Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bogini *

Jestem śliczniutka * Nie to co wy ! ! !

Polecane posty

Gość Bogini *
oh ohh ciemnoooka brunetko najpierw pomysl nad tym co piszesz:P chcialas zablysnac haselkiem ale niestety sie nie udalo olewac cieplym moczem:D

Gość super karolcia
Ja jej nie zazdroszcze...!

Gość Bogini *
Ja sie ciesze moim szcesciem. A Wy wszystkie piszac mi ze jestem glupia i pusta nie wiem co chcecie osiagnac. Nieznacie mnie wiec nie oceniajcie. Napisalam tylko jaka jestem i za jaka mnie postrzegaja. koniec. Ale lubie sie smiac z waszej chorej zazdrosci .

Gość a moj stary
na kanale fashion takich slicznotek jest na peczki, nie jestes zadna, rewelacja , zrob siusiu i idz spac.

A co nie zabłysnęłam!!!???!!! DZIEWCZYNY ZABŁYSNĘŁAM CZY NIE???:D Bogini * ---------------> TWOJE ZDANIE DLA MNIE SIE NIE LICZY POZATYM SAMA SOBIE PRZECZYSZ...NIBY TAKA MĄDRA A MUSIAŁA SIĘ UCZYĆ...BUHAHAHAHA...BIEDNA MAŁA I NIEDOUCZONA BOGINI IDIOTEK....JAK SIE UTOPISZ TO ZABULGOCZ NA POŻEGNANIE I WIECEJ WIRTUALNIE MORDY DO MNIE NIE ODZYWAJ !!!!!!!

Gość czy ty naprawde nie rozumiesz
ze my ci nie zazdroscimy tylko piszemy to co piszemy bo nas wkurza to twoje wychwalanie własnej osoby...jestes beznadziejna...bo normalna to ty chyba nie jestes ze sama tak sie wychwalasz....tylko ci współczuc i nic wiecej

Gość super karolcia
Ja jej nie zazdroszcze...!

Śmiać mi się z ciebie chce, dziewczę :D Przyszło toto na kafe, założyło topic i atakuje wszystkich :D Bądź sobie piękna, bądź sobie nawet najpiękniejsza na świecie, miej świetną średnią i nieobwisły biust, ja ci życzę wszystkiego najlepszego. Byle z dala ode mnie :D I zastrzegam, że to nie zazdrość przeze mnie przemawia :D Raczej subtelne rozbawienie :D A \"ohydny\" rzeczywiście piszemy przez \"h\" :)

Gość o boże
autorko, pomyśl zanim coś napiszesz, zresztą ty nie możesz być prawdziwa, to pewnie prowokacja, no chyba że dziewczyny są aż tak głupie Pozdrawiam wszystkie i ładne i mądre i nie piszące takich teksów na forum :)

cóż, uważasz, że taka jesteś i uważasz, że tak cię postrzegają.... tu postrzegają cię zupełnie inaczej. Nikt cię nie widzi fizycznie, wiemy tylko tyle ile dałaś poznać. Ty dałaś się poznać ze swojej ciemnej strony. Nie zostałaś zaakceptowana. Zwyczajnie to forum nie potwierdziło twojej samooceny. Bo to TYLKO samoocena a nie stan faktyczny wiesz? Ps. Nie ma człowieka idealnego. Każdy ma jakieś wady, mniejsze czy większe, jakieś zranienia, bolesne punkty.

Gość ja mam...
Ciemnooka zablysnelas ;) bogini mowisz, zeby cie nie oceniac skoro cie nie znamy, a sama nas ocenilas jako brzydkie i beznadziejne, zastanow sie zanim cos znowu napiszesz

ty piękna a skąd wiesz jak Cie postrzegają ? może wszyscy śmieją sie z Twojej zarozumiałości zresztą wymiary nie znaczą że jesteś ładna i kobieca

Gość Bogini *
ciemnooka :D:D zablysnac to moglas jedynie takim slownictwem tylko tu ewentualnie u siebie na podworku:D jestem madra, zdolna a moze Ty sie pochwalisz swoja srednia?

Gość kizia_mizia_
kiepska prowokacja hahaha :)

Gość super karolcia
ja jestem od Ciebie o dużo ładniejsza a mimo tego się nie wychwalam tym taj jak ty...!

Gość ja mam...
ja juz skonczylam edukacje, ale srednia na stypendium naukowe podczas studiow, bo nie mowimy tu tak jak ty o liceum czy technikum, a nie daj Boze o gimnazjum ;)

Gość ważę 48 kg przy wzroście 170cm
i jestem stanowczo zbyt chuda. A z ciebie to juz całkowity szczypiorek - masz się czym chwalić :o

Kiedy Bog rozdawal rozum to ty stalas w kolejce za uroda. I wszystko jasne. Piekna, prozna, glupia, pusta... to cala ty!!! Zajebiscie :) Wszyscy ci zazdroszcza, ze masz odwage swa glupote na swiatlo dzienne wystawiac. Ja bym tak nie mogla :P

Gość Bogini *
ale wy jestescie zazdrosne < lol2 > Liczy sie 'nietylko wyglad' rozumiem. znaczy co sie liczy ? I skad wiecie ze ja tego nie mam. Zal mi was

Gość a moj stary
blysnelas dziewczyno, oby to nie byla spadajaca gwiazda

Gość hmhm
skąd się biorą takie pustaki???????????

Gość super karolcia
Strasznie mi jest Ciebie żal..Brzydka, głupia..!

Bogini * kotku ja naukę juz skończyłam...a ty weź sie lepiej za naukę bo jak widać niczego się jeszcze nie nauczyłaś...na kafe mam troche wpisów wiec uważam je za \"własne podwórko\" i mówię jak chce...siusiu kupke i do wyra bo do szkoly jutro....dziecko z małymi cyckami i płaskim tyłkiem...

Gość tylko uwazaj na wiatry
zebys sie nie połamała....bo jeszcze sie na cos przewrócisz i wybijesz sobie te ''brazowe oczka''...albo wpadniesz w kałuze i pobrudzisz te ''czarne włosy''a po takim upadku beda cie bolały twoje ''70B''