Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze sie znajdzie tu

Poznam moja druga polowke ....

Polecane posty

Gość onna23
jesli mge cos zasugerowac to lepiej wymiencie sie adresami mailowymi;) latwiej Wam bedzie

nie no tak to bym nie powiedział mi też sie nie podoba tak( wole bardziej pieszczotliwie ) ale najbardziej lubie skarbie kotku i kochanie :-) :-)

Gość onna23
zaden problem zeby sobie zalozyc konto pocztowe:)

Gość pik pik śmik
A JAK NAM NIE DACIE ZNAC CZY WAM SIE UDALO TO OSOBISCIE POFATYGUJE SIE DO ŁODZI, JAK I DO WARSZAWY I ZASADZE KOPNIAKA;) PROSIMY O ZDAWANIE RELACJI(NIE MUSZA BYC INTYMNE SZCZEGÓLY...UPSSS....TZN.DOKLADNE );) ZMYKAM JUZ ALE TUTAJ TAK FAJNIEEEE..... PAPA

Gość onna23
wyślę Ci swoje zdjęcie:)

Gość onna23
hej!:/ ktos sie podszyl pode mnie:P

hej! ja też już jestem bo zrobiłem uczniom lekcje w sali komputerowej i mam teraz troche czasu bo oni robią ćwiczenia a w pracy jestem od 8. przerwa i moje wolne jest od 10.35

Gość pik pik śmik
facet rocznik...temat odpowiedni do tego miejsca. Bo to przeciez forum:zycie uczuciowe jesliby ktos zapomnial witam Agusie i Slawka🌼

no wlasnie he he ale każde miejsce dobre żeby kogoś fajnego poznać :-))

miejsce jak miejsce ;) , przeciez w swiecie rzeczywistym tez nie wiadomo gdzie mozna kogos poznac :) a tak a \'propo .....mam nadzieje ze kiedys sie spotkamy w rzeczywistym swiecie ;)

Gość redand
moze sie znajdzie tu: mam pytanie. czym sie cechowali u ciebie ci "zyciowi popaprancy" ?

nom ja już jestem musiałem sprawdzić czy wszyscy wyłączyli komputery

redand , za dlugo bym musiala pisac ... , ale chodzilo mi przede wszystkim o klamcach , ktorzy chcieli zyc na moj koszt , chcieli tylko brac, nic nie dajac w zamian , i zebym byla na kazde zawolanie, stusujacy szantaz emocjonalny ..... etc. Slawek , i co grzecznie powylaczali ? ;) (w jakim sa wieku ?)

musieli he he to była 2 liceum akurat ale ucze też w podstawówce(właściwie to głównie)

no trzeba ale to przychodzi z czasem ,nie wiem jak kto ale ja to lubie nawet bardzo :-)) :-))

no wlasnie - wazne zeby lubic to co sie robi :) . Ja pracuje w jednym miejscu od ponad 6 lat . Jest to firma zajmujaca sie transportem miedzynarodowym . Zajmuje sie glownie praca biurowa , troche tym transportem i jestem tez \"prawa reka\" szefowej ;) . Czlowiek orkiestra :) Niby lubie to co robie, ale chyba za dlugo juz pracuje w jednym miejscu i w tej chwili szukam powoli czegos nowego . Nie wiem do konca na jakie stanowisko chcialabym zmienic ta prace, ale mysle ze cos w kierunku dzialu sprzedazy czy marketingu (tak w ogole jestem po zarzadzaniu na UW ;) )

sorki że tak to długo trwa zanim Ci odpisz ale robie kilka rzeczy w jednym czasie ja jestem po germanistyce (mgr) podyplomówce tłumaczenia psychologii (teraz zamieżam zrobić tłumacza przysięgłego)

tłumaczenia i psychologii. nie dałem przecinka i wyszły jakieś głupoty

tez chce isc na jakas podyplomowke ,ale jeszcze nie wiem wlasnie czy teraz od pazdziernika , czy moze od przyszlego roku zaczne :) . A jakie masz plany na wakacje ? :)