Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze sie znajdzie tu

Poznam moja druga polowke ....

Polecane posty

hmm za gorami nie przepadam , male gorki jeszcze zniose ;) , najbardziej lubie wypoczywac nad woda :) byle ciepla ;) ksiazki , kino to tez moj standard - ostatnio bylam na Jasiu Fasoli a teraz czekam na Shreka 3 :) Ostatnio kupilam sobie rolki i probuje sie nauczyc na nich jezdzic. Jako ze nie jezdzilam w ogole na lyzwach ,to nawet nie pytaj jak mi idzie ;) i tak naprawde brakuje mi tylko jednego ...

a czego Ci brakuje??ja świetnie jeżdzena rolkach i na łyżwach też . kiedyś uczyłem sie nawet tańczyć he he he (zrobiłem to dla dziewczyny bo jej bardzo zależalo)

ooo super , mozesz mnie nauczyc jezdzic na rolkach :) ;) mam urodziny 16.11 ;) a brakuje mi tej drugiej osoby ... po prostu :) , dlatego zalozylam ten temat ... w sumie na wiele nie liczylam (poza glupimi komentarzami jak to na kafeterii) ,ale jestem mile zaskoczona :)

Gość ciekawskiii
skąd jesteście panny?

no chętnie :-)) a powiesz mi jak maszna imię (sorki ale nie czytałem wcześniej -jeśli pisałaś)

ciekawski jakie panny ? panna jest tylko jedna - zapraszam na strone pierwsza :P ;) Slawek , heh , no i wyszlo na to ze jestem niekulturalna ;) ,bo sie nie przedstawilam . Jakos mi to umknelo . Mam na imie Agnieszka :)

Gość pik pik śmik
KIBICUJE WAM ROBACZKI:)

Gość jhsjkhdjk
czemu takich facetów nie ma na śląsku :(

ja nie moge !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kurde W ŻYCIU NIE UWIERZYSZ ALE MIAŁEM NADZIEJE ŻE TAK NAPISZESZ, NO NIE WIERZE

Gość onna23
hej:D ja tez panna:P ;) i choc mnie korci niesamowicie to nie powiem skad jestem... ;) eh tez kibicuje:)

Gość pik pik śmik
NO SLAWEK..JUZ SIE NIE WYKRECISZ....NA ODLEGLOSC WIDAC ZE TO PRZEZNACZENIE!;)HIHI

Gość onna23
:D cieszymy sie Waszym szczesciem;)

pik smik - od poznania sie do bycia razem jest dluga droga (i odlegosc w km ;) ) , ale dziekuje :) Slawek heh , naprawde myslales ze tak mam na imie ? Przeznaczenie czy co ? :D

NIE WIEM CZY PRZEZNACZENIE CZY CO ALE JAK BOGA KOCHAM ZE MIAŁEM TAKĄ NADZIEJE!!!!!!! ZAWSZE CHCIAŁEM MIEĆ DZIEWCZYNE O IMIENIU AGNIESZKA :-)) :-))

Gość pik pik śmik
MOZE SIE ZNAJDZIE...SŁONKO,MNIE I MOJEGO EKS DZIELILO 800KM, TO SA DOPIERO KILOMETRY! ŁÓDŹ-WARSZAWA=JAK W BAJCE;)

Gość onna23
no to wpadles po uszy:D

pik smik - wiem ze odleglosc Lodz- Wawa to pikus ;) czasami tyle samo czasu co do Lodzi , jedzie sie na drugi koniec Wawy ... poza tym nie pisalam wczesniej ,ale mam rodzicow \"umiejscowionych\" ...no powiedzmy na trasie Wawa-Lodz .... ;)

Gość onna23
Zycze Wam powodzenia:) choc sama wiem ze to roznie bywa... tez jakis czas temu poznalam fajnego faceta na tym forum, tez z Lodzi zreszta;) ale niestety nie zaiskrzylo... Za Was trzymam kciuki!:)

Gość pik pik śmik
pikus:) mykam stad. Trzymam kciuki zeby,po przeniesieniu znajomosci na real,udalo sie stworzyc cos pieknego:) aha, i cholernie wam zazdroszcze!:classic_cool: calus 😴

JA WOLE ZDROBNIENIE GUSIA JAK BY CI PASOWAŁO :-) JAKBY CO TO JA MAM WŁASNY SAMOCHÓD jak wiesz jak wygląda bmw 530 to takie mam rocznik 2004 wyielbiam nim jeżdzić dobrzeże do pracy mam daleko :-)) he he he nie myśl że sie chwale tylko Cię informuję

Gość onna23
ja jeszcze troche pokibicuje;) no chyba ze uciekacie w bardziej kameralne miejsce i koniecznie dajcie znac czy zaiskrzylo;)

no to ja zmykam zrobiło sie troche późno , całuje w czółko na dobranoc pa . bede jutro tak jak mówiłem chyba że coś nie wypali to bede póżniej ale bede napewno ide spać szkoda że sam chciałbym sie do kogoś przytulić:-((

spokojnie, tez mam swoje autko , moze to nie bmw ,ale jezdzic, jezdzi :), takze ja tez moge czasami do ukochanego podjechac ;) . A tez lubie jezdzic :) , do pracy mam blisko, jednak ze wzgledu na korki ,czasami jade baaaaaaardzo dlugo . wszystkim kibicujacym dziekuje za zainteresowanie 🌼 \"Gusia\" tez moze byc , lubie wszelkie odmiany mojego imienia ,tylko nie \"Agniecha\" ;)