Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuza1982

mam 25 lat i nigdy nie mialam chłopaka

Polecane posty

fiku mikuuu blu, w każdym topiku o tmy piszesz, ze dla cibie wpierw liczy się wygląd i że kobieta MUSI być ładna szkoda że nie mogę Cię dorwać ,masz szczęście [wściekły} Wygląd przy poznaniu dla mnie się liczy to fakt ale nigdzie na kafe i gdziekolwiek indziej nie napisałem że musi być ładna.To że musi mi się podobać(TAK PISAŁEM) nie znaczy że automatycznie jest miss bo według innych może być przeciętna ! Rany Julek na którym jesteś roku ,bo muszę napisać do Twoich profesorów ?

Gość Totalny kaszalot
@ fiku mikuuu " totalny kaszalocie, juz wychodziły wady i "zakochania" mijały" Nie moge nic innego powiedzieć tylko " ano widzisz ", to za co atakujesz tego mena ? Tobie nawet nie pomogła zimna kalkulacja i patrzenie TYLKO na charakter (niby )

Gość Totalny kaszalot
@fiku mikuuu Na ogół zawsze w miarę poznawania człowieka, wychodzi "coś ". Tylko problem czy owo "coś ", jest do zaakceptowania z naszej strony czy nie . To że się zakochałaś musiał ci sie ten chłopak podobać, również fizycznie. mi po dłuzszym czasie "mijało " ale tylko dlatego że tych chłopaków kochałam i próbowałam naprawić, to co się zepsuło. Jak spędziłaś z kimś wiele uroczych chwil nie chcesz tak tego zostawić. walczysz o związek a przynajmniej ja :))

Gość młoda-25latka
Wracając do tematu... Każdy wie, że jesteśmy wzrokowcami i nie tylko faceci. My kobiety też. Wiec jesli facet zwraca uwagę najpierw na wygląd, to jak może mu się spodobać dość przeciętna kobieta. Facet zwraca uwagę na tyłek, piersi, twarz najczęściej gdy widzi kobietę... I tu właśnie przepadam w przedbiegach, bo nie mam ładnej twarzy, małe cycki i tylko ewentualnie zgrabny tyłek nic więcej.. :( Jakim cudem mam faceta znaleźć??

młoda-25latka Akurat ja nie miałem nigdy dziewczyny z dużym biustem ,bo bardziej podobają mi się te z mniejszym biustem i w miarę szczupłe ale bez przesady ,czyli takie o zgrabnym tyłeczku.Co się tyczy twarzy to bardzo jej wygląd zmienia fryzura tzn.stylizacja ,kolor włosów + dopasowany makijaż z twarzą to akurat można dużo zrobić. Fiku push-up to jest oszustwo na krótką metę i nie polecam,nie rób tak :D

jedna rozmowa to jeszcze nic, nastaw się z góry na co najmniej 10 :P w jakiej branży szukasz?

hmm, jak masz zerowe doświadczenie, to lekko nie będzie, aczkolwiek są pracodawcy, którzy chcą kogoś świeżo po studiach do "urobienia" na swoją modłę. a jakieś praktyki, staże itp. pierdoły na studiach mieliście?

Gość młoda-25latka
A jesli nawet po makijażowych poprawkach wyglądam przeciętnie i nikt nie zwraca na mnie uwagi to..?? Nie mam problemów, żeby być z kimś...może mam pecha do facetów?

na rozmowach trzeba być profesjonalnym i nie dać się urobić. zawsze więcej zyskujesz nie zgadzając się z dyskutantem i równocześnie podające rzeczowe argumenty. a póki nie pracujesz może zrób sobie jakiś staż i cokolwiek, albo wolontariat. no i jak dawałaś korki czy robiłaś coś dodatkowego na uczelni to też wrzuca w CV. wszystko się liczy. może nawet bardziej się liczy dobra reklama marnego doświadczenia niż duże doświadczenie. :P

merytorycznych tzn.? ja rzygam pytaniami w stylu: proszę opowiedzieć coś o sobie; jak pani wyobraża sobie siebie za 10 lat? etc. bleeeh.

fiku mikuuu blumen, modelowanie biustu to nei oszustwo, tylko dobranie ubrania-Fikuśna to jest oszustwo ,chciałbym widzieć minę mena który oczekiwał na więcej a dostał mniej,dla mnie mały biust to akurat nie problem i jeszcze paru facetów by się znalazło co myśli podobnie.Chce duże cycki to niech szuka gdzie indziej,oszukiwać nie ma co,można nosić push-up ale lepiej o tym powiedzieć wcześniej ,bo może być nie miło :) młoda-25latka czy masz przeciętny wygląd to ja nie ocenię bo niby jak? Wydaje mi się że jesteś mądrą dziewczyną,masz dopiero 25 lat ale chyba malutko pewności siebie.Rozumiem że trudno nabrać pewności siebie będąc np.ignorowaną przez płeć przeciwną ale trzeba wyjść do ludzi innej drogi nie ma.

Gość młoda-25latka
BluMen Trudno jest być pewną siebie gdy wszystki koleżanki, znajome mają ukochanych/mężów a ja nadal sama..i zadaje sobie pytanie czego ja?? Poza tym gdy widzę jak facet patrzy na laskę idącą obok mnie- ładną, zgrabną i w ogóle super z wyglądu to wiem, że nie mam szans na co liczyć... :(

"psh-up to nei silikony, on tylko podnosi i modeluje" bez względu czy chodzi o silikon czy push up, cel jest jeden: sprawic wrażenie że jest się atrakcyjniejsza niż w rzeczywistości. No właśnie. Sprawić wrażenie - a więc to myli facetów i oszukujesz. tak w ogóle to trudno w tych czasach spotkać ładna kobietę. Można spotkać co najwyżej ładnie zrobiona, a to różnica. Solarka,botoks, farba, tapeta - i mamy ładnie zrobiona dziewczynę. A czy jest ładna? Nie wiadomo bo jest zrobiona.

to jak ktos sie ubeira na czarno zeby wyszczuplic sylwetke, albo jakis kroj stroju to tez pszukuje? bo ukrywa szerokie biodra czy krotkei nogi? :D

Gość Totalny kaszalot
@młoda-25latka Przede wszytkim to co podoba się jednemu , nie znaczy że tak samo bedzie podobać się innemu... Moim zdaniem brak ci pewnosci siebie . Przeciez najrózniejsze pary sa na ulicach i nie wszystkie to misski :)) Jednak jeśli to ciebie nie przekonuje, to staraj sie coś z tym zrobić 1. Pójdź do fryzjera wizażysty, by ci dobrał fryzure i kolor 2. Nowe ciuszki 3. Makijaż no i nie bedziesz mogła od siebie wzroku oderwać. Potem wpadniesz w samozachwyt powiesz : " ale jetsem laska " i swiecieee nadchodzę :)) :D