Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalosne tochyba

Moj pierwszy raz z chlopakiem. To byl analny

Polecane posty

Gość zalosne tochyba

nie wpisuje sie do zartow. nie mam z kim o tym pogadac. powiedzialam przyjaciolce i zaraz mnie potepila. mam 25 lat i od pol roku nowego chlopaka. nie kchalam sie z nikim wczesniej/ wzgledy religijne/ ale ten bardzo nalegal.kocham go wiec troche rozrabialismy. bardzo chcial do pupy izrobil to. mnie bolalo. on mial orgazm w pupie. czuje sie jak ostatnia szmata.

Gość kobiety łączcie się
są tacy faceci, dlaczego tak robią? może boją sie ciąży? może to ich podnieca :P uważaj na takie akty , bo ztego tylko jakieś choróbsko może być Piszą dziewczyny o grzybicach w ten sposób nabytych, hemorojdach :P:P

Gość ale czemu
czemu sie tak czujesz?uprawialas sex z mezczyzna w tym nie ma nic zlego analn to jeden z rodzajow sexu-nie jest gorszy ani lepszy to zalezy raczej od Twojego nastawienia rzadko kto ma pierwszy raz uroczy i przemily wiele z nas stracilo dziwictwo nie zawsze w fajny sposob nie powinnas zle sie czuc ale nie powinnas byla sie tez zmuszac nastepnym razem to ty stawiaj warunki i sprobuj tradycyjnego sexu-da ci wiecej radosci przypuszczam

Gość kobiety łączcie się
nie tobie pierwszej to się zdarzyło zapomnij - najlepiej dla ciebie i sie nie dołuj :D

Gość kobiety łączcie się
przyjemniej jest między piersi:P możesz je pomasować spermą i przy okazji sie ujędrnią :P

Gość ale czemu
ale czemu ma zapominac!to jej pierwszy raz-nigdy nie zapomni chocby chciala moze lepiej potraktowac to jako cos co sie zdarzylo,cos normalnego pierwszy raz to rzadko jest bajka

Wzgledy religijne powiadasz? :D A tak swoja droga to ciekawe co jest wiekszym grzechem- normalnie czy w pupe??:D;)

Gość ale czemu
nie wazne jak-byleby pod koldra zeby nikt nie widzial;p

o matko to pewnie księdzu na spowiedzi powiesz ze jestes czysta jak łza