Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Pograzona w glebokim snie

Spie 12- 14 h na dobe, od 2 lat i nie zanosi sie na zmiany

Polecane posty

Pracuje 5 h dziennie, ucze sie w weekendy, jestem ciagle zmeczona 馃槶

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 higufyhdyhdssrs
te偶 tak mia艂am. Po pierwsze o kt贸rej normalnie wstajesz?? Mo偶e po prostu za d艂ugo 艣pisz?? Ja si臋 wtedy od razu 藕le czuj臋 i wygl膮dam jakbym wogle nei spa艂a. Je艣li tak to musisz przeprogramowa膰 sw贸j organizm - narzuc sobie dyscyplin臋 i zacznij wstawa膰 codziennie o 8 rano chocia偶. na poczatku b臋dzie ci臋偶ko ale po 2 tygodnaich zobaczysz r贸偶nic臋 w wygl膮dzie cery, samopoczuciu i zm臋czeniu. A no i k艂ad藕 si臋 o normalnej porze nie w nocy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gkaka
Pozazdro艣ci膰. Ja 艣pi臋 7 h, bo na wi臋cej nie mam czasu. Te偶 bym tak chcia艂a. Tylko niestety mam inne rzeczy do roboty.

Udost臋pnij ten post

Zdarza sie ze spie nawet 16 h Ale to musze byc mocno zdolowana Pozno sie klade i pozno wstaje Do zrobienia mam kupe rzeczy Nie robie bo spie Odkladam i pozniej nie radze sobie z zaleglosciami W wakacje, kiedy wyjechalam do pracy na 2 ms, musialam wstawac o 7 rano, kladlam sie o 21- 22 i zasypialam, faktycznie sie przyzwyczailam Wrocilam i jest to samo Moze na sile sie budzic, zdyscyplinowac Sprobuje Nie chce tak, ale najchetniej to bym przespala zycie Mam niesamowite sny, moglabym tak snic bez konca Ale przeciez tak nie mozna Wiele rzeczy mi przez to ucieka

Udost臋pnij ten post

Nie ma czego zazdroscic, nie mam sily na nic Boje sie ze niedlugo przestane cokolwiek robic i przestane wychodzic z lozka 馃槶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 higufyhdyhdssrs
Dziewczyny znam Wasz b贸l - bo gdybym mog艂a przesapa艂abym ca艂e 偶ycie. Czy z Waszym 偶yciem jest wszystko ok, skoro bardziej wolicie 艣wiat sennych marze艅 ni偶 ten realny? Z moim nie i mam tego juz do艣膰. U艂o偶y艂am plan jak krok po kroku zmieni膰 to i powolutku go realizuj臋. Nie mo偶na zmieni膰 wszystkiego od razu, bo to zwykle przyzwyczajenia z wielu lat, a si艂a przyzwyczajenia jest silna. Trzeba mie膰 jaki艣 cel kt贸rego si臋 mocno pragnie, 偶eby chcie膰 rano wsta膰. Najgorsze jest to, 偶e jak tylko kilka dni sobei popuszcze to wstawanie rano (8 rano to max) to znowu wraca. Znowu 艣pi臋 bez umiaru, pogr膮偶am si臋 w marazmie. Rano zmuszam si臋 do tego 偶eby wsta膰, cho膰 moje cia艂o m贸wi, 偶e jestem na to zbyt zm臋czona i nie mog臋 po prostu wsta膰, wtedy szybko zjadam 艣niadanie (kakao i cos bogatego w w臋glowodany). Naprawd臋 pomaga, juz nie ziewam, czuj臋 sie naprawd臋 dobrze. Musicie najpierw same chcie膰 sobie pom贸c. A jesli to depresja to niestety bez wizyty u psychologa/psychiatry si臋 nie obejdzie. Pozdrawiam wszystkie senne ksi臋偶niczki:-) Zacznijcie 偶y膰 tu i teraz, 艣wiat nie jest taki z艂y, a to co Nam w nim nie pasuje zawsze mo偶na zmieni膰. Naprawd臋 warto podj膮膰 ten wysi艂ek a nie ucieka膰 w 艣wiat snu. Zobaczycie ile pieknych rzeczy Wam ucieka i jak cudownie mo偶na 偶y膰. Nie m贸wi臋, 偶e to jest proste, bo zwykle cholernie trudne(niestety!) - ale naprawde warto podj膮膰 ten wysi艂ek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ditres
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ditres
wszyscy jeszcze 艣pi膮 ;-)

Udost臋pnij ten post