Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w pełni KOBIETA

Mój mężczyzna jest bardzo ale to bardzo podobny do

Polecane posty

Gość w pełni KOBIETA

Steffano Terazzino... Najsmieszniejsze jest,gdy np jestesmy gdzies razem to ludzie Go z nim mylą,gratulują wygranej w TZG ...hehe. Macie też takie sytuacje,ze ktos myli was lub waszych partnerów z kimś znanym??

Gość gosiennnka
mojego biorą z Brada PIta:)

a macie zdjęcia swoich partnerów?? podobnych do kogoś sławnego??

Gość moj jest podobny
do nicolasa cage'a. ale nie tak az bardzo. a znowu ja ponoc do chirstiny aquilery (nie wiem jak to sie pisze...) co mnie bardzo zasmuca bo ona wcale mi sie nie podoba... :-(

Gość moj facet natomiast
jest bardzo podobny do Ericka Eliasa....Tego co gra w "Prawie Pożądania"

Gość a moja kolezanka
miala faceta podobnego do stinga. az kiedys jak szlam z nimi to innny facet nas zaczepil i pyta sie; dziewczyny skad wy wzielyscie stinga?! :P

Gość buehehehehehehe
a moj byl do szczura podobny.

Gość do małaszyńskiego w tej nowej
fryzurze i mnie to wkurza bo wszyscy teraz o małaszyńskim trąbią i wcale nie chce by był z nim kojarzony.moj facet ma być moj a nie podobny do kogos. Niech lepiej ten ktoś będzie podobny do niego:P

Gość a mnie za kasie
Kasie Figure

Gość mmmmmmmmm Erick
Eliaaaaaaaaaaas:D:D:D zazdroszcze........

Gość NatiK
a moj do beckhama, teraz ma jeszcze glowe ogolona na lyso i kolczyki w uszach, wykapany beckham

Gość dis
...ewana mcgregora z trainspotting ;) taki fajny chudy cpunek z kolczykiem (chociaż nie wali helu, czasem zdarza mu sie przypalic, czy przyspeedowac ale to tyle)

Gość hihihhihii to cieszta
sie dziewczyny cieszta :D:D:D

mój jest bardzo podobny do Chrisa z zespołu US5:)

Gość Nio a ja natomiast
podobna jestem do Nataszy Urbańskiej. Tyle ze ja mam 19 lat

mój kolega ze studium był łudząco podobny do Przemka Salety- tez nas ludzie zaczepiali :)

Jeeeeeeeeeeeeee To ja jestem we własnej osobie:):) Dzięki, już kiedyś to słyszałem, że jestem do niego podobny, teraz utweirdziłem się!!! Dzieki wielkie moje ego wspieło się na sam szczyt!!! Ide rwac jakieś laski;)

Gość do siebie
jest oryginalny, niepowtarzalny, najprzystojniejszy.:)

Gość Promyczekkk
madafakabulsziet- buźka rzeczywiscie Bradziowo- Pitowa , mniam!! A co z z cialkiem?? Pewnie tez fajne, co?? ;) A swoja droga, jak i gdzie mozna poznac blizej takiego seksownego slodziaka?? buziaczki od najwiekszej fanki Brada Pitta :* :* :*

Oj różnie... Jestem niczym wiatr, raz tu raz tam... Nigdzie nie zagrzewam na dłużej miejsca... kobiety za mna szaleją, no cóż nie każdy rodzi się z taką twarzyczką, A ciałko... hmmm, kiedyś usłyszałem od Zdyszanej, zmeczonej slicznej kobitki leżącej obok mnie \"Oj byłam w raju mój Mr. Big...\" Reszte pozostawiam twojej wyobraźni laseczko;P

Gość Promyczkowa
hmmm, intrygujace.... ciekawe co bys zrobil z wysoka, szalona blondyna z nogami do nieba i fajnymi cyckami...jak widzisz mi tez nie brakuje skromnosci ;) Mam nadzieje ze wyobraznie masz tak samo niebanalna jak i wyglad... mysle o tym zeby zaciagnac Cie gdzies w jakies ustronne miejsce i dac upust swoim żądzom wrrrrrrrrrrrrrrrr

Hmmm, pewnie zerwał bym z nij jej seksi ciuszki, rozerwał na strzęby jej sportowy stanik;) Potem zaczał namiętnie całować, najpierw po szyjce, potem po wzgórzach miłości:) Potem po seksi brzuszki i niżej, nizej... Aż do słodkiego małego cukiereczka:) Mój język byłby niczym małe tornado... Twoje westchnięcia tylko bardziej by go rozjuszały:):) przeniósł bym cię do raju, piekna blondi!!!!

Gość a moj stary
gadajta sobie co chceta najpiekniejszy jest tylko miiller leszek

Gość Promyczkowa
Dzialasz na mnie, baby :) Zapewne nie pozwolilabym Ci szalec za dlugo tam na dole, bo chcialabym sie przekonac o prawdziwosci Twojego nick'a "Mr Big" Jezeli doprowadzilbys mnie do szalenstwa blagalabym Cie o wiecej i wiecej i wiecej.... i nigdy nie mialabym dosyc...tak to jest jak igra sie z ogniem ;) Posuwalibysmy sie coraz dalej- miejsca publiczne, sex gdy ktos inny jest w pokoju, patrzylabym jak bawisz sie ze soba, zwiazalabym Cie tak zebys prosil o litosc bo nie moglbys juz wytrzymac z rozkoszy.... mozliwosci sa nieograniczone, baby ;) przemienisz mnie w niegrzeczna dziewczynke?? ;)