Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ignacja

Skrzypaczka zagra na Twoim ślubie!!! Trójmiasto, Wawa i Płock

Polecane posty

Gość ej no spokojnie
cassillie, bardzo sensownie piszesz. Na nikogo nie napadasz, podajesz fakty. Moze Ignacja sie w pierwszej chwili zdenerwowala, ale tez dobrze chyba,zeby o tym wszystkim wiedziala, jesli chce dzialac powaznie w tej branzy. Nie wiem skad taka wojna , na forum kazdy moze sie wypowiedzic, zwlaszcza w temacie.I chwala mu za to, jesli poszerzy czyjas wiedze w jakimkolweik zakresie ( niektorzy poprawiaja np ortografię, tez jestem za). Po to wchodze na takie fora,zeby sie dowiedzc czegos nowego a nie krecic kolo wlasnego ogona albo kłocic. Jestem po slubie , ale namiar Ignacji chetnie sobie zapisze, bo kto wie, moze sie przyda mnie czy moim znajomym , nawet niekoniecznie na koscielnej uroczystosci, przeciez sa tez inne okazje, ktore skrzypaczka może uswietnic.

Gość cassillie
ej no spokojnie - dziękuję za spokojne, rzeczowe i mądre podejście do całej sprawy. Cieszę się, że być może mogłam odbrobinkę w czymś pomóc albo rozjaśnić :) Jakby co - proszę pytać śmiało, może będę potrafiła pomóc. Ignacji życzę wielu zleceń... i pięknego rozwoju wykonawczego!!!

Szkoda tylko, że niektórzy nie umieją uszanować innych :/ i wprowadzają złą atmosferę do rozmowy. Zaręczam, nie jestem Cassillie. Często jestem na Kafe a ci, z którymi rozmawiam i kontaktuję się mailowo wiedzą, że jest tak, jak mówię :)

Gość cassillie
Wedding Planner - Ty nie jesteś mną, ja nie jestem Tobą... to może być początek pięknej przyjaźni :)

Gość cassillie
Wow - już się cieszę, jestem bardzo bardzo za :) Wszystko dobre co się dobrze kończy, jupiiiiiiiiii!!!

Gość ej no spokojnie
no i o to chodzi. A potem bedziemy zyc dlugo i szczęsliwie.A Ignacja zagra.

Gość cassillie
Jestem za!!!

Gość prowokacja wedding
nie ma klienta:o wedding,cassilla i klientkatota sama osoba :o robi sobie reklam,że niby taka zdolna,mądra i zna rynek.I zaraz pojawia się klientka,zadowolona jakby jej w kieszen nasrali lub conajmniej Konstatnty Kulka miał zagrac na jej weselu. jesteś żalosna i pusta osobo w trzech częściach:o

Gość do Ignacja
profesjonalny muzyk bierze 400-500zł,to wy ciapy z zaniżacie stawki w kraju :o za dwiescie złotych to mozesz sobie akompaniować do I Brygady,albo rzępolić w czrnych okularach pod dworcami. I trzymaj się swojego miasta,a nie wpierdalasz się jak majtki w krok do Stolicy.Co to za profesjonalistka bez wizytówek? Ty bambetel jesteś nie muzyk.Bumbsmuziker:o Czy tak samo struny Ci się dwoja jak nicki ? :-p cassillie + wedding wam stare cioty juz dziekujemy :o grafomanka - ty tez w tej hucpie bierzesz udział ?

Durnyś, prowokatorzyno. Oj, jakiś ty durny... I jaki pomysłowy... Chyba wiem, jakiego czarnego nicka używasz.

do Ignacja-------------> Może w wawce macie takie chore stawki... W Trójmieście 200 zł to w sam razi i możesz mi wierzyć, że jestem profesjonalnym muzykiem (mogę ci dyplom pokazać, ale to cie pewnie też nie przekona, powiesz, że kupilam na bazarze...) A to, że się wpier***dalam w wasz \"rejon\" jak to określiłeś to już Twój problem. To wolny kraj i jak będę chciała to będę grać i za 10 zł (chociaż wiadomo, że tak się nie robi, żeby własnie nie zaniżać stawek) gdzikolwiek będę chciałą. A tacy ludzie jak Ty to mnie po prostu dobijają - pewnie bierzesz dla siebie wszystkie możliwe hautury i nawet jak jak sam nie możesz zagrać to nikomu takiego grania nie oddasz. Znam takie typy, niestety nigdzie ich nie brakuje i własnie dlatego nasze środowisko jest ogarnięte wyścigiem szczurów, że aż niedobrze się robi. Serdecznie współczuje takiego podejścia i charatkeru, ponieważ i tak mamy ciężko w tym kraju, więc powinniśmy się wspierać, a nie na siebie napadać. I wara Ci ode mnie!

\"wpier***dalam się do stolicy\" no rozbroiłeś mnie... jednak coś jest w tej przysłowiowej \"warszawce\", a zawsze tak was broniłam... No po prostu padnę...

Gość do Ignacja
mylisz się stara cioto:-p jak trzeba oddaje imprezy,ale nie sadze takich baków jak Ty. Dziwisz się,ze srodowisko jest takie jakie jest ? A nie powinnas.Bo to własnie dzieki takim pasztetom "zza Buga" spod Nasielska czy z innych Kozich Dupek,ceny spadają.Wszyscy sie pchaja do Stlicy,jakby nie wiadomo co tu było.A tu jest dokładnie to samo,tyle,ze utrzymanie droższe,ceny wyższe.Ale tez inny sznyt i solidarność.Dziwisz sie,ze ten pastuch co od poniedziałku do piatku ciagnał krowy za ogon,w sobotę "zjeżdża""grać"wesele dla bubków z W-wy ? Nie dziw sie.Na swojej wsi weźmie 1500zł,w W-wie 3500.Uda mu sie raz oszukac,uda mu sie drugi raz.Rynek zepsuje,krwi napsuje a słomy po sobie nie posprzata. Nie mam nic przeciwko ludziom z prowincji,innych miast,większych czy mniejszych wsi,czy dziur do których ptaki nie dolatuja.Ale wkurwia mnie jak widzę takiego"muzyka"co to małej tercji od duzej nie odróznia,nie wie gdzie jest C na klawiaturze a przyjeżdża do Stolicy,JBL-e rozstawia,dwie panienki z wyłaczonymi mikrofonami na scenie ustawia,instaluje 2 minidyski,włacza swiatła z Jarmark Europa i ...puszcza 100-ki,często nie swoje,uzyskane z netu np.Niebieskiego Forum I G R A wesele:o Mnie Twój dyplom nie interesuje.Wierzę Ci.Nie o to chodzi. Ale powiem Ci jak robie.Jak dzwonia do mnie ludzie spoza Stolicy,np. z Poznania - jak ostatnio było - dałem im numer do kumpli z tamtego terenu.Oni tez piszą:dojedziemy wszedzie...a jak sie tak zdarzy ze ja podpisze w Poznaniu a oni w W-wie to gdzie sens i logika ? Oni sa tam na miejscu,a ja tu.Gdyby iść Twoim tokiem rozumowania,to hydraulik z Zielonej Góry tez niech przyjedzie kibel wymienic w W-wie bo taki ma kaprys...:o Chore stawki? Dlaczego chore,skoro Wodecki za niecale 2h bierze 15000,Boys za "końcert":-p 10000,Komarenko 12000.Uważasz ze gorzej grasz na wiórkach od Wodeckiego ? Moze,ale nie 100 krotnie!! Dla mnie nie stanowisz konkurencji.Nie ten instrument.I nie musze sie ogłaszac.Ludzie sami trafiają.Z wesela mamy kolejne.Samograj. Chciałem zwrócic Ci uwage na sposób myslenia a nieefekt końcowy. Nie padaj.Graj. Taką zawiść wprowadzili własnie "rzemieslnicy"z wichy.My sie tylko przed tym bronimy.A ze zwiazki słabo działaja,STOMUR ma wszystko w dupie to reakcja jest bardziej agresywna. Trójmiasto,Poznań i Kraków tez zawsze broniłem. Grafomanka - chyba wiesz? Powiedz na głos:-p

To sorry, ale ja nie kumam... W końcu na mnie jedziesz, czy dajesz mi prawo do grania gdzie chcę? Po drugie gdybyś czytał dobrze topik, zauważyłbyś ze nakręciłam ślub koleżance z Lublina i do Lublina się nie pcham... Po trzecie nie mylmy grania w kościele z graniem na weselu, bo to dwie różne sprawy. Po trzecie nie pcham się wszędzie, a jedynie tam gdzie bywam dosyć często. Tak się składa, że ostatnio krążę między Trójmiastem, warszawą i Płockiem, stąd te miasta... Co do środowiska to mam zdanie takie jak mam... wszyscy sobie nawzajem (a przynajmniej większość) robi pod górkę. Ja mam inną zasadę - nie możesz zarobić sam - daj zarobić znajomemu i nie widzę w tym nic złego. I nie obrażaj ludzi z jak to określiłeś \"wiochy\", bo ja co prawda z \"wiochy nie jestem\" (chociaż może dla was - Warszawki Trójmiasto to wiocha, nie wnikam). Dla mnie Twoje słownictwo i w ogóle jakaś taka bijąca zawiść świadczy o Twoim poziomie... i tyle.

A tak w ogóle to skąd Ty możesz wiedzić, czy tercje od sekundy czy innych interwałów odróżniam? Znasz mnie, wiesz kim jestem? Nie sądzę... Poza tym skąd te wyzwiska po tytułem ty stara cioto itp? I czym ja ciebie tak wku**rwiam ? Piszesz, że \"u Was w stolicy jest to samo\" i tu się mylisz, bo wszyscy wiedzą, że 3/4 kasy na kulture ładowane jest w Warszawke i dlatego wy w filharmonii zarabiacie 3 tysiace, a w Gdańsku 1,300... taka mała różnica.. A co do tego, że utrzymanie droższe, owszem, ale bez przesady.

Ignacja, nie reaguj na te zaczepki :) Pisze je wyjątkowo mało kulturalna osoba, która chce Ciebie sprowokować :) Mi usiłowała wmówić, że jestem Cassillie, co samo przez się jest niedorzecznością :) Naprawdę, szkoda nerwów i czasu na rozmowy z kimś takim ;) Kiedyś ktoś powiedział: nie wdawaj sie w dyskusje z kretynem. Nie dość, że ściągnie cię do swojego poziomu, to jeszcze pokona doświadczeniem ;) A jeśli chodzi o interwały, to najbardziej lubiłam trytona: kojarzył mi się zawsze ze \"Stawką większą niż życie\" :P

A na moim ślubie zagrały skrzypce Ave Maria ,to było piękne.Nie zgodzę się ze stwierdzeniem,że brzmi to pogrzebowo.

Dzięki Erinio :) Ja też tak uważam i na pewno jak sama będę kiedys brać ślub to któras z kolezanek mi zagra :) Więc to powinno byc najlepszą reklamą :) Pozdrawiam!

Gość Bluuum
I znowu podnosze :)

Gość Anuka22
Ile ty pseudonimów masz?

Zasadniczo 2 - 1 Czarny, a drugi (jaki tam sobie akurat wymysle), pomaranczowy, na forach, na ktorych się trochę \"krępuje\" - np. zdrowie, czy ciąża. Jak widac nie zwracam na to uwagi i nie jestem \"wprawiona\", a ten wyskok z podszywaniem sie, to byl pierwszy i ostatni. Pozdrawiam!

Gość chciałam tylko powiedziec
ze nie dostalam zadnego maila, w zwaizku z czym skrzypaczki z lublina u mnie nie bedzie. cos nawalila ta twoja kolezanka :(

Gość Ignac ja
Uwaga - nowe zabawy ! Gram na skrzypcach i tancze w trumnie lub oborniku, z wielka przyjemnoscia i w calkowitym skupieniu i upojeniu, niczym wyglodnialy lampart, tancze nago w kosciele taniec ludow Afryki centralnej, gram na skrzypcach przy pomocy nog i uszu, za 200 zlotych potrafie wykonac niesamowity utwor Lot Trzmiela a capella ! Serdecznie polecam !

Gość gramofon
do tego powyzej - ale zes teraz wymyslil:P ..ale to juz byo...

Gość gramofon
zrobila sobie 'anty''reklame na samym poczatku, dala dupy i sobie poszla. nie dosc, ze sie podszywala niby za zainteresowane nia osoby, to jeszcze jej polecane znajome daly plame, oj, nie mozna jz tutaj nikomu wierzyc:P

Witam! Pisze do dziewczyny, ktora prosila o skrzypka w Dęblinie. Otóż moja koleżanka z Lublina, która chciała zagrać na twoim ślbubie wysłała Ci kilka maili na podany adres (matka tuska, czy cos takiego), ale do tej pory nie uzyskała żadnej odpowiedzi. Może zajrzyj na swoją pocztę.... zanim napiszesz, że nic nie załatwiłam. Pozdrawiam! P.S. Do reszty - juz przepraszałam za ten wygłup na poczatku, kolejny raz nie ma sensu.