gagatka85 0 Napisano Czerwiec 19, 2007 Ja wlaśnie jestem po obiadku jakies kotlecik z mieskiem drobiowym, papryką i ogórkami, 3 młode ziemniaczki i kalfiorek!!! Myśle ze tak z 300 kcal było!! Nie wiecej!! Myślę ze dzis nie przekroczyłam 1000 kcal!! Dużo łaziłąm po mieście, nawet mnie burza złapała!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Czerwiec 19, 2007 Weronika to czemu Ci tak źle?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Czerwiec 19, 2007 Ładnie, ładnie.... mnie dopadł deszcz drugi dzień z rzędu - niezłe orzeźwienie :D hihihihi. Jest mi przykro bo moja najlepsza kumpela ma mnie w nosie - to samo z bardzo dobrym kumplem :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Czerwiec 19, 2007 Nie wiem co sie stało (jakiś czas temu) z dnia na dzień straciłam z Nia jakoś kontakt.. taki totalny olew w stosunku do mojej osoby. Nie wiedziałam o co chodzi. Zaczeła wiecej czasu spedzac z takimi dwoma kolezankami z klasy za którymi ja nie przepadam... tzn. sa mi one obojętne, to nie te fale. Gdu pytałam do się dzije a pytałam kilka razy to za każdym razem Ona mnie przepraszała ale nie zmierzając do niczego. Nie wiem co sie stało, że nie rozmawiamy, nie jest tak jak wczesniej. Brakuje mi rozmów z Nia.... jest Ona jedna z nieliczych osób którym moge o wszystkim powiedzieć. Naprawde... a ten kumpel to samo, uważa że skoro sie przeprowadziłam to mam nowe życie i że Jego juz nie potrzebuje - SKANDAL ! :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Czerwiec 20, 2007 Weronika głowa do góry :D moze jej przejdą te fochy, zrozumie kto jest tak naprawde przyjacielem, a nie tylko udaje!!! :) ja właśnie od dentysty wracam, mam tak spuchnieta prawą czesc twarzy, ze jak jem (a moge tylko zupę) to jedna strona mi wpływa a drugą wypływa!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Czerwiec 20, 2007 O rany, hahahahahahaha.... ale mi poprawiłas humor z ta zupą !! ze wypływa, hahaha... nie zebym sie śmiala ze boli Cie zab.... :* ale kurde jak to napisałas, masakra. Hihihi. Bolacy zab to straszna sprawa, wiem cos o tym dlatego daje Ci swa moc... Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a z tą kumpela nie wiem co bedzie dalej... poczekam to zobacze :) dzięki i dzis czuje sie nawet dobrze. Pomijam to, że zjadlam kilka piegusek - markizów :D pfffffffffff... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Czerwiec 20, 2007 Zaraz pójde pobiegac chwilke i bedzie :P pfpfpf... miałam isc na basen jutro b o juz czynny ale kurde mam na 8 do szkoły a nie na 9.30 i za bardzo sie nei wyrobie. tzn wyrobiłabym się ale musiałabym wstac wczeeesnie a nie bardzo mi sie chce :o dlatego basen odkladam na pozniej, hyhyhy :D Jak się masz gagatko ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 Cześć :D Ledwo żyję, wczoraj byłam na rynku jeszcze na spotakaniu po latach z klasą z liceum!! :) przynajmniej się pośmiałąm :) Twarz mi juz wróciłą do siebie ;) to dobrze, przynajmniej sie jedzenie nie marnuje :D teraz zabieram sie za picie kawy i do pracy rodacy ehhh dobrze, ze jutro piątek!! for you :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 Hej :) To dobrze, ze już lepiej :) fajnie, fajnie.... i takie spotkania po latach, rany... Ja tu moich znajomych nie widziałam 7 lat i tak na nowo znajomości są teraz :) oczywiscie nie z wszystkimi bo kontakty utrzymywałam. Ja już dawno w domku, byłam na chwile w szkole - sprzątaliśmy a jutro zakończenie roku :d hyhyhyhyhy Wcoraj biegałam, super mi szło ! więcej okrzen zrobiłam niż zazwyczaj, i wiecej razy po schodach biegałam i dzis mnie tak nogi bola - SUPER !! :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Czerwiec 23, 2007 Mania sprzatania mnie ogarneła :D wiec póki co zabieram się za nią :D aerobiczna 6 weidera - dzis dzien 19 i juz 14 powtórzen!! :D I jak tam wakacje?? Masz jakies plany?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Czerwiec 24, 2007 Szalajesz Kochana... sa jakies rezultaty ? Ja nie mam pomyslu poki co z wakacjami. Kombinuje z praca a tak poza tym to bedzie woda, basen, spor, znajomi :D damy rade. Od jutra biore sie za siebie na nowo :) hihii DOBRANOC Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Czerwiec 25, 2007 Czuje sie wspaniale :) wstałam przed 8, hyhyhy...nie chce mi sie spac za to chce mi sie to i tamto, hehe :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Czerwiec 25, 2007 Super, super ;) Zjadłam moje śniadanie, później jabłko, mały skahe czekoladowy :P i talerz szparagi. Przed chwilą bułke, jedna polowka z sałata, szynka, pomidorem a druga z powidłem. Pewnie jeszcze zjem lody (300ml) pfffffffffff :D kul, kul. Ide dzis biegac, sialala a jutro rano na pływalnie :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Czerwiec 26, 2007 DZIEN DOBRY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Czerwiec 28, 2007 HALO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Czerwiec 29, 2007 hejo!! jestem jestem :) ale na nic nie mam siły!! A6w robie nadal za mna juz 24 dni!! Odchudzac sie raczej nie odchudzam!! Jem na co mam ochotę!! Ale z umirem!! A co tam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Czerwiec 30, 2007 Hej Sloneczko, fajnie ze cwiczysz ! Ja zaliczylam basen kilkakrotnie :) nogi coraz fajniejsze. Cos ostatnio malo biegalam bo wieczorami sie szwedam z chlopakami. Jem co chce i nie tyje poki co, oczywiscie z umiarem...hyhyhy. Wczoraj byla impreza to sie najadlam czipsow, czekoladek, wafelkow, piegusek, bleeeeeeeee :D cola, sok. Haha, masakraka ! Jak sie czujesz ? Jak mijaja dni ? Lada pogoda, tak chlodno przyjemnie aczkolwiek chcialabym w koncu jakies mega slonce zeby sie opalic (buzke przede wszystkim) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Lipiec 2, 2007 Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaluuuuu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Lipiec 2, 2007 nie ma mnie :P siedze w pracy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Lipiec 2, 2007 Ej no :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Lipiec 3, 2007 hejka!! Nie odzywam sie bo nie ma co sie chwalic, jem jak świnia, no prawie bo czasami sie hamuje!! Jeszcze 2 tygodnie pozostało do zakonczenia a6w!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Lipiec 6, 2007 Witam :) Weronika co tam??? Ale paskudna pogode mamy w tym tarnowie, u mnie tak wieje ze szok!!! Dlatego siedze w domu i nigdzie nie ide (mam wolne) Śniadanie zjedzone, kawa wypita i czas najwyzszy zabierac sie za a6w!! Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Lipiec 6, 2007 Czesc Kochana :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Lipiec 6, 2007 Ja też nie mam się czym chwalić choć po 18 nie jem :P a wieczorem dłuuuuuuuuuuuuuuugie wędrówki z chłopakami. Póki co nie biegam bo pogoda taka niefajna a dziś to już w ogóle tragedia, hyhyhy. Mam jechać do miasta ale mi się odechciało :P ...zobaczy się jeszcze. Jak tam brzuszek ? :D na pewno śliczny, hihihi Ja wlasnie jem sniadanie, ach ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Lipiec 6, 2007 Brzuszek wcale nie śliczny, myslałam ze bedzie lepszy, ale ponoc najpierw trzeba go odchudzic, a potem sie zabierac za a6w, a ja najpierw zaczełam go cwiczyc na a6w!! No, ale juz taka jestem, ze wszystko robię na odwrót!! Idę posprztac w pokoju!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Lipiec 6, 2007 Hihihihihihihihihihi !! :D urocza :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Lipiec 8, 2007 HALO, HALO !!! Ja sie nic nie odzywam bo nicnie chudne haha :P chyba przytylam kg i waze 54 ... no ale nic, jadalam czesto czipsy i wieczorem tez nie oszczedzalam na posilku, hyhyhy... ale od jutra znow sie odchudzam, nie jem zadnych slodyczy :P no moze czasem lody bez ktorych nie moze sie obejsc. Jak powiem sobie NIE, to tak bedzie i juz :) kropka, chce miec szczuplejsze nozki a nie :D PATRZCIE JAKA JESTEM PIEKNA !!!!!!!!!!!!!!!! Aaaaaa Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Lipiec 11, 2007 Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Lipiec 12, 2007 Hejka :) Tez sie nie odzywam bo nic nie chudne!! Strasznie miałam od wtorku malo jesc, nie objadac sie i co??!! Nawet sobie nie mozna ufac, bo wczoraj byłam na pizzy!! WWWrrrr a6w robie nadal grzecznie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Lipiec 13, 2007 Hihihihi, czesc Kochana :D u mnie to róznie bywa ale nic nie przytyłam więc jest dobrze :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach