Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OnA mŁoDa

W was jedyna nadzieja!!!Pomóżcie mi... bo nie wiem co robić

Polecane posty

Gość OnA mŁoDa

Proszę pomóżcie mi... Ostatnio pieściłam się z chłopakiem,ale On nie doszedł... tylko wypłynął płyn (podniecił się) później On pieścił mnie penisem i mam pytanie ,bo słyszałam,że w taki sposób też można zajść w ciąże (tzn. przez płyn,który wypłynął podczas podniecenia)Czy o prawda??On włożył chwilke po tym jak wypłynął płyn.Więc jednak to możlwe,że wpadliśmy czy nie?Dodam jeszcze tylko,że On nie wszedł cały.... może z 1 cm...góra dwa 2 cm.... Więc czy to możliwe,że wpaliśmy?? Pomóżcie

Jasne, jesli ten jak to mówisz płyn wprowadził na penisie w ciebie to istnieje prawdopodobieństwo zapłodnienia trzeba mu było wcześniej powiedzieć zeby się umył. A powiedz jeszcze kiedy skończył ci się okres?

Gość OnA mŁoDa
Zaczął się 20 kwietnia,skończył 24

Gość OnA mŁoDa
Proszę o pomoc...bo jedni mowią,że mogę być w ciąży drudzy,że nie:( POMOCYYY bo oszaleje...

Gość dziewczyna23
Wszystko zalezy od tego czy to byl Twoj dzien płodny....ktory to byl dzien cyklu i jak dlugo trwa Twoj cykl? pozdrawiam

Gość bez obawy
ja z facetem robie podobnie juz ze 3 lata i w ciazy nie jestem. ale nigdy nic nie wiadomo.

Gość 3 lata
wklada Ci 1 cm ???ale wyszukana zabawa...

Gość Dupa wolowa
dluszego nie ma to tylko 1 cm wchodzi ;)

Gość a tak poza tym
to to że nie włożył całego nie ma nic do rzeczy! przecież płyn ejakulacyjny jest na samym żołędziu! więc to czy włoży całego czy nie nie gra roli! ale tak poza tym to małe szanse na ciążę, wiem że przerywanka to nie metoda, ale tak właśnie często robię. wczoraj się zapomniałam, a to płodny dzień był. ni nic zobaczę za 9 miesięcy :) myśle że nie ma sie czym martwić, ale jak nie jesteście gotowi na dzidzię to lepiej tak nie róbcie

Gość alawiosna
nie straszcie dziewczyny. nie ma szans, żebyś po takiej zabawie była w ciąży.

Gość OnA mŁoDa
Dzięki za wszystkie wypowiedzi.... niektóre osoby bardzo mi pomogły... już nie będziemy tego robić... Ja w czerwcu jadę po tabletki antykoncepcyjne.Jeszcze raz bardzo dziękuje.

Gość OnA mŁoDa
3 dni temu powinnam dostać okres... mój chłopak strasznie się boi,że wpadliśmy...a ja już nie wiem co myśleć.Jeśli to prawda to nie wiem czy...nie usunę tego dziecka.Nie jestem gotowa.Pomocy...są różne zdanie co do tego czy mogliśmy wpaść... Niech ktoś mi pomoże ;( w was jedyna nadzieja....

jak ja chciałam sie zabawiac z facetem to pomyslałam o zabezpieczeniu, czego i Tobie życzę. prawde mowiąc nie jestem zagozała przeciwniczka aborcji, ale w tym wypadku musze powiedziec że nalezy ponosic konsekwencje własnej glupoty ;/ nie sądze by było, wielkie prawdopodobienstwo ze wpadłas ale jakies tam zawsze jest.

Kiedyś czytałam że nawet w dni płodne jest tylko 25% prawdopodobieństwa że sobie można \"wpaść\" więc jeśli to jest dla Ciebie jakaś pociecha... Ale wiesz co? nie zadręczaj się tym bo przez stres tylko rozregulowujesz swój organizm więc na nic Ci się to nie zda... Po prostu zrób sobie test, będziesz spokojniejsza, a jak okaże się że nie jesteś w ciąży to dziękuj Bogu i na drugi raz myśl :)

też tak robiłam z moim chłopakiem,ale mialam schizy i zażyłam postinor... on o tym nie wie nawet.Już nigdy potem tak nie robiliśmy.Zawsze istnieje ryzyko ciąży,ale pocieszę Cię że jest ono bardzo małe.Po pierwsze nie wiesz czy na pewno ejakulat został wprowadzony w Twe ciało.Po drugie nie jesteś pewna co do tego czy to były dni płodne.Po trzecie plemnikom najłatwiej dotrzeć do jajeczka podczas wytrysku w pochwie(mają blisko)

Gość dianuska 22
dziewczyno ile masz lat? a zeby sie nie schizowac itp to po prostu zrob sobie test ciazowy. ok 13 zl w aptece

Gość OnA mŁoDa
Wiem,że to głupota... i,że jestem głupia... już nigdy więcej tak nie będziemy robić...prawie wszyscy mówią mi,że nie ma szans na to żebym była w ciąży... ja się tylko o to modle...za dwa tygodnie pojade do polski... jeśli nie dostane okresu to zrobie test... i do ginekologa i taq pójdę... i właśnie mam pytanie... Czy jeśli mam torbiele na jajnikach to zajść w ciąże jest trudniej?? Bo gdzieś słyszłam,że kobietą,które mają torbiele trudniej się zachodzi w ciąże. Dzięki wszystkim,którzy podtrzymali mnie na duchu :** Jesteście kochani :**

Gość OnA mŁoDa
Za pół roku kończe 18 lat... Jest ktoś kto mógłby mi odpisać na moje ostatnie pytanie?? Z góry dzięki :*

Gość KYTI
Takj to prawda jeżeli masz torbiel to są problemy z zajsciem w ciąze. Jajnik jest zajęty czyli niedrożny

Gość OnA mŁoDa
Właśnie zrobiłam test!!...I wyszedł...NEGATYWNY :))))))))))))))) dzięki wszystkim osobą dzięki którym miałam cień nadzieji,że nie wpadliśmy :))