Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze sie znajdzie tu

Poznam moja druga polowke ....

Polecane posty

Kocham zycie ,bo dalo mi Ciebie ,,, kocham Ciebie, bo jestes calym moim zyciem .... Chcialabym kiedys moc tak powiedziec do mezczyzny ... dac mu cala siebie ... i wziac troche uczucia od niego ...Chce kochac i byc kochana Czy to tak duzo ? :( Mam juz dosc samotnosci , ciagle trafiam na jakichs zyciowych "popaprancow" , klamcow i inne osobliwosci .Jak poznaje kogos nowego , to wiem, ze po jakims czasie albo on sie juz wiecej nie odezwie , albo bedzie liczyl na jakas przygode ... Nie ma juz facetow ,ktorzy chca stalego zwiazku ? Mam 26 lat , nie jestem jakas "slodka idiotka" ,tylko normalna dziweczyna pragnaca ciepla , milosci , czulosci i zrozumienia ...

Gość czy ten koleś musi być wysoki
i przystojny?

szukam kogos do bycia ze mna ,a nie do podziwiania ... dobrze by bylo, gdybym miala w nim oparcie, miala o czym rozmawiac i cieszyc sie wspolnych chwilami . "Koles" tylko przystojny i wysoki nie jest mi potrzebny .Chociaz jakby byl taki, to oczywiscie mi to nie przeszkadza ;) Nie wiem ile facet musi miec cm wzrostu, zeby byc wysoki ,ale mysle ze powinien (chociaz) miec tyle co ja ,czyli 1,70 . A "przystojny" to kwestia gustu ;) a te sa rozne . Powinien mi sie podobac , a rozni mezczyzni mi sie podobaja . :) Sama nie narzekam na urode , owszem nie jestem zadowolona w 100%, ale ktora kobieta jest ? ;) Wiem ze mozna w to nie wierzyc ,ale najwazniejszy jest jednak charakter ,osobowosc, inteligencja (nie mylic z wyksztalceniem) i po prostu to "cos" , co sprawi, ze bede sie usmiechac na jego widok... Oczywiscie musi byc tez odpowiedzialny, uczciwy (nie znosze klamcow) , kulturalny, kochany ( ;) ) , i w miare zaradny (tzn, taki ze nie bede musiala za niego placic rachunkow :P) Czy duzo wymagam ? chyba nie ...

jeśli o mnie chodzi to nie spełniam Twoich wymagań bo... wzrost: 169 cm (czyli poniżej 170 cm) wygląd: brzydal w okularach charakter: porywisty, momentami spokojny :-) inteligencja: Einsteinem to ja nie jestem, co najwyżej Newtonem ;-) osobowość: egzodynamik, introwertyk, pragmatyczny romantyk odpowiedzialny: niet :-P uczciwy (nie znosze klamcow): raczej yes kulturalny: jak najbardziej ;-) ... co mogą poświadczyć niektóre kafeteriuszki :-D kochany: :-( i w miarę zaradny: czas pokaże :-)

napisz coś o sobie:-)

Gość szukajacuy idealu
Oczywiście,że są i to całkiem inteligentni

no więc: mam 179 cm ciemne brązowe włosy, kobiety mi mówią ze jestem ciemnej karnacji(??) studiuje j niemiecki ,pracuje nie wiem co jeszcze

zaczernilam sie , bo widze juz podszywy ;) nie ja pisalam o 20.35 ;) Stanczyk , ja tez mam charakterek ( :P) wybuchowy raczej i jestem introwertyczka ;) Slawek ,dziekuje za odzew, nie wiem w sumie o co pytac , napisz cos blizej o sobie - skad jestes , jaki jestes ...i czego szukasz ? zwiazku/przygody/ zapomnienia ? ;) szukajacy idealu - wiem ze sa mezczyzni inteligentni, a nawet bardzo , takiego wlasnie szukam :) ps. jestem z wawy ;)

Gość regis.emiel
Bardzo interesująco zareklamowałaś swoja osobę, bardzo dokładny opis wymagań i swojej osoby, brakuje właściwie tylko miejsca zamieszkania i runie lawina odpowiedzi...

ja jestem z łodzi :-)) obecnie nie mam zadnej pani :-( ( lubie spacery (po pracy mnie relaksują jestem nauczecielem :-) ) nie słucham hałaśliwej muzyki nie cierpie sie kłócić i chciałbym uwielbiać i kochać fajną i mądrą kobietę

Gość sta sta sta ńczyk
sławek80 startuj do Niej myslę że jest warta zachodu no i blisko mieszka

ja spacery musze lubic ;) mam psa , malego kanapowca :D (czyli moja druga polowka powinna tez lubic zwierzeta ;) ) co do muzyki , uwielbiam Roxy FM , to radio mam wszedzie ustawione,gdzie tylko sie da ;) , czyli lekki rock/pop w stylu U2 ;) uwielbiam tanczyc , nie wymagam jednak tego od partnera (łaskawa jestem ;) ) , moze sie patrzec jak tancze (np. specjalnie dla niego ) dziekuje ze ktos napisal,ze jestem warta zachodu :) . Nieskromnie mysle ze to prawda :) (tylko jakos mam pecha do facetow ostatnio ;) )

lubie tańczyć . lubie przytulać w tańcu ślicznie pachnącą dziewczynę gładzić po włosach całować po szyji po twarzy(jeśli oczywiście bedzie chciała)

ps. zapomnialam napisac jak wygladam :D (sorki) 1,70 (no prawie ;)) , bardzo dlugie ciemnobrazowe (praiwe czarne) wlosy , i iskierka w brazowych oczach ;) , typ urody poludniowy :) ps.2. ide z psem zaraz wracam ;)

jak chcesz to bede jutro około 11 lub 12 bo mam 2 okienka między lekcjami

zapomnialem dodać ze bardzo lubie gotować (moim marzeniem zawsze było mieć własną restauracje no ale...jestem belfrem , lubie też dzieci

Gość pik pik śmik
moze sie znajdzie tu i slawek80- mam nadzieje ze sie dogadacie:) nic na sile ale zycze szczescia:) lubie jak komus sie udaje, szkoda tylko ze ja tak nie mam....ale mam nadzieje ze wreszcie trafi mnie strzala amorka;)❤️pozdrawiam was,owocnych rozmow:)

nom dzięki :-)) narazie czekam na tą ciemnowłosą kobietke zobaczymy zobaczymy

Gość kobieteczkaa
pewnie ze sie uda jak zaufają sercu ❤️

oj kobietki kobietki :-)) zaufać srecu chciałbym ale jakoś róznie z tym bywa niestety

Slawek , powinnam byc jutro kolo poludnia (w pracy tez mam net ;)) i jak nie bede miala jakiegos \"trzesienia ziemi\" , to z checia tu zajrze :) bo nawet jesli akurat \"sie nie dogadamy\" , to przeciez mozemy sie \"wirtualnie\" kolegowac , prawda ? :) Ja akurat musze miec wene do gotowania, lubie to robic, ale dla siebie samej najzwyczajneij w swiecie mi sie nie chce ;) zycze milych snow :) ja tu jeszcze troche posiedze chyba :)

ja jeszczenie uciekam chyba ze padne na klawiature to sie zoriętujesz bo już wtedy nic nie napisze he he he

a co do gotowania to zawsze chciałem żeby jakaś ukochana kobieta mnie chaliła że fajnie gotuję chciałbym dla niej gotować i żeby jej smakowało