Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorodny Samiec

Dlaczego fizycznie pociąga mnie wyłacznie jeden typ kobiet?

Polecane posty

Gość Dorodny Samiec
Ma 28 lat, więc już do dzieci się nie zaliczam. Podobno niektórzy faceci nigdy nie dorastają, może ja do nich należę? Dotychczas byłem w dwóch dwuletnich związkach i miałem kilka nieistotnych miłostek. Wszystkie "moje" dziewczyny możnaby wziąć za siostry. W sumie dzisiaj się nad tym zastanowiłem i stwierdzam, że coś ze mną nie tak :( Nie robię tak, bo chcę, tylko po prostu tak mam. Może to jest u mnie tak jak z gejami? Nie podobają się im dziewczyny i już, a mnie się poprostu nie podobają dziewczyny inne niż ten mój idiotycztny typ.

ee no to chyba normalne u wielu osób że podoba nam się wciaż ten sam typ kobiet/mezczyzn . Też tak mam jak wiele osób i Ty. Czesto partnerzy eks są podobni do terazniejszych-udowodnione psycholigicznie ps. do Twojego upisu nie pasuje mi tylko kolor oczu- braz:p

Gość Dorodny Samiec
A tak przy okazji nie wiem dlaczego jakieś jadowite i zakompleksione panienki stąd uważają, że kobiety przy 178 cm i 68 kg to wieloryby. Dla mnie to nie są wieloryby, tylko zgrabne atrakcyjne dziewczyny. Jeśli ktoś ma tą wagę przy 160 cm, to już gorzej. Ale 68 kg przy 178 cm , to idealne BMI, więc nie wiem skąd pomysł o rzekomym wielorybiźmie takiej osoby.

Gość do kobiecej D
nigdy takie duże cycole nie są jędrne -grawitacja krówko:) Poza tym są za duże, tym bardziej skoro nie rodziłaś-dla mnie to wyglądasz jak kaleka-tutaj karlica a tu duzy cycol. Takie cyce są oblesne i paskudne.Każdy facet esteta brzydzi się takich wymion! nienawidze takich "typów" wyglądowych jak ty-zero prezencji i atrakcyjnosci-taka mała "niskoskanalizowana "kulka.Ohyda

Jak to ktoś mądry kiedyś rzekł: \"Gusty nie podlegają dyskusji\"... A w ogóle to nie pojmuję problemu...każdy ma jakieś swoje preferencje, jednemu podobają się wysokie, innemu niskie i o co ten krzyk? Dyskusja o wyższości świąt Bożego Narodzenia nad świętami Wielkiej Nocy...:o

Gość Dorodny Samiec
madchen, dzięki za jeden niezjadliwy komentarz :) Jak tam z Twoją przemianą we Frau? Masz już jakiegoś awansującego?

{ Dyskusja o wyższości świąt Bożego Narodzenia nad świętami Wielkiej Nocy. } Typowe dla tego forum. Ja się nawet przyzwyczaiłem.

Gość czekamy na foto
skoro taki niby atrakcyjny jestes!! Do wzrostu 178 waga w sam raz to 58-60 kg. Ale wiele z nich są chude i ważą ok.51-2 kg. Te co mają 68 sa o 8kg za grube.nie masz rozeznania laiku.widac że nie miales nigdy do czynienia z kobietami tylko marzysz, pasztecie!!!!!!!!!!!!!

zejdzcie juz z niego, kazdy ma swoj ideal,on ma taki i juz wy macie inny to fajnie, co prawda nie rozumiem idei topiku ale jeszcze bardziej nie rozumiem co tak przezywacie :O ps mam 176 wzrostu i waze 59,wiec wierz mi ze 68 to raczej nie wygladaloby dobrze

Gość Dorodny Samiec
Myrevin BMI dla 68 kg przy 178 cm to 21,5, a skala BMI kształtuje się tak: do 18,5 niedowaga 18,5 - 25 prawidłowa waga 25 - 30 nadwaga od 30 otyłość

Boże... ale dlaeczgo najeżdżacie na tego faceta? bo opis kobiety idelanej dla Niego to nie wy? ja nie rozumiem, chłopak napisał parę słów, któe tak naprawde są ogółem, a wy wszystkie odnosicie to tak bardzo do siebie. bo co nie mają prawa mu się podobać takie a nie inne kobiety? i skąd te przypuszczenia że jest okrutny, niemęski? a co to jedyny facet na forum? Halooooo ! zacznijcie wyzwalac się z własnych kompleksów, a nie jedziecie na kolesia zupelnie bez powodu. czy którąś z was obraził??? wątpię. także dajcie spokój. do założyciela topicu---> pewnie mało takich i dlatego Cię to martwi... nie przejmuj się, trafisz kiedyś i sioe zakochasz, a wtedy wszystko inne przestanie się liczyć :) u mnie jest tak że od dłuższego czasu nie umiem sobie znaleźć kogoś na dłużej niż 2 m-ce, wczesniej bylam z chlopakiem trzy lata.... teraz brakuje mi stalosci, ale nie bede sie zmuszac, nic na sile. i tez mam nadzieje, ze w koncu trafie na tego mojego, który gdzies tam istenieje- mam nadzieje.

Gość Dorodny Samiec
Rózny jest kościec, różna masa mięśni. Moje dwie byłe dziewczyny ważyły jedna 67 (177cm), a druga 68 (178 cm) i były jak dla mnie extra. Może po prostu wolicie inny typ figury niż ja. Mnie podoba się taka jak beyonce- tylko z duzym biustem. I właśnie przy takiej figurze i wzroście tyle się waży.

Gość Dorodny Samiec
specjalistka- oby więcej było na świecie takich wyrozumiałych i miłych osób jak Ty. Tez od dłuzszego czasu (od roku) jestem sam i chciałbym mieć kogoś na dlużej, bo te pojedyńcze randki mnie męczą. A na siłę nie chcę się spotykać mając nadzieję, że kiedyś się wszystko ułoży.

Gość dobrze powiedziałes
"tobie "sie podoba. I kto się podpiera BMI. to wszystko w realu wygląda inaczej-naiwniaku. Miałem 2 kumpele ważące po 67-69 kg i to były tłuste klempy o mocnej budowie, takie kobyły.\ Inne wysokie o wadze niszej to bły super laski nie do przebicia

Gość Dorodny Samiec
Kuraiko- może się zmieni :) Chciałbym tego na prawdę. Najgorsze, że to nie jest zależne ode mnie :(

Gość do Samca
mam pytanie-czym się zajmujesz-chodzi mi o wykształcenie?

Gość Dorodny Samiec
no właśnie "mnie się podoba". A o tym właśnie jest cały ten topik.

Gość Dorodny Samiec
Jestem po ekonomii, a zajmuję się handlem zagranicznym- ogólnie mówiąc.

Gość to nie dawaj topików
w których stanowisz mniejszosc.bo jesteś niepopularny. Jak masz taki gust-to twój problem.Szukaj sobie klemp:) facet z gustem lubi szczupłe wysokie dziewczyny, skoro ty nie to znaczy że sam jestes niedorób. Swoją drogą ciekawe czemu nie jestes teraz w pracy tylko siedzisz na forum dla kobiet i piszesz tak durne i niedojrzałe jak na swój wiek (stary koń z ciebie)teksty.Szkoda mi cie, bo ani atrakcyjny fizycznie nie jesteś ani mentalnie.PZDR

Gość Dorodny Samiec
Kuraiko nie wiem czy faceci nie mają inaczej. Tzn. czytałem, że kobiety częściej zakochują się w swoich przyjaciołach, a faceci "od pierwszego wejrzenia.

hmm o co tyle krzyku...kazdy lubi to co lubi. czesto te upodobania dla okreslonego scisle typu urody biora sie np: ze matka,siostra ,z ktorymi mial kontakt dobry taki reprezentowaly. mi (jestem osobą plci zenskiej:>) nie wiem czemu ale zawsze podobali mi sie wyrazisci bruneci z niebieskimi/szarymi oczyma... ojciec jest szatynem z szarymi/zielonymi :P

Różnie to bywa w życiu :P trzeba mieć nadzieję, że prędzej czy później przyjdzie miłość, bo starość samemu to nie radość, we dwójkę zawsze raźniej ;) aha ! i nie wyglądam jak ideał Dorodnego samca, ale nadal śmiesza mnie te wszystkie zgryźliwe komentarze i wyzwiska. a w ogóle ja mam od jakiegoś czasu tak, że spotykam facetów w wieku 26-27 lat, a sama mam 21. i co mam się pociąć z tego powodu, wolałabym młodszego, ale co tam, heh. a Ty Dorodny dasz radę :P

kazdy ma swoj typ, gdyby kazdy mial jeden - to byloby zle :P ja tez mam pewien \"wzorzec\"(?) i jeszcze zaden facet mnie za to nie zaatakowal, ze zwyczajnie mnie nie pociagal.

Gość Dorodny Samiec
Inna sprawa, że klempa brzmi tu trochę dziwnie. Klempa jak wiadomo to samica łosia. A czy ktoś widział zatuczonego łosia?

Gość tak se myślę że
hehe -to byłabym w twoim typie ale juz znalazłam swojego "dorodnego samca ":-)

Gość tak troche poza tematem
Chyba nie chciałabym mieć "KUMPLA" nazwającego mnie tłustą klempą, czy kobyłą :D "Dobrze powiedziałeś" - faaaaaaajny musi być z Ciebie koleś :D:D:D chyba już się ślinię na myśl o Tobie A w temacie - nie rozumiem ataków, "Dorodny Samiec" ma swoje ideały i niech do nich dąży - oby szczęśliwie i skutecznie :) Krzywdy tym nikomu nie robi. Nie czujecie straty czasu bijąc się o prawidłowe BMI? Ktoś tu mądrze zauważył - o gustach się nie dyskutuje. Dorodny - ja osobiście swoje szczęście znalazłam i Tobie życzę tego samego! :)

Gość szczupla z bustem d czy e
zapomnij, takich nie ma! albo jedno albo drugie

Gość abcdefghijklłmnoprostuwxyz
do poprzedniczki/poprzednika - są są :) nie raz widziałem