Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze sie znajdzie tu

Poznam moja druga polowke ....

Polecane posty

jade do stanów do stanów do ciotki i troche tam chce pojeżdzić po kraju . napewno bede w kaliforni i na florydzie ( w miami) chce też pojechać do NY no na wielkie jeziora :-)) a Ty??

a poza tym planuje przeprowadzke do kupiłem domek (ale to jak przyjade z wakacji) bedzie niestety dalej od warszawy bo to konstantynów łózki

No no no , fajnie masz :) ;) ja niestety az takich planow nie mam :) , chce leciec na 2 tyg do Egiptu ,ale to raczej we wrzesniu , bo teraz tam bedzie troche za goraco :) i gratuluje zakupu domku :) az mi sie cisnie na usta pytanie : wygrales w totka, czy co ? :D ;) a tak na powaznie ..... co robimy dalej z nasza znajomoscia ? :)

a może powiesz mi coś więcej na temat swojego wyglądu i usposobienia (gdzieś chyba przeczytałem że jesteś wybuchowa)

nie nie wygralem w totka moja rodzina jest do pokolen zamożna i właściwie to prawie cała rodzina mieszka w stanach detroid i chicago troche w kaliforni.a tutaj ojciec zajmuje sie rodzinnym interesem

na temat wygladu juz troche pisalam : brazowooka brunetka z dlugimi wlosami (troche sie kreca,ale je prostuje) , wzrost 1,7 :) . Charakterek swoj mam , ale nie jest tak tragicznie ;). Po prostu w niektorych sytuacjach mozna mnie bardzo latwo wyprowadzic z rownowagi . Ale na swoja obrone dodam ,ze tak samo jak szybko sie wkurzam - tak samo szybko mi przechodzi. Po prostu mam temperament ;) (typowa cecha Skorpionow :D) . A poza tym to jestem w miare lagodna i niekonfliktowa :) .Nie lubie sie klocic ,ale tez nie daje sobie wejsc na glowe :) . Czasami jestem ironiczna , czasami troche zlosliwa, ale to tez trzeba sobie na to zasluszyc :) . Nie jestem taka bez powodu :) Nie jestem w stanie zniesc klamstwa, zdrady i braku szacunku dla innego czlowieka . Nie przyjmuje wtedy zadnego tlumaczenia ...:) No i nie lubie jak ktos sie spoznia ;) ,ale to jestem w stanie wybaczyc :)

ja też nie jestem konfliktowy jak już pisałem nie cierpie sie kłócić,nigdy żadnej nie zdradziłem (chodzi mi o seks tutaj) nie jestem z tych co skaczą z kwiatka na kwiatek.nie cierpie kobiet upartych jak osioł (nie o to chodzi że lubie rządzić)ale lubie partnerstwo i wspólne decyzje. a oprócz tego śniadania w łózku z ukochaną (mam łóżko na ogromnym tarasie na świeżym powietrzu ) nie w łódzi oczywiście tylko nad morzem w łodzi by sie obudził czarny jakby spał na tarasie w centrum miasta he he he a co do tego czyjestem idealny to nie wiem nigdy tak nie myślałem

no jamam jeszcze tylko 35 min.do następnej lekcji ach jak ten czas leci gdy sie go fajnie spędza

mam pytanie nie moglabyś zmienić nicka na Agnieszka bardzo bym chciał, co?? :-)) :-))

wedle zyczenia ;) , tylko musialam zmienic na imie z gwiazdkami , bo samo imie jest juz zajete :) W zwiazku tez oczekuje partnerstwa i wspolnych decyzji . Kiedys bylam z takim jednym ,co chcial byc \"panem i wladca\" , jednak mu nie wyszlo ..... Nie jestem tez uparta jak osiol :D ;) ,ale czasami lubie sie troche podroczyc ,tak w zartach ;) Ja poki co mam przerwe od rana ;) , szefowa jeszcze nie dojechala do biura :)

no to fajnie :-)) ze możeny jeszcze popisać a nie obrazisz sie jeśli zapytam jakiej jesteś budowy filigranowej czy może nie .bardzo chciałbym wiedzieć nie daje mi to spokoju naprawde

Wg mnie mam normalna sylwetke , moze nie dokladnie 90-60-90 , ale nie jest z nia zle :) ;) jakbys mial maila, wyslalabym Ci zdjecie :)

właśnie dyrektor mi przyszedł powiedzieć że ostatniej lekcji nie ma bo klasa pojechala na wycieczke ,no i fajnie przynajmniej będe miał wolne i moge jeszcze troche popisać

chyba sie oraziłaś ze tak prosto z mostu pytam ?? myśle że jesteś fajną dziewczyną dlatego chciałbym wiedzieć jak dokładnie wyglądasz,właściwie to już sobie ciebie wyobrażałem :-))

Gość pik pik śmik
Widze ze sie dogadujecie:)

no to fajnie :) tzn ze teraz masz wolne, czy bedziesz mial pozniej wolne ? ;) a co do zdjecia, to mam nadzieje ze ja rowniez zobacze jak wygladasz :) .

tu sie nie ma o co obrazac, przeciez to normalne ze chcemy wiedziec jak wygladamy :) Niby wyglad to sprawa drugorzedna, bo i tak najwazniejsze jest to co czlowiek soba reprezentuje , ale jesli ludzie poznaja sie tak jak my (czyli przez net) , to pierwsze wrazenie przy spotkaniu jest jednak dosc wazne :) .

no jasne że zobaczysz jeśli tylko chcesz, ale musze poszukać jakiegoś fajnego i je zeskanować. tak teraz mam wolne ale póżniej musze jechac do warsztatu wymienić lampe bo jakiś ,nie bede sie tu wyrażał , stuknął mi wczoraj pod kinem i mam rozbitą.nie moge tak jeżdzić. no i póżniej na zakupy bo dzisiaj robie lasagne

Gość ostra papryczka
mam pytanie w zwiazku z wyslaniem o siebie waszych zdjec: nie boicie sie wyslac fotek zupelnie obcej osobie? nie obawiacie sie ze zostana one wykorzystane w innym celu, ze kiedys przez przypadek ktos znadzie wasze zdjecie na stronie xxx?

Gość słodki deser
zdjęcie w ubraniu na stronie xxx? też pomysł....

oj papryczka... bez przesady;) Znasz inny sposob zeby sie poznac? watpie zeby randka w ciemno wchodzila w gre;) Czasem trzeba zaryzykowac, nie ma co straszyc nasza pare:)

ja nie praktykuje takich dziwnych rzeczy i napewno bym tego nie zrrobił mam uczciwe zamiary tylko :-)) :-)) mam nadzieje że Agnieszka też

Gość ostra papryczka
nawet nie wiesz jak fachowcy potrafia takie zdjecia obrobic!

nie, nie boje sie wyslac Slawkowi mojego zdjecia . Normalnego zdjecia ;) . I wierze mu ze nic z nie bedzie robil i przerabial :) ps. lasagne to moje ulubione danie :) ;)

oj daj spokój papryczka troche zaufania do ludzi wiem że czasem zawodzi ale nie można wszystkich sądzić jedną miarą .