Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosia_samosiaaa

nikt mnie nie lubi, nie wiem czemu - zawsze tak bylo...

Polecane posty

Gość el intro
ma się ta intuicje;) a ty jakie miasz jesli można spytać postanowienia??

Gość manga18
hmm tylko tak sie zastanawiam nad tymi osobami zapatrzonymi w sobie.. ja niekiedy hmm chyba taka bywam..

Gość manga18
wykonczyc matematyczke;P:P nie no żartuje;P nie poddac sie i starac nie martwic sie wszystkim;)takie było moje postanowienie:) ktore zreszta trwa do dzis.. a jestem niezadowolona bo hmm mogłam wiele rzeczy zrobic lepiej:)mogłam byc mniej złosliwa dla innych:P no ale cóz tak to jest jak sie jest jędzą:P:P

Gość el intro
wiesz nikt z nas nie jest doskonały ale sa pewne kanony rególy ktore trzeba przestrzegać wiesz jak ja slysze moich znajomych jakie oni maja problemy to wiesz mi ale ja mam odruchy wymiotne może jestem romantykiem ale czasami sie boje jak bede pracowal w pracy i dostane pierwsza wypłatę to rozdam pieniądze każdej żebrzącej osobie czy w jaki kol wiek sposób poturbowanej przez życie

Gość el intro
nie jesteś jędza po prostu nie znalazłaś na swej drodze osoby która podziela twoje opinie proste nie wmawiaj sobie ze jestes gorsza od innych czlowiek nie zupa pomidorowa nie każdy musi go lubiec

Gość manga18
hehe:P ja tez mam takich znajomych:P tylko ze ja sie zastanawiam czy oby cos ze mna nie jest wporzadku;P bo to lekko głupio wyglada jak nascie osob ciagle mowi o tym samym,podnieca sie:Pa ja kurcze sluchajac tego mecze sie:) ten rok chyba powinnam nazwac rokiem:P kto z kim sypia;P kto jakie tabletki bierze:P albo misiu ,moj misiu:P:P studniowka ble ble ble ja jak slysze słowo kotku albo misiu to mam gęsią skórke;P:P

Gość manga18
nie no z ta jedza to jednak prawda;P jestem taka jędza;P:P lubie wkurzac innych a facetów to szczegolnie jakos;P:P jestem troche cięta na ludzi:P nudzi mi sie jak nie jestem troche jędzowata;P:P

Gość el intro
to sie nazywają przyziemne przyjemności w wieku 19 lat 2 dzieci na karku i 3 partner a jesli chodzi o mój gatunek to kariera to murowana kariera w branży budowlanej głowa mieszać beton :)

Gość el intro
słuchaj muszę cos zjeść

Gość el intro
zaraz będę

Gość el intro
ale twoje zachowanie na pewno nie jest uwarunkowane tym ze sie nudzisz po prostu chcesz na siebie zwróci uwaga ???

Gość manga18
niecierpie zwracac na siebie uwagi.nie lubie byc w centrum:)lubie poprostu draznic się:P lubie sie droczyc;) a nie daj Boze jak trafie na ,,swoją osobe" :P:P:P

Gość el intro
ja wiesz staram się być osoba niszowa niezauważalna dla innych lubie sluchac ale przy okazji wysuwac wlasne wnioski .A jesli chodzi o droczenie sie , drażnienie mhhh to dla mnie jest obojętne;)

Gość manga18
ja zyje wzglednie poza ludzmi i ich srodowiskiem..wiadomo czesc ludziom ladnie odpowiem:)słucham ale juz nie mam jakiejs takiej ogromnej potrzeby byc w tlumie ludzi i jakos tam z nimi byc..ale nie ukrywam ze czasem chcialabym sie do kogos przytulic..

Gość el intro
a to czemu nie masz chłopaka ???

Gość manga18
uwielbiam to pytanie:)to jedno z moich ulubionych:)poczekaj niech sie rozsadnie zastanowie:P:P

Gość manga18
hmm wiele moglabym podac powodow;)ale chyba najwazniejsze to to ze nie do konca wiem czego chce..z jednej strony chcialabym byc z kims..a z drugiej lubie swoją niezaleznosc..pozatym mam świadomosc ze mam trudny charakter:)jestem uparta,zlosliwa..troche zaborcza..i lubie stawiac na swoim.znalezc chlopaka to nie sztuka;)gorzej ze znalezieniem tej inspiracji ktorej szukam:)tego kogos ..pozatym głupio sie tlumaczac to ja nigdzie nie bywam:)szkola dom..ograniczylam sie w pewnej chwili swojego życia i poświecilam czemu innemu..powiedzialabym az ze przestalam dostrzegac ludzi dookola siebie..

Gość el intro
spokojnie masz czasu pod dostatkiem ;>

Gość manga18
pewnie ze mam:):)i jakos bardzo mi sie mimo wszystko nie spieszy:)

Gość el intro
to świadczy o tym ze jesteś naturalna nie odgrywasz słodkiej idiotki jak co nie ktore panienki wiesz posiadać charyzme i temperament to nic złego

Gość manga18
hehe a juz sie bałam ze tym pytaniem o chlopaka jednak zaliczasz mnie do tej grupy 1:P

Gość el intro
czemu ??? mial bym cie zaliczac do której kolwiek grupy jestes soba to jest najwazniesze nie udajesz by sie przypodobać innym

Gość manga18
a tak w ogóle to jak trafiłes na kafeterie?:)

Gość el intro
ja z checi poczatowania z ludzmi ktorzy sa skazani na banicje na nie zrozumienie z strony ogólu a ty ???

Gość manga18
a wiesz ile razy juz dostalam po .....P za to ze mam inne zdanie?oj ile osob chcialo mi wbic szpilke...:)ale takie jest życie:)lepiej byc samemu i życ zgodnie ze soba:P niz z tlumem przeciw sobie i swoim zasadom:)

Gość manga18
ja po częsci z przypadku a z drugiej strony hmm poczułam tutaj wiekszą normalnosc niz na zwykłym czacie:)

Gość el intro
wiesz mi sie raz przydazyla taka historia ze z znajomym pilem wodke i on na mnie wyskoczyl z nozem za to ze mam wlasne zdanie zycje potrafi zaskoczyc czlowiek ;) ale takich ludzi nie nalezy brac na serio to jest inna kategoria czlowieka

Gość el intro
jakiej słuchasz muzyki ??

Gość manga18
matkoo:P:P straszne.. hmm rocka ,zdarza się tez reggae:)ogólnie to lNiemena,Red Hot Chili Peppers,Manu Chao,Edyty Bartosiewicz..No i do Bajora mam słabość:)

Gość el intro
dobry gust masz niemen bajor moje klimaty ja lubie sluchac jeszczek Grechute ,a także stare kapele z lat 70 kiedy trwala wojna w vietnamie muzyka miala nie samowita moc z reszta do teraz ma Hendrixa , the hollies itp .