szpital polowy z czasów II wojny,to miejsce wśród bagien,pięknie tam jest to,niedaleko polany gdzie jest scena;)

Korzystając z jednego dnia słonecznego wybrałam się wczoraj na wycieczkę rowerową,przejechałam ok 40 km.

U ciebie byłam,ale nie znalazłam zalewu. Zobczyłam na mapie że jest on poza terenem zabudowanym,a ja dojechałam do tablicy końca miejscowości.Znowu zmokłam,na szczęscie tylko troszkę

Kawy nie piję ,a na wycieczki zabieram swój prowiant. Gdybyś i tak chciał mnie zatrzymać, to skAd miałbyś wiedziec ze to akurat ja ;) Ladnie macie ,tylko ten martwy pies przy drodze robi nieciekawe wrażenie.A ty mieszkasz w tej częsci koło stacji benzynowej?

Akurat z tego, że nie pije kawy bardzo sie cieszę. Przyjadę jescze kiedyś,muszę zobaczyć ten zalew,a czasu mam coraz mniej, niedługo wracam do Warszawy

Nie byłam, tylko jestem i nie na urlopie.Musze tu pare rzeczy pozałatwiać.A reszta nie pozostanie tajemnicą. Mam sentyment do mojego rodzinnego miasta,chociaż ostatnio nieciekawie sie tu zrobiło.

a ja mam żółty rower:) moze w koncu przestanie padac...i uda mi sie wyskoczyc po pracy na wycieczke dookoła jeziora:)