Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze sie znajdzie tu

Poznam moja druga polowke ....

Polecane posty

Gość kobieteczkaa
napewno pochwali;) i nie tylko za to:)

a za co jeszcze ???????? dobrze sie domyślam o co Ci chodzi czy nie???

Gość kobieteczkaa
za poezję, że Muza była;) za ciepło oczu, piekne gesty.. romantyczną duszę.. Za pomoc, ona wie;) Za chęć tworzenia fajnego związku. Masz wiele woli, czytasz,rozmawiasz, słuchasz, za to, że lubisz dawać kwiatki ot tak bez okazji, nawet polne.. że kchasz naturę i widoki.. i nawet widokiem o 4 nad ranem chcesz się dzielić z ukochaną.. to nietypowe:) za to, że stawiasz na miłośc i wierność na życie razem:) za to, że w inteligencji kobiety nie iwdzisz wroga, ale uznanie - to rzadka cecha u facetów;) za to, że wiesz, że ona kocha taniec i.. zapisałeś się na jego naukę.. tak dla niej!:)

kobieteczka pewnie miala na mysli ze bede Cie chwalic za wszystko co zrobisz ;) typu : dasz kwiatka bez okazji, wyciagniesz na spacer, przygotujesz kolacje przy swiecach , wyprowadzisz mi psa jak bede chora, etc . ;)

no to mi sie właśnie marzy związek przez wsztstkie duże litery być dla niej a ona dla mnie ZAWSZE

Gość kobieteczkaa
czego chwalenia?:P tak ukochana kobieta pochwali, a raczje odwzajemni to, co dostaje od ukochanego:) Miłośc to rekcja sprzęzona:)

Gość do kobieteczkaa
idź stąd pojebusko i nie rób ze sławka wariata sławek ignoruj kobieteczkę to świruska jest pisze od rzeczy pod kilkoma nickami

nie ja sie nie boje nic z tych rzeczy . zapomniałem dodać ze mam prawie 28 lat

Gość lucky strike///....
miły topik:)

Gość tu nie ma wlasciwej
ona jest z psychiatryka chyba juz kilka miesiecy nas tak męczy

niestety :-( jakoś brakuje czasu na te sprawy przy kompie w takich sprawach jestem tylko czasami

teraz to właściwie leże :-))w łóżku z laptopem i chciałbym sie przytulić do mojej kobietki (szkoda ze takiej nie mam)

no nic, moze juz nikt nie bedzie robil tu zamieszania :) powiedz mi co lubisz robic w tzw. wolnym czasie ? jestes domatorem czy raczej dusza towarzystwa ? Ja niestety blizsza jestem pierwszemu typowi ;) co oczywiscie nie znaczy ze trzeba mnie sila wyciagac z domu , czasami lubie "wyjsc do ludzi" ...

ja właściwie jestem troche taki troche taki .lubie góry wspinaczke ale nie wysokogórską .a czasami lubie łowić ryby. a czasami poczytać książke .uwielbiam chodzić do kina no i na spacery

a ile Ty masz właściwie lat (wiem że kobiety sie nie pyta ale bardzo chciałbym wiedzieć)

Gość onna23
pokibicuje Wam troszke;) takie to romantyczne...