Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zakamuflowana

Infantylny temacik. Im brzydszy facet tym większe mniemanie o sobie.

Polecane posty

Gość i to od samego rana
grają mi na nerwach!!!

Gość M. się uczy do matury

stanczyk----> zawsze ktyos Cie bedzie wkurwial-przyzwyczaj sie, przynajmniej do czawartku:P ;) W czwartek stanczyk powstanie jak Fenix z popiolów pod innym nickiem:P;)

Gość z tą klątwą to był żart
ale na drugi raz jak mnie bedziesz tak denerwować to chyba ją rzucę

stańczyk dziwisz się jeszcze :O, ile można, od 2 lat jak nie więcej, ciągle to samo, chamskie wulgarne obrażanie wszystkich na kafe, wszyscy mają tańczyć jak Ty zagrasz, bo nie urosłeś, każdy w końcu ma Cię dość, rób tak dalej, a i ta M ucieknie czego Ci nie życzę :O [czesc narq

eee...ale po stylu wypowiedzi i tak da się rozpoznać ;) nawet pod zmienionym nickiem się nie ukryje :P

Gość a zrobię
jesli będzie trzeba :-P

wczoraj mi życzyłeś popażenia twarzy :O, dziś klątwa, zobaczysz, że zło to jak bumerang :classic_cool:, a ja i tak mam pelerynkę niewidkę i się wszędzie schowam :classic_cool: 🖐️ miłego dnia !

Gość to było dzisiaj sklerotyczko
i nie zyczyłem Ci poparzenia twarzy tylko napisałem, że może sie takie cos wydarzyć jesli dalej besziesz mnie kopać (słowami) Bóg czasem lubi ukarać ludzi za ich złośliwości a tych ktorzy jej doswiadczają wynagrodzic za poniżenia " 12:13 trefny stańczyk życie jest nieprzewidywalne raz się jest na wozie a raz pod wozem za kilka miesięcy to ja mogę być górą mogę być bogaty, mieć fajną dziewczynę i szczęście a Ty możesz np. ulec jakiemuś wypadkowi być poparzona np. tak że już nigdy nie będziesz mogła wyjść poza dom wtedy top ty będziesz na dole i to ja bede mogl sie z ciebie nasmiewac i z twojego nieszczescia będzie ci wtedy miło??" np. nie

Gość blaaa
naprawde infantylny ten temacik :D

stańczyk jeeesuuuchnu jaki ty ubogi wewnętrzenie jesteś :D 🖐️ idź się leczyć, na cokolwiek !!!!!!!! trollu jeden ! ofiaro losu, każdy jeden topic okręcasz wokól siebie, a ja ciebie i twoje 169cm mam głęboko w oku :D 🖐️ bądź sobie górą, bokiem i czym tam jeszcze chcesz, nie czaisz przesłania to voooooooooon 🖐️, nie wypowiadaj się, nie traktuję cię jako rywala, żeby być górą, zresztą, jestem wysoka, więc nią ponieką już jestem. jesteś przebrzydłym chamem, który tylko odgrażać się umie, jeśli ktoś ma odmienne zdanie ! ot cały ty !

\"Bóg czasem lubi ukarać ludzi za ich złośliwości\". A czy TY czasem nie jestes zlosliwy stanczyku?:D;)

a dlaczego nie będzie mogła wyjść poza dom? nie rozumiem? :o nawet jakby była poparzona miałaby prawo cieszyć się życiem (a jestem pewna, że potrafiłaby), a przyjaciele (Ci prawdziwi) na pewno by jej nie opuścili... stańczyk, ty wiesz co znaczy słowo \"PRZYJACIEL\"?

Gość nigdy nie miałem przyjaciół
od dziecka mam tylko wrogów

Gość .....................dgfghel
"a dlaczego nie będzie mogła wyjść poza dom?" będzie mogła :-) nie rzuciłem na Nią klątwy chyba jednak trochę serca mam po tej lewej stronie ;-)

Jak zawsze byles taki cyniczny to nic dziwnego,ze nie miales przyjaciol. Chyba tylko jakis masochista moglby kolegowac sie z kims kto wiecznie jest niezadowolony i ubliza innym:O

Gość zgodziła
ale do sierpnia jeszcze daleko wiec moze sie rozmyśleć

jako to typowe dla stańczyka, najpierw 7 stron obelg a na koniec zgrywanie słodkiej nieświadomej ciapy :O jak dla mnie to ty nie istniejesz, jesteś tylko kreacją na potrzeby kafe, żeby cos się działo :classic_cool: ! 🖐️

Gość nie moglem miec przyjaciol
bo wszyscy mnie nie lubią a niektorzy wrec nienawidzą

Gość dużo nas dzieli
za dużo żeby sie spotykac co niedziela widziała i była zachwycona :-) serio!!

Gość no dobra nie była aż tak
zachwycona ;-) ale chyba sie Jej spodobałem