Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfdgdgxv

Kto chodzi na solarium ale NIE opala twarzy ??

Polecane posty

Gość gfdgdgxv

Cześć Mam pytanie Czy mozna chodzic na solarium ale nie opalać buzi ?? Mam mały trądzik i chce isc się troszkę przyrumienic szczególnie jak jest tak ciepło.Chodzi mi tylko o ciało... Czy wtedy jest to bardzo widoczne???? taka blada buzia i opalone cialo >>> :(? o nie wiem czy jest w ogóle sens...

Gość ja tak robie
twarz na słońcu sama nabierze koloru.Chronie twarz przed zmarszczkami i popękanymi naczynkami.Można użyć pudru ciemniejszego albo samoopalacza.

Ja tez chodzac do solarium, zakrywam twarz recznikiem. Nie chce niszczyc skory i dostac przed weczsnych zmarszczek. Na codzien nakladam podklad na twarz i 2 razy w tygodniu samoopalacz do twarzy.

Gość hajajajaj
Ja też tak robię. I jakoś różnica nie przeszkadza. Mam ładnie opalone ciało, a twarz - podkład, róż i naturalny koloryt jaki się nabiera na wiosną i latem. Mam skłonnośc do piegów i przebarwień, tudzież już swoje lata i opalenizna na twarzy mnie naprawdę postarza. Dodam, że nie tylko wyłączam lampy na twarz, ale jeszcze ją osłaniam czymś.

Gość o zesz.........
nie, nie mozna, jak ktos cie przylapie, ze nie opalasz twarzy w solarium zaplacisz grzywne za to. Nie wiedzialas, ze to przestepstwo?????

Gość gfdgdgxv
o zesz......... ulżyłas sobie ?:o Dziękuje dziewczyny :) chodziło mi właśnie o tą różnice w kolorze miejmy nadzieje ,ze u mnie nie bedzie to tak widoczne .Dziękuje za rady.

Gość wiki6
ja chodze do solarium ale twarzy nie opalam wylaczm lampy na twarz i zakrywam ja recznikiem mam popekane naczynka stosuje filtr 50+a mimo to nie jestem blada i nigdy nie bylam a wiec nie mam problemu