Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chmurkaaaa

On mnie rani a ja go kocham i wybaczam

Polecane posty

Gość chmurkaaaa

Moj chłopak mnie nie szanuje, wyzywa mnie, zrywa ze mna przy kazdej kłotni, czasem mna szarpnie (a kłocimy sie naprawde o glupoty i to zazwyczaj z jego winy) a za chwike jak sie uspokoi to przeprasza i mowi ze bardzo żaluje swojego zachowania. A ja go naprawde kocham najwieksza miloscia (jestesmy 5 lat razem) i zawsze wybaczam choc czasem jestem na siebie zła ze sie nie szanuje i pozwalam sobie na takie traktowanie:( On ma serce chyba z kamienia bo ja bym nie potrafila najpierw mowic czuke slowka do ukochanej osoby a za godzine w sprzeczce wygonic ja z domu. Serce mi peka z rozpaczy ze on taki jest a ja głupia wciaż go kocham i wierze że sie zmieni:( Z drugiej strony jak jest dobrze to jest tak cudownie że aż chce sie życ. Dlaczego on taki jest chamski a ja darze go tak goracym uczuciem ktorego on nie umi docenic:(

Gość diadem
Szkoda mi Ciebie. Ja traktowałam w ten sposób mojego chłopaka. Krzyczałam na niego, rzucałam, płakałam, potem wracałam i mówiłam, że kocham i przepraszałam. Rzucił mnie. A planowaliśmy życie, ślub, mieszkaliśmy już razem. Mamy po 25 lat. To co teraz napiszę, to nie ma być usprawiedliwienie! ... cierpię na bpd Teraz leczę się, odkryłam skąd we mnie tyle agresji, skad takie zachowanie. On jednak nie chce mieć już ze mną kontaktu. Skończyło się. Walcz o tę miłość, ale nie poświęcaj siebie.

Gość blady płatek róży
Mój facet też mnie nie szanuje, mimo to nie potrafię odejść bo kocham

Gość jakbym patrzyla na siebie
czytajac to...jakby ktoś pisał o mnie :(

Gość nie dziewczyny
wy ich nie kochacie. Nie możnaq kochac kogoś bardziej niż siebie, a pozwalając sie tak traktować nie kochacie siebie... więc ich też nie :P

Gość kobieteczkaa
tego nie da się napisac to temat do sykusji.. para parze nieówna w większosci jets tak, że kobieta jest z facetem, bo ona nie pracuje więc doskonale wie, że jak jego straci straci utrzymanie, wyjazdym, bale, brylanty.. dlatego jest z nim. a on j ą tak taktuje wiesz na ciągłe fochy baby moze facet nie umie inaczje i to jego relacka ektremalna.. dzis było o nieodpowiedizlanych babach co pija w ciązy.. ja tez znam taką 3 miesiac a ona centralnie z duzyym piwskiem.. w domu? nie wiadomo co chlała w domu.. moze i trawe paliła... uwazam taką za totalnie niedojrzałą.. tymczasem ona tak okresla innych.. głupia baba:O

Gość przepiekne dziewcze
jezeli dziewczyna jest masochistka a z opisu wynika ze tak, to poco ta dyskusja. Lubi to i jest szczesliwa. Kogo to obchodzi jakie sa rodzaje szczescia?

Gość kobieteczkaa
21:26 nie. warto dojsc do tego analitycznie i psychologicznie. pewne sekwencje zachowan sie powtarzają:)

Gość upppppppppppp

Gość No cóż ...
jestes po prostu typowym przykładem ksiązkowym Osłabiony instynkt ucieczki powoduje, że stajemy się ofiarą. Pułapka polega na tym, że raz traktowanym jest się dobrze potem znowu nie, ale liczymy na to dobre traktowanie i nie potrafimy odejść usiłujemy nie dostrzegac zła. To wielki błąd takie postepowanie nic nie zmieni. Bedzie tylko gorzej, ale to twój wybór i twoje zycie, chcesz je marnować - marnuj, powodzenia :(

Gość Do ...kobieteczkaa
Nie wiem czy ty wiesz o czym mówisz ? ..."w większosci jets tak, że kobieta jest z facetem, bo ona nie pracuje więc doskonale wie, że jak jego straci straci utrzymanie, wyjazdym, bale, brylanty.. dlatego jest z nim."... Taka kobieta, ktora z facetem jest dla pieniędzy to zwykła k...a, a autorka mowi o czym innym, moze czytaj ze zrozumieniem :)

Gość Więc odejdź
od niego nawet wtedy gdyby serce twoje pekało z bólu ... Poznasz faceta, ktory ciebie bedzie kochał, a ty pokochasz jego i ....................... wtedy zobaczysz co to jest miłość 🌼

Gość DrugaStronaŻycia
w zyciu bym nie pozwolila aby facet moj mnie nie szanował. dziewczyny nie znacie swojej wartości? co z wami?

Mam tak samo. Tzn on ma. Aż coraz bardziej jestem przekonana ze psychicznie nie wszytsko ok z nim i bdp to tez jego choroba. Objawy ksiazkowe pasuja jak ulał i on tez to przyznał. A powód zawsze ten sam. Na poczatku zwiazku go zdradziłam. Pocałunek przekreslił wizję naszego szczescia? :( Zaluje... I postepuje tak samo jak autorka. :O

Gość DrugaStronaŻycia
dzisiejszy swiat jest tak skonstruowany ze kobiety sa chyba glupsze od mezczyzn.bez urazy :)

Gdy ja spróbowałam odejść on powiedział ze nie moze patrzeć jak odchodze i obiecał zamknac temat o który bylo tyle kłotni. Tzn. ma nie być wracania do tego co zrobiłam. Zgodziałam sie, a szczerze mówiac odetchnełam z ulgą, bo chyba by mi serce pekło z zalu za nim. Tylko, ze teraz jest jakis nieswój...

Gość Czesio
Ja jestem Chłopakiem i mam podobnie ze uweaza mnie ze zachowuje sie chamsko czasem - jest mi przykro ze tak mysli - i czesto tez mi mówiła ze dla niej mam jakies znaczenie a ostatnio mi powiedziała ze nie powiedziała mi nigdy ze mnie kocha a ja za bardzo sie angazuje . Moze dlatego ze zaczeła Ona we mnie rozpalac uczucie Dziewczyny powiedzcie mi jak walczyc o to uczucie :( Bardzo chce i mysle ze Ona tez bo po tym co mi powiedziała zdynsansowałem sie a ona w pewnym momencie naszej rozmowy pokazała (dokładnie reką ) abym ją pocałował i zrobiłem to. Cos to oznaczało Czy tylko powiedziała dlatego ze boi sie ze ja skrzywdzze czy cos innego

Gość Jeżeli facet ...
nie sznuje kobiety teraz, na pewno się to później nie zmieni, nie ma na co liczyć ... bedzie tylko gorzej, no ale kazdy ma to co chce Mówienie, że JA GO KOCHAM I NIE MOGE OD NIEGO ODEJŚĆ to zwykle siusianie po scianie ... no cóż nie raz kobieta musi dotknąć dna żeby zrozumiała, i to nie jest najgorsze, najgorsze jest to, że cierpią dzieci ... :(

Gość gość
U mnie nie jest az tak zle choc tez nie raz sie rozchodzilismy i wracalismy tyle ze u nas jest jeszcze dwoje malych dzieci mieszkamy ze soba i wiadomo roznie bywa ale nie pozwol sobie na szarpanie ja raz oddalam bo nie wytrzymalam i sie skonczylo szarpanie popychanie