Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MŁoDoCiaNa

Czy Waszym Zdaniem Ktoś taki ma prawo do szczescia?

Polecane posty

Gość Puffcia
Chcialabym ci powiedziec cos co by cie wspieralo!!Ale polskie realia są do dupy:-(( Jestescie mlodzi on potrzeboje mlodej fajnej inteligentnej dziewczyny ale tak naprawde dowierz sie wiecej onim jak wyjdzie!!!Niezyj mazeniami ze bedzie super lepiej mysl o sobie otym zeby miec wyksztalcenie!

Gość gusc
nie kreca mnie laski lubiace tzw ciu li ze tak powiem .Ktorzy sa tylko dobzi dla nich ,a wokol bija sie ze wszyskimi i zachowuja jak menele.

Gość gusc
mlodociana .:) NIc nie trace bo rowniez nichcialbym miec takiej dziewczyny jak ty.:) MOj warunek jest taki .Gdyby ktos szturchnal moja dziewzyne czy zaczal bic to bym ja go zaczal bić Na argumenty slowne nie odpowiadam .PRzykro mi.:)

ale przeciez ja mysle o wykrztalceniu, ucze sie i w ogole. I wcale nie marze niewiadomo o czym. Poprostu czuje ze z nim jest inaczej. Co z tergo ze tylu facetów \"NA WOLNOSCI\" jak praktycznie wszyscy to zwykle kutasy szukające cipki do wyrżnięcia. Sorcia za moją wulgarność ale niewiem jak inaczej moglabym to ująć...

Gość DrugaStronaŻycia
mam przyjaciela pracujacego w zakładzie karnym. bardzo czesto opowiada mi jak wygladaja realia takiego zycia. wiekszowsc ludzi nawet po wyjsciu powraca tam. nie umieja sobie poradzic na wolności.nie wiem za malo wiary w siebie. absolutnie nie przekreslam takich ludzi.kto dzisiaj nie popelnia bledów.

A moze poprostu potrzebują kogos kto pomoze im na tej nowej drodze zycia? Gusc wybacz ze tak powiem, ale dla mnie to jestes zwykly cieć nie umiący bronić dziewczyny.

Gość DrugaStronaŻycia
mam tylko nadzieje ze nie zawrócil w glowie niewinnej dziewczynce jaka jestes ty

Nie rozumiem co masz na mysli? Ja wcale niejestem naiwną dziewczynka, jesli byloby cos nie tak to napewno nie utrzymywalabym z nim kontaktu.

Gość zwiazek z barankiem
powiem tak Jak siedzi za morderstwo , pobicie przemoc fizyczna daj se spokoj. A jak za kradziez to czekaj - dlaczego bo w polsce wszyscy kradna i kombinuja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gusc
mlodociana nic nie szkodzi :) Wybaczam. Nie kreca mnie laski ktore leca na chuliganów :)

Gość DrugaStronaŻycia
no wlasnie za co siedzi? to by zmienilo postac rzeczy

Gość DrugaStronaŻycia
ostatnio ukradki mi torebke :) z cala zawartościa :) polska to napr4awde niezwykly kraj ;)

Gość Puffcia
--->Mlodociana Ja ci wczesniej napisalam ze cie nie osadzam!!I sie nie denerwuj!!Mialm przyjaciolke i tez spotykala sie z kryminalista niezabil tylko takie tam kradzieze wlamania itp...!!! Obydwie myslelismy podobnie jak ty da chlopak rade wyjdzie na droge bedzie dobrze!!!Nieeeee Polska nasz kraj nie pomaga takim ja oni.Twoj facet wie otym bardzo dobrze i on niemysli otym ze jak wyjdzie bedzie super lepiej albo nawet lepiej.Bedzie myslal o wolnosci i o kolegach ktorych uwaza za przyjaciol!!Twoje towarzystwo szkolne bedzie uwazal ze nic niewarte ty sie bedziesz liczyla dla niego pod roznymi wzgledami.A to ze ty sie bedziesz starala to dlaniego nic niebedzie warte.Jesli masz twardą osbowosc to niepozwolisz stoczyc sie razem znim!!Jak mi niewiezysz zapytaj sie jego jakie ma plany ja wyjdzie z wiezienia!!

Gość to jest wielkie wyzwanie
a ty jestes bardzo mlodziutka i nie wiem, czy temu sprostasz, Bedziesz choby zawsze obciazona tym, ze twoj pierwszy facet byl z wyrokiem, ludzie patrza na to inaczej ( wiesz, podobnie by sie zachowywali, gdyby byl np Murzynem , choc Murzyn akurat Bogu ducha winny) Nie wiesz jaki byl przed wiezieniem. Nie wiesz, czy jesli zrobil przekret z telefonami, nie wywinie numeru i tobie. Toze robi wrazenie zakochanego- faceci w wiezieniach marza o kobietach, wystarczy poszukac w ogloszeniach, jak wielu jest z zakladow karnych. a prawie nikt ich nie chce. Na wolnosci, gdy wkolo beda kobiety. moga zachowac sie inaczej No i nie siedzi sie za nic, przeciez sad bierze pod uwage tez wszytkie okolicznosci łagodzace. Wez to wszytko pod uwage.

Gość DrugaStronaŻycia
gusc czyli umiesz pochamowac emocje. naucz mnie tego ;)

Gość gusc
czyli okradl firme na jakas sume. JA bym go nie skreslał na twoim miejscu.NIkt nie jest doskonały.

Ja juz wiem jakie ma plany. Chce przeprowadzic sie do mojego miasta (powiedział mi ze nie ma zamiaru zostawic mnie tu samej). Ma zamiar isc do pracy i zalozyc ze mna rodzine. Nawet chce miec ze mna dzieci... Napisal mi w jednym listow ze gdybym była pełnoletnia juz by mi sie oswiadczylm, lecz musi na to jeszcze troche poczekac.

Gość buhahahhahha
"przez okno mnie zawołał" :)

Właśnie sa tacy co wracaja tam ale dlaczego? bo tutaj nikt na nich nie czeka, albo sie odwracaja wszyscy...zamiast wesprzec...no przynajmiej ja to tak rozumuje...jak ma sie swiadomosc ze ktos kocha czeka....ma sie cel i motywacje:)

Gość Puffcia
To super!!Ale ty chyba jeszcze niechcesz miec dziecka???? Moze napierw zamieszajcie ze soba i zobaczysz ja dalej bedzie!!

a co w tym takiego smiesznego ze zawołał mnie przez okno? wiecie co? Ja poprostu jestem naprawde szczesliwa. Nie jest to typ który jak wiekszosc czycha tylko na to zeby wreszcie pozbawic mnie cnoty ani zaden taki ktory w jakis inny dziwny sposob probuje wyciagnac ze mnie np. Jaka mam bielizne na sobie. Nie zadal mi zandego pytania z tego typu tematów. Jedyne co powiedział to to ze cioeszy sie ze jeszcze nikomu sie nie oddalam bo wie ze jestem porzadna dziewczyna i sie szanuje. i jako jedyny facet zdobyl mnie samymi slowami. A pisze i mowi naprawde pięknie. Jesli chcecie moge tu jeden z listow przepisac (pisze do osob zainteresowanych)

Jak narazie to chce skonczyc szkole porzadnie sie wykrztalcic by tym dzieciom dac jakas przyszlosc i szanse bycia. A co do zamieszkania z nim to sie okaze. Ale mysle ze jak skoncze 18lat i nadal z nim bede i bede go kochac to nie widze problemu.:)

Gość gusc
``Nie jest to typ który jak wiekszosc czycha tylko na to zeby wreszcie pozbawic mnie cnoty`` jasne.Chyba naprawde jestes w nim zakochana.On nie jest od nikogo lepszy i siedzial w wiezieniu ?CZy wiekszosc siedzi w wiezieniu? chyba 1 na 1000 był kiedys w pace.

To po prostu żenujące. Ludzie czy nie wiecie, że w naszym kraju nie ma czegoś takiego juk resocjalizacja!!! Po prostu nie ma i już!! Tak naprawdę Ci którzy trafiają do więzienia uczą się tylko lepiej fachu – nudzi im się to podrywają takie naiwne małolaty i tyle. Pisze listy że chce założyć z Tobą rodzinę – dziewczyno oni mają szablony takich rzewnych tekstów na które łapią się małolaty (z resztą nie tylko one). Sama pomyśl jak byś przez kilka lat była skazana na oglądanie tych samych ścian i tych samych ludzi bez większym możliwości rozrywek na rzęsach byś stanęła żeby sobie ten czas urozmaicić – i w tym przypadku Ty właśnie jesteś urozmaiceniem nie ma co robić więc … chce wypełnić sobie jakoś czas

ale to nie tak. Wiekszosc facetów jakich znam/z jakimi bylam myslalo tylko jak mnie tu do lozka wciagnac. Ale ja nie jestem pierwsza lepsza i sie szanuje.

Gość Puffcia
---> Mlodociana Nieprzekonywaj nikogo jaki on jest co ci pisze to wasza prywatna sprawa nie ponizaj sie jesli jestes pena 100% jego uczuc

\"Ma zamiar isc do pracy i zalozyc ze mna rodzine. Nawet chce miec ze mna dzieci... Napisal mi w jednym listow ze gdybym była pełnoletnia juz by mi sie oswiadczylm, lecz musi na to jeszcze troche poczekac.\" a co ma ci gadac załosna małolato? myslisz ze jakakolwiek normalna dziewczyna chciałaby byc ze złodziejem? myslisz ze w wiezieniu to porzadni ludzie siedzą? porazka!!! jak wyjdzie ze pierdla to cie zerżnie i będziesz miała ksiecia z bajki. naiwna głupia i załosna jestes. gdzie są twoi rodzice?

Gość gusc
juz sam fakt siedzenia w pierdlu powinien skreslac dana osobe. Oczywiscie ktos moze siedziec za nie stawienie sie do wojska i taki facet własciwie nie jest winny. ALe jest niewiele przypadkow gdzie warto polecic wieznia na chlopaka Gdyby twoj facet wlasnie siedzial za to ze unikał wojska to jak najbardziej warto z nim chodzic .Bo chociaz siedizi to nic nie zrobił co mozna by było potepic.

Megaan ale powiedz mi dlaczego oceniasz wszystkich ludzi po jakis głupich statystykach? A czy nie widzialas wsrod swoich znajomych ze ktos sie zmienil? Ja wiem po sobie!!!!!!!! Przez dwa lata bylam naprawde kims innym. Ale sie zmienilam! I pomogla mi moja mama bo zrobilam to dla niej. Przestan mierzyc ludzi swoją miarą, bo to do niczego dobrego nie prowadzi. Zreszta skąd ty mozesz wiedziec co on czuje? Niewiesz. więc sie nie wypowiadaj. Ja cie nie mierze wlasną miarą, a wiesz czemu? Bo cie nie znam. Tak sie nie robi :o